Dodaj do ulubionych

Kaczynski walczy z antypolonizmem

18.10.15, 09:07
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,147565,19039815,wybory-2015-kaczynski-walczy-z-globalnym-atakiem-na-polske.html?lokale=local#BoxNewsLink
Jak to sie ma do wypowiedzi jego i Dudy o Polsce w ruinie? Jak sie to ma o skargach Dudy do Gaucka ze Polska nie jest sprawiedliwym krajem?

Obserwuj wątek
    • zbyfauch To jest ubecka 18.10.15, 09:43
      prowokacja, z tymi filmami, jak z Zielnikiem. :)
      • astra18 Re: To jest ubecka 18.10.15, 09:47
        zbyfauch napisał:

> prowokacja, z tymi filmami, jak z Zielnikiem. :)

Nie, ubecka prowokacja to to że Kaczyński jest przeciw małżeństwom homo:)
        GW zarabia już chyba tylko na nowe dostawy Stoperanu:)
        • zbyfauch Re: To jest ubecka 18.10.15, 10:00
          astra18 napisała:
          > GW zarabia już chyba tylko na nowe dostawy Stoperanu:)

Mnie osobiście męczy odruch wymiotny, stoperan chyba nie przeciw temu.
          Wczoraj, czy przedwczoraj, zerknąłem na filmik reklamowy PiSu, znaczy na początek. Pojawił się Błaszczak. Natychmiast przełączyłem. Błaszczak jest chyba w stanie przyciągnąć tylko najwierniejszych.
    • maria421 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 09:58
      Jak popatrzec na to forum, to najbardziej antypolscy sa ... zwolennicy PiSu :)
      • astra18 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 10:04
        maria421 napisała:

> Jak popatrzec na to forum, to najbardziej antypolscy sa ... zwolennicy PiSu :)

"Ale jaja, ale jaja," - że pozwolę sobie zacytować słowa Naczelnej Blachary RP:)
        • maria421 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 10:12
          astra18 napisała:

> "Ale jaja, ale jaja," - że pozwolę sobie zacytować słowa Naczelnej Blachary RP:
          > )

Ty sobie kpij, ale zobacz kto tu najbardziej Polske chwali, a kto tu robi Polsce propagande kleski.
          • astra18 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 10:26
            maria421 napisała:

> astra18 napisała:
            >
            > > "Ale jaja, ale jaja," - że pozwolę sobie zacytować słowa Naczelnej Blacha
            > ry RP:
            > > )
            >
            > Ty sobie kpij, ale zobacz kto tu najbardziej Polske chwali, a kto tu robi Polsc
            > e propagande kleski.

No, no, a czyja to córcia bierze nogi za pas?:) Ale jaja, ale jaja...............
            Z nowym nabytkiem obywatelskim?:) Ale jaja, ale jaja.......
            • maria421 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 10:33
              astra18 napisała:

> No, no, a czyja to córcia bierze nogi za pas?:) Ale jaja, ale jaja.............
              > ..
              > Z nowym nabytkiem obywatelskim?:) Ale jaja, ale jaja.......

Nie wiem czyja corcia, moja moze kiedys wezmie nogi za pas jak bedzie uciekala z Niemiec (gdzie sie urodzila) do Polski, obojetnie czy prezydent Duda bedzie jej to odradzal czy nie :-)

• astra18 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 10:43
                maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                >
                > > No, no, a czyja to córcia bierze nogi za pas?:) Ale jaja, ale jaja.......
                > ......
                > > ..
                > > Z nowym nabytkiem obywatelskim?:) Ale jaja, ale jaja.......
                >
                > Nie wiem czyja corcia, moja moze kiedys wezmie nogi za pas jak bedzie uciekala
                > z Niemiec (gdzie sie urodzila) do Polski, obojetnie czy prezydent Duda bedzie j
                > ej to odradzal czy nie :-)

No i gratki dla Twojej Córci, bo można żyć w kraju POMIMO, a nie dlatego że mama jest premierem:)
                >
                • maria421 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 13:13
                  astra18 napisała:

> No i gratki dla Twojej Córci, bo można żyć w kraju POMIMO, a nie dlatego że mam
                  > a jest premierem:)

Astra, a co wlasciwie chcialas przez to powiedziec? Jaki premier, w jakim kraju i o co wlasciwie chodzi?

• astra18 Re: Kaczynski walczy z antypolonizmem 18.10.15, 18:40
                    maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                    >
                    > > No i gratki dla Twojej Córci, bo można żyć w kraju POMIMO, a nie dlatego
                    > że mam
                    > > a jest premierem:)
                    >
                    > Astra, a co wlasciwie chcialas przez to powiedziec? Jaki premier, w jakim kraju
                    > i o co wlasciwie chodzi?

www.polskatimes.pl/artykul/8987714,katarzyna-kopaczpetranyuk-corka-premier-boje-sie-rzadow-pis-jesli-wygraja-wyjade-z-polski,id,t.html
                    >
                    >
    • zbyfauch Mario, 18.10.15, 10:01
      nie dostrzegając tragikomizmu pisowskiej propagandy nie różnisz się zbytnio od Twoich adwersarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka