Dodaj do ulubionych

To jest niepowazne!

29.04.16, 19:48
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19996995,co-prezydent-robi-nocami-odpowiada-na-wyzwiska-i-wysyla-selfie.html#MTstream

Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: To jest niepowazne! 29.04.16, 21:42
      Widać, że Maliniak miał wypite.
      Wypić każdy lubi, ale wypity oberministrant, nie powinien się z tym obnosić w sieci.
      Chyba lubi flirtować z małolatami po nocy, kiedy stara chrapie.
    • swiatlo Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 00:39
      Akurat bardzo fajnie facet pisze.
      Pamiętam natomiast jak kiedyś Bolek Wałęsa się trollował na forach internetowych. Nie pamiętam jego nicka, coś jak "japrezydent", czy jakoś tam. Wyleciało mi z głowy. Ależ on się trollował! Ależ on wyzywał! W najgorsze bagna właził!

Duda ma klasę. Nie wykłóca się, na zaczepki nie odpowiada, albo odpisuje z humorem. Widać że chce uchwycić ducha czasów.
      Zresztą ma on też gościa w ochronie który za nim wszędzie chodzi z telefonem i kameruje wszystkie wydarzenia. I potem to wrzuca na FB. A to spotkanie z jakimś prezydentem, a to obiad z innym premierem, a to jak wychodzi z samochodu i składa kwiaty, a to jak rozmawia z piłkarzami. Taka fajna metoda PR. Podoba mi się. Fajna kronika.

Ale oczywiście każdy pretekst dobry aby się wyładować. Mario, opamiętaj się i wyluzuj. Facet ma klasę, ale jak nie jest w Twoim guście to po prostu nie wyładowywuj się bez sensu... :)
      • fan.club Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 07:24
        A po Dudzie jakieś klasy? Kindersztuba by wystarczyła.
        • maria421 Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 08:40
          Swiatlo, jezeli dla Ciebie prezydent pokazuje klase przez wstawianie selfies i szczeniackie rozmowki na TT, to znaczy ze Ty nie masz pojecia o tym jak powinna wygladac klasa osoby sprawujacej urzad prezydenta.

Walesa jako prezydent nie mogl twittowac, bo wtedy jeszcze twittera nie bylo.
          • swiatlo Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 09:00
            Nice twittował się, ale gazeto-forumował. A te istnieją już sam nie pamiętam jak dawno. On się forumował za Kwasa.

• swiatlo Re: Akurat jest fajnie... :) 30.04.16, 09:03
              swiatlo napisał:

> Nice twittował się, ale gazeto-forumował. A te istnieją już sam nie pamiętam ja
              > k dawno. On się forumował za Kwasa.
              >

Miało być "nie twittował". Ech, ten autocorrect!
    • maria421 Lepian 02.05.16, 11:38
      wiesz ze kasuje wszystkie posty wywlekajace domniemana przeszlosc forumowiczow, wiec nie trac wiecej energii na ich pisanie.

• jureek Re: Lepian 02.05.16, 11:45
        maria421 napisała:

> wiesz ze kasuje wszystkie posty wywlekajace domniemana przeszlosc forumowiczow,
        > wiec nie trac wiecej energii na ich pisanie.

Mogłabyś, proszę, także mnie skasować? Niepotrzebnie w ogóle odpowiadałem, mogłem poczekać na Twoją interwencję.
        • maria421 Re: Lepian 02.05.16, 11:49
          jureek napisał:

> Mogłabyś, proszę, także mnie skasować? Niepotrzebnie w ogóle odpowiadałem, mogł
          > em poczekać na Twoją interwencję.

Skasowalam
          • jureek Re: Lepian 02.05.16, 12:15
            maria421 napisała:

> Skasowalam

Dziynkuja :)
      • lepian4 Re: Lepian 02.05.16, 14:22
        Marycha, kasowanie niczego nie rozwiaze, skoro tolerujesz lamanie netykiety.
        A w tych kategoriach mozesz postrzegac ponizsze madrosci twojego ulubionego ucznia:
        "Widać, że Maliniak miał wypite.
        Wypić każdy lubi, ale wypity oberministrant, nie powinien się z tym obnosić w sieci.
        Chyba lubi flirtować z małolatami po nocy, kiedy stara chrapie. "

Moim zdaniem, to jest szczyt chamstwa, skoro chlowiek taj watpliwej reputacji, jak januszek wspanialy, wypowiada sie tak bezczelnie o osobach publicznych. Do tego upowaznia go wrodzona glupota i twoje wybiorcze blogoslawienstwo!

• maria421 Re: Lepian 02.05.16, 16:35
          lepian4 napisał:

> Moim zdaniem, to jest szczyt chamstwa, skoro chlowiek taj watpliwej reputacji,
          > jak januszek wspanialy, wypowiada sie tak bezczelnie o osobach publicznych. D
          > o tego upowaznia go wrodzona glupota i twoje wybiorcze blogoslawienstwo!

Tobie sie pewnie wydaje ze masz odpowiednia reputacje do bezczelnych wypowiedzi na temat osob publicznych ktorych nie lubisz?

• lepian4 Re: Lepian 03.05.16, 09:09
            Jesli mam sie porownywac z tym twoim zabugianskim guru, to jestem aniolem.
            Nie przypominam sobie, bym w podobnie grubianski sposob leczyl swoje kompleksy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka