cwi 22.10.08, 23:07 Wiem, że tu już nikt nie zagląda, nawet Agni, ale mam Syna, Stanisława, który się urodził jakoś w ostatni poniedziałek. Może warto to odnotować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni_me Re: Nibi coś nowego 23.10.08, 00:55 Zagląda. Ma nawet rss i jak tylko nowy wpis się pojawia, czytnik od razu pokazuje. Ale to nieważne. Najważniejsze są serdeczne gratulacje i życzenia samego dobrego dla całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Nibi coś nowego 24.10.08, 01:49 ja tez zaglada oraz - w zwiazku ze zwiazkiem - gratuluje Stasia. Mailem sie tez odezwalam. A Caca ma miec w poniedzialek operacje zlikwidowania migdalow, albowiem szosty raz w tym roku choruje na podla angine, w sprawie ktorej ladujemy w szpitalu, gdzie dopiero po podaniu napakowanej kroplowki zaczyna kumac, na jakim zyje swiecie (temperatura pod 40 i niemoznosc przelkniecia wody). Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: Nibi coś nowego 31.10.08, 14:53 Stanislaw... Ale za kim ten Stanislaw... Lem? Chyba nie. Na drugie przypadkiem nie ma Ignacy? No nie wiem. Cokolwiek by nie rzec, uklony dla D., reszty dziatek, jak i glowy rodziny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: Nibi coś nowego 11.11.08, 12:28 No proszę, jak sie wszyscy pięknie zlecieli:)) Cwiemu gratulacje, Staszkowi życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, a pozostałym pozdrowionka. Skaal! Odpowiedz Link Zgłoś
wonder.girl Re: Nibi coś nowego 03.12.08, 07:13 Gratulacje Wuju. ;* Ucałowania dla Maluszka. :) Odpowiedz Link Zgłoś