Dodaj do ulubionych

Prof. Strzembosz

17.09.16, 20:40
powinien byl potraktowac te idiotke tak samo jak ja juz prof Wolniewicz potraktowal :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20707726,skandaliczny-wywiad-stankiewicz-z-tv-republika-z-prof-strzemboszem.html#Czolka3Img
dla przypomnienia :

wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/511990,prof-boguslaw-wolniewicz-ewa-stankiewicz-smolensk-katastrofa-smolenska-lech-kaczynski.html

Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Prof. Strzembosz 17.09.16, 21:55
      Ta pani przypomina mi Monikę Olejnik, Tomasza Lisa.... ten sam poziom agresji wobec rozmówcy.
      • maria421 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 09:05
        Co do Moniki Olejnik- nie bede sie wypowiadac bo nie ogladalam wywiadow przez nia robionych.

Ale porownac Stankiewicz do Lisa to jest zbyt wielki honor dla Stankiewicz.
        • a000000 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 10:38
          maria421 napisała:

> Ale porownac Stankiewicz do Lisa to jest zbyt wielki honor dla Stankiewicz.

nie porównałam. Stwierdziłam tylko, że ten sam poziom agresji wobec rozmówcy. A teraz dodam jeszcze jedno podobieństwo. Dziennikarz góruje nad rozmówcą, wie wszystko najlepiej, jest tak jak on twierdzi... a rozmówca ma się dostosować.
          • astra18 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 10:43
            a000000 napisała:

> nie porównałam. Stwierdziłam tylko, że ten sam poziom agresji wobec rozmówcy. A
            > teraz dodam jeszcze jedno podobieństwo. Dziennikarz góruje nad rozmówcą, wie w
            > szystko najlepiej, jest tak jak on twierdzi... a rozmówca ma się dostosować.

Tak, warsztatowo od strony dziennikarskiej wtopa. Szkoda ,ze Stankiewicz tak poprowadziła ten wywiad bo zawaliło całe meritum, co do którego miała rację.
            • maria421 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 14:56
              astra18 napisał:

> Tak, warsztatowo od strony dziennikarskiej wtopa. Szkoda ,ze Stankiewicz tak po
              > prowadziła ten wywiad bo zawaliło całe meritum, co do którego miała rację.

Stankiewicz nie byla absolutnie przygotowana do tego wywiadu. Zreszta do zadnego, bo to przeciez nie jest dziennikarka.
              Stankiewicz uwaza ze samo bycie "po slusznej stronie" powoduje automatyczny wzrost jej IQ ,a wywiad to jest ring bokserski na ktorym liczy sie kto kogo znokautuje.
              Tak samo wredna jak Pawlowicz.

• a000000 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 16:37
              astra18 napisał:

Szkoda ,ze Stankiewicz tak po
              > prowadziła ten wywiad bo zawaliło całe meritum, co do którego miała rację.

co do treści - miała rację. Ale zastosowana forma całkowicie ją pogrążyła... Miała przed sobą bardzo starego człowieka i nie umiała się zachować.
              • maria421 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 16:43
                a000000 napisała:

> co do treści - miała rację. Ale zastosowana forma całkowicie ją pogrążyła... Mi
                > ała przed sobą bardzo starego człowieka i nie umiała się zachować.

Wywiad moze mial temat, ale ten temat wcale nie byl wypelniony trescia.

• a000000 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 16:54
                  maria421 napisała:

> Wywiad moze mial temat, ale ten temat wcale nie byl wypelniony trescia.

bo prowadząca była zajęta wielce agresywną napaścią. Swoją rację rozmieniła na drobne....
          • maria421 Re: Prof. Strzembosz 18.09.16, 14:51
            a000000 napisała:

> nie porównałam. Stwierdziłam tylko, że ten sam poziom agresji wobec rozmówcy. A
            > teraz dodam jeszcze jedno podobieństwo. Dziennikarz góruje nad rozmówcą, wie w
            > szystko najlepiej, jest tak jak on twierdzi... a rozmówca ma się dostosować.

Co do Lisa to sie nie zgadza. Lis byl zawsze spokojny, opanowany i nie byl agresywny.
            Juz nie mowiac o tym ze Lis jest inteligentny a Stankiewicz po prostu glupia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka