Dodaj do ulubionych

Strzal w stope

02.08.17, 15:45
PiS tym spotem strzelilo sobie w stope :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22179570,tvp-info-wypuscila-skrajnie-antyniemiecki-spot-to-poczatek.html#MT
Ciekawa jestem jaki procent odbiorcow, nawet zwolennikow PiSu, da sie nabrac na te propagande.

Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Strzal w stope 02.08.17, 19:14
      Tym spotem TVPiS kompromituje Polskę i Polaków.
      To jest taki prymityw, że aż trudno mi uwierzyć, że to nie jest fake.
      I jeszcze ten dukakająco-kanaczący lektor, który zapewne przyjechał na sesję prosto z rusztowania na Kreuzbergu.
      • maria421 Re: Strzal w stope 02.08.17, 19:50
        ja.nusz napisał:

> Tym spotem TVPiS kompromituje Polskę i Polaków.

Tym spotem kompromituje glownie siebie, bo mozna rownie dobrze powiedziec "Polacy, to wy w demokratycznych wyborach wybraliscie PiS i Kaczynskiego"

Czy te glupki, ktore ciagle powtarzaja ze PiS wygral demokratyczne wybory , ze ma mandat suwerena, nie widza analogii?

> To jest taki prymityw, że aż trudno mi uwierzyć, że to nie jest fake.

To sie komponuje w najnowszy pomysl PiSu, czyli w zadanie odszkodowan wojennych od Niemcow.
        Ciekawe co by bylo gdyby Niemcy zaproponowali ugode- odszkodowania dla Polski w zamian za zwrot Ziem Odzyskanych Niemcom. Jakby nie bylo, chodzi o powierzchnie 103788 km²

• maria421 Re: Strzal w stope 09.08.17, 09:26
          K. Pawlowicz spoldzila ostatnio taki tekst :

Nie ma co marnować czasu,skoro temat odszkodowań dla Polski od Niemiec za zniszczenia wojenne został otwarty.
          Być może prezydent D.Trump wesprze nas w tej sprawie.Może też Wielka Brytania.
          Zwróćmy się już teraz,dziś do najlepszych amerykańskich,żydowskich kancelarii prawnych zaprawionych w bojach o odszkodowania od Niemiec za holocaust,o opinie dotyczące roszczeń Polski.
          W Polsce specjalistów z konieczną
          praktyką w tych sprawach raczej nie mamy,a wielu prawników akademickich po odbyciu w przeszłości dobrze opłaconych stypendiów niemieckich - niestety - chyba nie nadaje się już mentalnie do asertywnej obrony polskich interesów wobec swego dawnego,hojnego "dobroczyńcy".

Powiedzcie mi czemu ten idiotyczny belkot tej szalonej baby sluzy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka