maria421 18.01.16, 12:58 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19492563,tusk-do-dudy-w-brukseli-zawsze-jest-czas-by-przejsc-na-jasna.html#MT Najpierw sobie pogadali jak Polak z Polakiem, a potem przemawiali tak, jak powinni. I dobrze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Spotkali sie 18.01.16, 19:01 maria421 napisała: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19492563,tusk-do-dudy-w-brukseli-zawsze-jest-czas-by-przejsc-na-jasna.html#MT > Najpierw sobie pogadali jak Polak z Polakiem, a potem przemawiali tak, jak powi > nni. Se pogadali o Gwiezdnych Wojnach:) > > I dobrze! > Odpowiedz Link
maria421 Re: Spotkali sie 18.01.16, 19:40 Wyobrazam sobie to spotkanie w cztery oczy - czesc Donald, czesc Anrzej, w Warszawie straszny mroz, ale za to terrorystow nie macie, a co tam u Jarka, a co porabia Ela, czasu malo przy tej robocie, ani se czlowiek w pilke nie pokopie ani na nartach nie pozjezdza, jedyna rozrywka to kino domowe , po znajomosci Gwiezdne Wojny przed premiera dostracza, no popatrz jak nam sie fajnie gada, to teraz wyjdziemy i cos tam powiemy zeby bylo ze jestesmy razem, ale i osobno i zeby kazdy byl zadowolony. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spotkali sie 19.01.16, 15:18 Co dobrze? Nie wierzylem wlasnym oczom. Kabaraet Moralnego Niepokoju moglby oskarzyc Tuska o plagiat autorski! Coraz trudniej odroznic jest oryginal od przesmiewcy! Duda byl cieniutki. Na takie popierdziuchy gumisie nie musza zjezdzac do Brukseli! PO i Nowoczesnej odjebalo, niech Duda to po ludzku swiatu powie . Po to kurna tam pojechal! Bedzie tak glupawo glaskal mysliwych, to wkrotce znowu beda przy poklasku lemingow dobijac watahe! Odpowiedz Link
maria421 Re: Spotkali sie 19.01.16, 15:30 Lepian, cos Ty taki strasznie nabuzowany? Nie ma tematu w ktorym bys nie pomstowal. Odpowiedz Link
maria421 Re: Spotkali sie 20.01.16, 09:18 lepian4 napisał: > Aa co tobie tym razem przeszkadza? Nie tym razem tylko w wiekszosci razow przeszkadza mi to ze jestes taki nabuzowany, obojetnie w jakim temacie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spotkali sie 20.01.16, 10:47 To zaloz watek o ladnych dziweczynach, a nie ciagle o twoich pisowskich fobiach, albo o afrykansko- azjatyckich brudasach. Wtedy poznasz mnie z innej strony Odpowiedz Link
maria421 Re: Spotkali sie 20.01.16, 11:41 lepian4 napisał: > To zaloz watek o ladnych dziweczynach, a nie ciagle o twoich pisowskich fobiach > , albo o afrykansko- azjatyckich brudasach. Wtedy poznasz mnie z innej strony Przypuszczam ze ta Twoja inna strona tez by mnie nie zahcwycala :-) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spotkali sie 20.01.16, 14:03 A dlaczego mialbym ciebie ciagle zachwycac? Marycha, ostatnimi czasy strasznie trollujesz. Bardzo jest mi z tego powodu przykro. Odpowiedz Link
maria421 Re: Spotkali sie 20.01.16, 14:06 lepian4 napisał: > A dlaczego mialbym ciebie ciagle zachwycac? > Marycha, ostatnimi czasy strasznie trollujesz. Bardzo jest mi z tego powodu prz > ykro. To moze sobie daj przerwe od tego forum zeby Ci nie bylo przykro? Odpowiedz Link
astra18 Re: Spotkali sie 19.01.16, 19:01 lepian4 napisał: > Duda byl cieniutki. Na takie popierdziuchy gumisie nie musza zjezdzac do Brukse > li! PO i Nowoczesnej odjebalo, niech Duda to po ludzku swiatu powie . Po to ku > rna tam pojechal! Bedzie tak glupawo glaskal mysliwych, to wkrotce znowu beda p > rzy poklasku lemingow dobijac watahe! Masz rację, powinien Tuskowi przypomnieć coś o nocnych rozmowach:) Odpowiedz Link
astra18 Re: Spotkali sie 19.01.16, 20:36 Wczoraj pan Tusk mówił że decyzja KE w sprawie Polski była niesłuszna, dziś że dobra. Jakieś rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link