17.07.12, 14:38
tym razem to naprawde ja, a nie Koelscher pod moim nickiem.

Koelscher zostal usuniety, kilku forumowiczow ktorych Koelscher usunal zostalo przywroconych, choc nie wiem czy wszyscy, jesli kogos pominelam to prosze sie dopominac.

Dziekuje Wam wszystkim za aktywna pomoc i wyrazy solidarnosci.

Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Hello again Queen Mary2 17.07.12, 14:56
      No to niezła afera była.
      Interesowałoby mnie jednak, w jaki sposób mogło do tego dojść.
      Narobił facet zamieszania, a teraz pewnie siedzi w kąciku, gryzie paznokcie i knuje zemstę.
      Z całą pewnością pojawi się pod inną ksywką na jakimś otwartym forum i będzie się ponownie wymądrzał - z tym, że po tym jak sobie narżnął w papiery, chyba już nikt go nie będzie traktował poważnie.
      Zal mi trochę gościa - tak dobrze się zapowiadał....jako bajkopisarz.
      • maria421 Re: Hello again Queen Mary2 17.07.12, 15:06
        Przypuszczam ze wiem i ze nie bylo to az takie trudne, tzn. ze z Koelschera zaden wielki hacker nie jest.

Koelscher lubi szperac po cudzych kontach, raz juz zostawil jakis podpis pod jednym ze zdjec w moim fotoforum. Tam znalazl tez zdjecie mojej corki na jej koniu i podpis Ania+Windsor.

Imie konia bylo moim haslem. Koelscher je zmienil na "trudniejszehaslo". No i teraz mam o wiele trudniejsze :)

• annajustyna Re: Hello again Queen Mary2 17.07.12, 15:28
          Mario, to teraz zmien sobie haslo na wiezien_wiezyczki_17.07.2012 :P.
          • ja.nusz Re: No i pozamiatane!!! 17.07.12, 15:46
            https://kurdebele.blox.pl/resource/Ciemna_strona_ksiezyca.jpg
      • zawszekacperek Re: Hello again Queen Mary2 17.07.12, 15:58
        Tym razem ja.nusz poważnie. Ludzie ze zwichrowaną osobowością (nie twierdzę, że koelscher jest psychopatą) z reguły nie odpuszczają. Są bardzo kompulsywni. Ciekawe jest np. jak zachowa się pod swoim drugim nickiem jecki.p na forum : Język niemiecki.

Kacperek
        • annajustyna Re: Hello again Queen Mary2 17.07.12, 16:08
          Specjalnie grzmialam na FoF, ze Koelscher to Jecki.p, bo mialam nadzieje, ze zabanuja obu...
    • astra18 Re: To ja 17.07.12, 15:21
      maria421 napisała:

> tym razem to naprawde ja, a nie Koelscher pod moim nickiem.
      >
      > Koelscher zostal usuniety, kilku forumowiczow ktorych Koelscher usunal zostalo
      > przywroconych, choc nie wiem czy wszyscy, jesli kogos pominelam to prosze sie d
      > opominac.
      >
      > Dziekuje Wam wszystkim za aktywna pomoc i wyrazy solidarnosci.
      >
      >

To był pierwszy post, który otworzyłam, po przyjsciu z pracy.
      W pierwszym odruchu chciałam cię poprosić o hasło, może się domyslisz???:))
      Ale pogrzebałam na FoF, otworzyłam pocztę gazetową no i....TO TY!
      Miałam przeczucie, że on wytnie taki numer.

Zacieram rączki, że czyta i nie może pisać:)

Astra

P.S. Licho nie śpi więc cieszmy się chwilą:)
    • manny-jestem Ciesze ze przejelas forum z powrotem Mario 17.07.12, 16:08
      Ze tez wciaz znajduja sie na forach debile co uprawiaja takie zabawy jak Koeschler...
    • maria421 Re: To ja 17.07.12, 16:43
      Jak wiecie, zawsze sprawdzam nieznane mi nicki zanim je wpuszcze, sprawdzam od jakiego czasu pisza i co pisza.
      Tak wiec Koelscher raczej nie ma szans na ponowne wejscie na to forum pod nowym nickiem.

Najpierw odrzucilam zgloszenie Koelschera, potem zmieklam i go wpuscilam. No i dostalam za swoje.

Ale- bylo, minelo, przed nami jest tyle roznych ciekawych tematow ktore bedziemy moze goraco dyskutowac , a nawet sie ze soba klocic, ale mysle ze bedziemy pamietac ze pomimo okazjonalnego skakania sobie do oczu w ferworze dyskusji, jestesmy zgrana grupa.

To jest pozytywne doswiadczenie jakie pozostanie po tej hecy.
      • a000000 Re: To ja 17.07.12, 16:51
        Mario, masz meila.
        • maria421 Re: To ja 17.07.12, 17:05
          a000000 napisała:

> Mario, masz meila.

odebralam, odpowiedzialam.
          • annajustyna Re: To ja 17.07.12, 17:08
            Dodam jeszcze, ze Jecki swego czasu jako vampirr pisal...
            • zbyfauch Re: To ja 17.07.12, 18:35
              https://tinyurl.com/ce4uwzj
            • ja.nusz Re: To ja 17.07.12, 18:48
              Zajrzałem do archiwum twórczości "vampirra" - aż się wierzyć nie chce, że to Koelscher.
              W 25 rocznicę wprowadzenia stanu wojennego wspominał jak normalny człowiek - wyałtował się, że pochodzi z Grudziądza i 12.12.1981 odebrał dyplom UMK w Toruniu, po czym wylądował w Potulicach - normalne wspomnienia normalnego młodego opozycjonisty - jeżeli to rzeczywiście on, to zastanawim się co się z facetem stało. Jakiś udar mózgu czy po prostu ochujał?
              • annajustyna Re: To ja 17.07.12, 19:14
                A jego (Jeckiego) opowiesci, ze jest Grafem? Jesli bylaby to prawda, to po co takie popisy netowe, a jesli wszystko wymyslil, to chyba psychiatryk?
                • maria421 Re: To ja 17.07.12, 19:28
                  annajustyna napisała:

> A jego (Jeckiego) opowiesci, ze jest Grafem? Jesli bylaby to prawda, to po co t
                  > akie popisy netowe, a jesli wszystko wymyslil, to chyba psychiatryk?

Nie tylko jest Grafem, ale ma "zameczek" w Niemczech, Cessne, samochod za min. 100tys. ciagle zyskujacy na wartosci, kierowce do niego, lodeczke do podrozy morskich po Morzu Srodziemnym, dwa apartamenty nad jeziorem Garda, jeden gdzies w Hiszpanii, dwa doktoraty i znajomosci na najwyzszych szczeblach, m. inn z Radkiem Sikorskim.
                  Chyba nie zapamietalam wszystkiego.

Ja to nazwalam kiedys terminem "pseudologia phantastica", taki syndom Barona Münchhausena. I chyba od tamtej pory narazilam sie Koelscherowi.

• a000000 Re: To ja 17.07.12, 20:30
            maria421 napisała:

> odebralam, odpowiedzialam.

nic nie ma.
            • maria421 Re: To ja 17.07.12, 20:55
              a000000 napisała:

> maria421 napisała:
              >
              > > odebralam, odpowiedzialam.
              >
              > nic nie ma.

Maly pomylka, teraz zajrzyj.
              • a000000 Re: To ja 17.07.12, 20:59
                maria421 napisała:

>Maly pomylka, teraz zajrzyj.

teraz OK.
    • maitresse.d.un.francais Re: To ja 17.07.12, 17:25

Przywróciło mnie.
    • fan.club Cieszę się, że się dobrze skończyło. 17.07.12, 18:59
      Nie było mnie tu jakiś czas, wieć wczorajszy wieczór miałem wypełniony forumowym dreszczowcem. Po cichu przypuszczałem, że to "włamanie" udało się jeckowi, jak staremu erotomanowi kulawa dziwka. Jeszcze jedna bufonada.
      Jecki, gdybyś potrzebował nowej ksywki, to proponuję: puffon.
      Nie dziękuj, nie trzeba...
      • annajustyna Re: Cieszę się, że się dobrze skończyło. 17.07.12, 19:15
        Ja proponuje Graf_von_Wiezyczka :P.
        • maria421 Re: Cieszę się, że się dobrze skończyło. 17.07.12, 19:34
          annajustyna napisała:

> Ja proponuje Graf_von_Wiezyczka :P.

Kiedy Koelscher zglaszal sie do mnie na forum, podpisal sie "G.v.G." :)
          To mialo byc pewno dla mnie znak zebym natychmiast unizenie drzwi forum przed nim otworzyla, tymczasem ja go troche przetrzymalam ante portas , ale to wcale nie z osobistej niecheci do niego, lecz dlatego ze juz mialam wystarczajaco duzo panow z Diaspory bioracych sie tutaj za lby :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka