Dodaj do ulubionych

Spotkali sie

18.01.16, 12:58
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19492563,tusk-do-dudy-w-brukseli-zawsze-jest-czas-by-przejsc-na-jasna.html#MT
Najpierw sobie pogadali jak Polak z Polakiem, a potem przemawiali tak, jak powinni.

I dobrze!

Obserwuj wątek
    • astra18 Re: Spotkali sie 18.01.16, 19:01
      maria421 napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19492563,tusk-do-dudy-w-brukseli-zawsze-jest-czas-by-przejsc-na-jasna.html#MT
      > Najpierw sobie pogadali jak Polak z Polakiem, a potem przemawiali tak, jak powi
      > nni.

Se pogadali o Gwiezdnych Wojnach:)
      >
      > I dobrze!
      >
      • maria421 Re: Spotkali sie 18.01.16, 19:40
        Wyobrazam sobie to spotkanie w cztery oczy - czesc Donald, czesc Anrzej, w Warszawie straszny mroz, ale za to terrorystow nie macie, a co tam u Jarka, a co porabia Ela, czasu malo przy tej robocie, ani se czlowiek w pilke nie pokopie ani na nartach nie pozjezdza, jedyna rozrywka to kino domowe , po znajomosci Gwiezdne Wojny przed premiera dostracza, no popatrz jak nam sie fajnie gada, to teraz wyjdziemy i cos tam powiemy zeby bylo ze jestesmy razem, ale i osobno i zeby kazdy byl zadowolony.
    • lepian4 Re: Spotkali sie 19.01.16, 15:18
      Co dobrze? Nie wierzylem wlasnym oczom. Kabaraet Moralnego Niepokoju moglby oskarzyc Tuska o plagiat autorski! Coraz trudniej odroznic jest oryginal od przesmiewcy!
      Duda byl cieniutki. Na takie popierdziuchy gumisie nie musza zjezdzac do Brukseli! PO i Nowoczesnej odjebalo, niech Duda to po ludzku swiatu powie . Po to kurna tam pojechal! Bedzie tak glupawo glaskal mysliwych, to wkrotce znowu beda przy poklasku lemingow dobijac watahe!
      • maria421 Re: Spotkali sie 19.01.16, 15:30
        Lepian, cos Ty taki strasznie nabuzowany?
        Nie ma tematu w ktorym bys nie pomstowal.
        • lepian4 Re: Spotkali sie 19.01.16, 22:45
          Aa co tobie tym razem przeszkadza?
          • maria421 Re: Spotkali sie 20.01.16, 09:18
            lepian4 napisał:

> Aa co tobie tym razem przeszkadza?

Nie tym razem tylko w wiekszosci razow przeszkadza mi to ze jestes taki nabuzowany, obojetnie w jakim temacie.

• lepian4 Re: Spotkali sie 20.01.16, 10:47
              To zaloz watek o ladnych dziweczynach, a nie ciagle o twoich pisowskich fobiach, albo o afrykansko- azjatyckich brudasach. Wtedy poznasz mnie z innej strony
              • maria421 Re: Spotkali sie 20.01.16, 11:41
                lepian4 napisał:

> To zaloz watek o ladnych dziweczynach, a nie ciagle o twoich pisowskich fobiach
                > , albo o afrykansko- azjatyckich brudasach. Wtedy poznasz mnie z innej strony

Przypuszczam ze ta Twoja inna strona tez by mnie nie zahcwycala :-)
                • lepian4 Re: Spotkali sie 20.01.16, 14:03
                  A dlaczego mialbym ciebie ciagle zachwycac?
                  Marycha, ostatnimi czasy strasznie trollujesz. Bardzo jest mi z tego powodu przykro.
                  • maria421 Re: Spotkali sie 20.01.16, 14:06
                    lepian4 napisał:

> A dlaczego mialbym ciebie ciagle zachwycac?
                    > Marycha, ostatnimi czasy strasznie trollujesz. Bardzo jest mi z tego powodu prz
                    > ykro.

To moze sobie daj przerwe od tego forum zeby Ci nie bylo przykro?
      • astra18 Re: Spotkali sie 19.01.16, 19:01
        lepian4 napisał:

> Duda byl cieniutki. Na takie popierdziuchy gumisie nie musza zjezdzac do Brukse
        > li! PO i Nowoczesnej odjebalo, niech Duda to po ludzku swiatu powie . Po to ku
        > rna tam pojechal! Bedzie tak glupawo glaskal mysliwych, to wkrotce znowu beda p
        > rzy poklasku lemingow dobijac watahe!

Masz rację, powinien Tuskowi przypomnieć coś o nocnych rozmowach:)
    • astra18 Re: Spotkali sie 19.01.16, 20:36
      Wczoraj pan Tusk mówił że decyzja KE w sprawie Polski była niesłuszna, dziś że dobra.
      Jakieś rozdwojenie jaźni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka