maria421 29.04.16, 19:48 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19996995,co-prezydent-robi-nocami-odpowiada-na-wyzwiska-i-wysyla-selfie.html#MTstream Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: To jest niepowazne! 29.04.16, 21:42 Widać, że Maliniak miał wypite. Wypić każdy lubi, ale wypity oberministrant, nie powinien się z tym obnosić w sieci. Chyba lubi flirtować z małolatami po nocy, kiedy stara chrapie. Odpowiedz Link
swiatlo Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 00:39 Akurat bardzo fajnie facet pisze. Pamiętam natomiast jak kiedyś Bolek Wałęsa się trollował na forach internetowych. Nie pamiętam jego nicka, coś jak "japrezydent", czy jakoś tam. Wyleciało mi z głowy. Ależ on się trollował! Ależ on wyzywał! W najgorsze bagna właził! Duda ma klasę. Nie wykłóca się, na zaczepki nie odpowiada, albo odpisuje z humorem. Widać że chce uchwycić ducha czasów. Zresztą ma on też gościa w ochronie który za nim wszędzie chodzi z telefonem i kameruje wszystkie wydarzenia. I potem to wrzuca na FB. A to spotkanie z jakimś prezydentem, a to obiad z innym premierem, a to jak wychodzi z samochodu i składa kwiaty, a to jak rozmawia z piłkarzami. Taka fajna metoda PR. Podoba mi się. Fajna kronika. Ale oczywiście każdy pretekst dobry aby się wyładować. Mario, opamiętaj się i wyluzuj. Facet ma klasę, ale jak nie jest w Twoim guście to po prostu nie wyładowywuj się bez sensu... :) Odpowiedz Link
fan.club Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 07:24 A po Dudzie jakieś klasy? Kindersztuba by wystarczyła. Odpowiedz Link
maria421 Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 08:40 Swiatlo, jezeli dla Ciebie prezydent pokazuje klase przez wstawianie selfies i szczeniackie rozmowki na TT, to znaczy ze Ty nie masz pojecia o tym jak powinna wygladac klasa osoby sprawujacej urzad prezydenta. Walesa jako prezydent nie mogl twittowac, bo wtedy jeszcze twittera nie bylo. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 09:00 Nice twittował się, ale gazeto-forumował. A te istnieją już sam nie pamiętam jak dawno. On się forumował za Kwasa. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 09:03 swiatlo napisał: > Nice twittował się, ale gazeto-forumował. A te istnieją już sam nie pamiętam ja > k dawno. On się forumował za Kwasa. > Miało być "nie twittował". Ech, ten autocorrect! Odpowiedz Link
maria421 Lepian 02.05.16, 11:38 wiesz ze kasuje wszystkie posty wywlekajace domniemana przeszlosc forumowiczow, wiec nie trac wiecej energii na ich pisanie. Odpowiedz Link
jureek Re: Lepian 02.05.16, 11:45 maria421 napisała: > wiesz ze kasuje wszystkie posty wywlekajace domniemana przeszlosc forumowiczow, > wiec nie trac wiecej energii na ich pisanie. Mogłabyś, proszę, także mnie skasować? Niepotrzebnie w ogóle odpowiadałem, mogłem poczekać na Twoją interwencję. Odpowiedz Link
maria421 Re: Lepian 02.05.16, 11:49 jureek napisał: > Mogłabyś, proszę, także mnie skasować? Niepotrzebnie w ogóle odpowiadałem, mogł > em poczekać na Twoją interwencję. Skasowalam Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepian 02.05.16, 14:22 Marycha, kasowanie niczego nie rozwiaze, skoro tolerujesz lamanie netykiety. A w tych kategoriach mozesz postrzegac ponizsze madrosci twojego ulubionego ucznia: "Widać, że Maliniak miał wypite. Wypić każdy lubi, ale wypity oberministrant, nie powinien się z tym obnosić w sieci. Chyba lubi flirtować z małolatami po nocy, kiedy stara chrapie. " Moim zdaniem, to jest szczyt chamstwa, skoro chlowiek taj watpliwej reputacji, jak januszek wspanialy, wypowiada sie tak bezczelnie o osobach publicznych. Do tego upowaznia go wrodzona glupota i twoje wybiorcze blogoslawienstwo! Odpowiedz Link
maria421 Re: Lepian 02.05.16, 16:35 lepian4 napisał: > Moim zdaniem, to jest szczyt chamstwa, skoro chlowiek taj watpliwej reputacji, > jak januszek wspanialy, wypowiada sie tak bezczelnie o osobach publicznych. D > o tego upowaznia go wrodzona glupota i twoje wybiorcze blogoslawienstwo! Tobie sie pewnie wydaje ze masz odpowiednia reputacje do bezczelnych wypowiedzi na temat osob publicznych ktorych nie lubisz? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepian 03.05.16, 09:09 Jesli mam sie porownywac z tym twoim zabugianskim guru, to jestem aniolem. Nie przypominam sobie, bym w podobnie grubianski sposob leczyl swoje kompleksy. Odpowiedz Link