tenshii 28.08.09, 22:47 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=725328605 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewunia4444 Re: Labrador do oddania 28.08.09, 23:56 Aniu dlaczego ten labek idzie na sprzedaz? Odpowiedz Link
rianka Re: Labrador do oddania 29.08.09, 01:39 A ja nie rozumiem dlaczego nie nadaje się do mieszkania w bloku. Odpowiedz Link
kaha1 Re: Labrador do oddania 29.08.09, 09:14 pewnie chcą żeby mu było jak najlepiej, stąd te zastrzeżenia.. Ale mój w bloku jest i nic mu nie brakuje.. Odpowiedz Link
tenshii Re: Labrador do oddania 29.08.09, 10:29 Nie wiem dlaczego jest do oddania. Znalazłam wczoraj to ogłoszenie Odpowiedz Link
mmonika33 Re: Labrador do oddania 29.08.09, 10:33 Smutna ta histora,jak można oddać pieska ,mając go już 1,5 roku: (.Fakt ogłoszenie nie mówi jaki powód oddania,ale mimo wszystko jakoś przykro mi się zrobiło Odpowiedz Link
tenshii Re: Labrador do oddania 29.08.09, 11:06 A mnie ono mimo wszystko ucieszyło. Dlatego, że nie został zaprowadzony na targ i oddany komukolwiek aby się tylko go pozbyć. Nie chcą zedrzeć komuś na nim kieszeni. Chcą aby pies nie kisił się w mieszkaniu u kogoś kto nie ma pojęcia o rasie Moim zdaniem zależy im na psie. Zresztą myślę, że ktoś kto nie kocha psa nie wydaje dodatkowej kasy na szelki z jego imieniem Na pewno mają ważny powód Odpowiedz Link
mmonika33 Re: Labrador do oddania 29.08.09, 11:20 Mam nadzieję że jest tak jak piszesz,ja oczywiście nie osądzam,bo jak napisałam nie ma podanego powodu takiej ich decyzji(ja w życiu nie wyobrażam sobie,że bym musiała znależć sie w takiej sytuacji) pies fakt wydaje się w dobrej kondycji,Jeśli ktoś to robi ,bo musi to należy współczuć i psu i właścicielowi. Odpowiedz Link
ewunia4444 Re: Labrador do oddania 29.08.09, 14:06 Aniu tez spojrzalam na szelki ale mimo wszystko jak popatrzylam pieskowi w oczy...( Odpowiedz Link
ewunia4444 Re: Labrador do oddania 29.08.09, 22:26 oto jaka ja dostalam odpowiedz od wlasciciela tego pieska.. Witam, Nie sprzedaję tylko chcę oddać w dobre ręce. Zmieniłem pracę i prawi wogóle nie ma mnie w domu , żona zajmuje się małym dzieckiem +praca i dośliśmy do wniosku że pies meczy sie z nami gdyz nie zapewniamy mu podstawowej rzeczy - dlugich spacerów. A blok o wymiarach 46 m tez okazal sie za mały. Wiadomo że jak dlugo Tobiś jest sam to jak wracam do domu to niewiem od czego zacząć sprzątanie . I dlategu po dlugich knsultacjach z malżonką zwyciezyło dobro psa. Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link
danikkay Re: Labrador do oddania 30.08.09, 10:29 Skoro jesteś w kontakcie z właścicielami Tobiego to może podaj Im namiary na Primę: www.fundacjaprima.pl/ Co prawda dopiero zaczynają swoją pracę, ale na pewno pomogą w znalezieniu ODPOWIEDNIEGO domu skoro właścicielom na tym zależy. Odpowiedz Link