maria421 21.05.16, 19:53 Polak zostal zaatakowany i raniony przez dwoch syryjskich "uchodzcow" : www.radiolausitz.de/nachrichten/lokalnachrichten/blutige-attacke-vor-dem-city-center-in-goerlitz-1225173/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: W Görlitz 21.05.16, 20:44 ja.nusz napisał: > A ten cudzysłów co miał niby oznaczać? Bardziej razi Cie cudzyslow niz to ze zranili w szyje Polaka? Cudzyslow dlatego ze jak ktos dotarl z Syrii do Niemiec pokonujac tysiace kilometrow przez inne , bezpieczne panstwa, to nie jest zadnym uchodzca. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: W Görlitz 21.05.16, 21:15 Jeżeli ktoś został zraniony, to jest to zawsze nic dobrego - że był to akurat Polak uważam za czysty przypadek i nie gra to dla mnie żadnej roli. Poza tym nie wiemy dokładnie, co tam się wydarzyło. Cucysłów był absolutnie nie na miejscu, ponieważ jest kompletnie bez znaczenia, w ilu innych bezpiecznych krajach wcześniej byli - są uchodźcami i nie zmienisz tego. Odpowiedz Link
maria421 Re: W Görlitz 22.05.16, 08:37 Jezeli dwoch Syryjczykow zaatakowalo w centrum handlowym jednego Polaka raniac go w szyje, to mozemy sobie wyobrazic ze to nie Syryjczycy byli ofiarami Polaka a odwrotnie. Nawet jezeli sa uchodzcami, to taki czyn powinien przekreslac ich szanse na staly pobyt w Niemczech. Odpowiedz Link
lepian4 Re: W Görlitz 23.05.16, 14:42 Jesli nas brudasy bija, to nie wiemy co sie wydarzylo. Gdy slusznie dostana po pysku, to jest to juz paskudny, bo rasistowski wybryk! Ot, do tego prowadza twe dewiacje z Antify. Sranie w banie, nic wiecej! Cudzyslow oznacza, ze nie sa to uchodzcy, tylko przebierancy, kryminalisci, bandyci, szabrownicy, ba terrorysci!Innymi slowy twoja konkurencja z poludnia. Odpowiedz Link
maria421 @Lepian 23.05.16, 15:01 lepian4 napisał: > Cudzyslow oznacza, ze nie sa to uchodzcy, tylko przebierancy, kryminalisci, ban > dyci, szabrownicy, ba terrorysci!Innymi slowy twoja konkurencja z poludnia. Zdajesz sobie sprawe z tego, ze Janusz moglby Cie podac do sadu za znieslawienie z powodu przypisywania mu ze jest bandyta, kryminalista, szabrownikiem i terrorysta? Jezeli masz odrobine honoru to go za te slowa przepros. Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 23.05.16, 15:28 Za co mam Januszka wedrowniczka przepraszac: za to ze szabrowal, bil, niekiedy swoich pracodawcow, chlal do oporu... Moglbym tak dalej. Poswiece sie jednak dla ciebie i jesli podasz mi konkretnie, za co ma go przerosic, to chetnie to uczynie. Oczywiscie zrobie to szlachetnie dla uratowania sprawiedliwosci dziejowej i globalnego pokoju. Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 23.05.16, 15:38 lepian4 napisał: > Za co mam Januszka wedrowniczka przepraszac: za to ze szabrowal, bil, niekiedy > swoich pracodawcow, chlal do oporu... Moglbym tak dalej. Za znieslawienie go na publicznym forum. > Poswiece sie jednak dla ciebie i jesli podasz mi konkretnie, za co ma go przero > sic, to chetnie to uczynie. Oczywiscie zrobie to szlachetnie dla uratowania spr > awiedliwosci dziejowej i globalnego pokoju. Czekam na to Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 23.05.16, 20:21 W ktorym momencie znieslawilem tego medrca? Poki co, to on nazywa mnie debilem i tobie to wogole nie przeszkadza. Mozesz byc pewna, ze jesli on bedzie mnie dalej w taki spoosob publiczniw obrazal, to nie omieszkam przytoczyc mu kilka faktow z jego patologicznego zycia. A jest szalenie burzliwe. Ktos taki powinien ze wstydu zamknac dzioba, a nie innym ublizac.. Masz racje, ten medrzec Antify potrafi znacznie gorzej ublizac, ale wybacz, nie jest to zadne alibi wobec jego patologicznego stosunku do mojej osoby Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 23.05.16, 20:54 Chyba nie chcesz mi wmowic, ze znieslawilem tego dziada, tym, ze wyzywal mnie od debili? To jest potwornie glupi zart. Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 23.05.16, 21:07 lepian4 napisał: > Chyba nie chcesz mi wmowic, ze znieslawilem tego dziada, tym, ze wyzywal mnie o > d debili? > To jest potwornie glupi zart. Nie zartuje. Nie moge pozwalac aby na moim forum jeden forumowicz przyrownywal drugiego do bandyty, kryminalisty i terrorysty. Przepros albo dobrowolnie opusc moje forum. Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 23.05.16, 21:15 Nie bede tego kryminalisty przepraszal, za to, ze za twoim pozwoleniem wyzywa mnie od debili. Na co mam czekac, az sie rozbuja i bedzie wyzywal mnie swoim zwyczajem od gnid, faszystow...? Ten "inteligent" nie oszczedzil moich krewnych. Chesz sie mnie pozbyc, to mnie wywal z tego forum. Nie bede robil z siebie pajaca, dla waszego dobrego samopoczucia Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 23.05.16, 21:23 lepian4 napisał: > Nie bede tego kryminalisty przepraszal, za to, ze za twoim pozwoleniem wyzywa m > nie od debili. Na co mam czekac, az sie rozbuja i bedzie wyzywal mnie swoim zwy > czajem od gnid, faszystow...? Ten "inteligent" nie oszczedzil moich krewnych. > Chesz sie mnie pozbyc, to mnie wywal z tego forum. Nie bede robil z siebie paja > ca, dla waszego dobrego samopoczucia Wobec tego opusc moje forum. Dobrowolnie. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: @Lepian 24.05.16, 09:18 Lepianie z numerem seryjnym Vier, jak możesz dezawuować wiekopomne dokonania Christiana przyrównując go nikczemnie do wyrzutków społeczeństwa? Opamiętaj się szaleńcze!:):):) Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 24.05.16, 10:11 Nie porownalem Cristiana do wyrzutkow spoleczenstwa. Nazwalem go po imieniu wedlug ogolnie obowiazujacych norm spolecznych. Zreszta on to tez czynil, korzystajac ze srodkow retorycznych z rodem z jego rodzimego kolchozu. Mialo to miejsce przy cichej radosci Marychy.Tylko jej dziwne postekiwania wprawiaja mnie w oslupienie. Guru Christian, erfolgreicher Wirt z Nowej Huty moze mnie nazywac debilem, a ja jego juz nie! Jesli Marycha wytlumaczy mi logicznie ten fenomen, nie bede sie wiecej oburzal i przysiegam, ze nie bede dopatrywal sie w tym niesprawiedliwosci dziejowej Odpowiedz Link
ja.nusz Re: @Lepian 24.05.16, 10:12 maria421 napisała: > lepian4 napisał: > > > Nie bede tego kryminalisty przepraszal, za to, ze za twoim pozwoleniem wy > zywa m > > nie od debili. > Wobec tego opusc moje forum. Dobrowolnie. Mario, nie kop proszę leżącego. On ma w swoich teczkam cały mój życiorys i może będę porzebował jeszcze jakieś szczegóły, które zapomniałem ze starości. Poza tym jego rozległa, alternatywna wiedza historyczna też może jeszcze się do czegoś przydać. Kto wie, może trzeba będzie pisać nowe podręczniki.... Ja nie czuję się obrażony - ja mam tylko najszczersze współczucie. Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 24.05.16, 10:22 ja.nusz napisał: > Mario, nie kop proszę leżącego. > On ma w swoich teczkam cały mój życiorys i może będę porzebował jeszcze jakieś > szczegóły, które zapomniałem ze starości. > Poza tym jego rozległa, alternatywna wiedza historyczna też może jeszcze się do > czegoś przydać. > Kto wie, może trzeba będzie pisać nowe podręczniki.... > Ja nie czuję się obrażony - ja mam tylko najszczersze współczucie. Swietnie do tego podszedles :-) Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 24.05.16, 10:47 A dlaczego mialbys czuc sie urazonym? To ty nazywasz mnie debilem! Mistrzu, juz nie raz wytrzezwiales i musiales ubierac twe pogorzelisko w kwiaty. Cwiczenie czyni mistrza, ot co! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: @Lepian 24.05.16, 11:13 lepian4 napisał: > A dlaczego mialbys czuc sie urazonym? To ty nazywasz mnie debilem! Odpowiadałem Marii, ale ze względu na alternatywne "rozumowanie", jak zwykle nie pojął. > > Mistrzu, juz nie raz wytrzezwiales i musiales ubierac twe pogorzelisko w kwiaty > . Cwiczenie czyni mistrza, ot co! Proponuję, żeby żył sobie w spokoju swoim alternatywnym żywotem, ale żeby nie skakał do sufitu, jak ktoś jego bajkopisarstwo nazwie po imieniu - szkoda energii. Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 24.05.16, 13:12 W trzeciej osobie mozesz sobie pogadac z twoja flaszka, nie ze mna. Ja proponuje, by on zastosowal sam swoje porady w swoim zyciu. Bedzie mu prosciej, wszak zyje on na koszt innych Odpowiedz Link
ja.nusz Re: @Lepian 24.05.16, 19:01 lepian4 napisał: > W trzeciej osobie mozesz sobie pogadac z twoja flaszka, nie ze mna. > Ja proponuje, by on zastosowal sam swoje porady w swoim zyciu. Bedzie mu prosci > ej, wszak zyje on na koszt innych Mógłby tych innych wymienić? Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 25.05.16, 09:08 Uczciwych podatnikow mam ci wymienic? Pojdziesz znowu na szaber? Wstydu kurna nie masz! Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 25.05.16, 09:09 lepian4 napisał: > Uczciwych podatnikow mam ci wymienic? Pojdziesz znowu na szaber? Wstydu kurna n > ie masz! Lepian, gdybys Ty mial troche wstydu i honoru to juz bys opuscil to forum o co Cie prosilam. Odpowiedz Link