maria421 17.08.17, 19:14 www.gazeta.pl/0,0.html :-((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Chcieli to q.. mają 17.08.17, 22:40 Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele. Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena za multikulti. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 00:08 swiatlo napisał: > Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele. > > Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena za mult > ikulti. > Stul pysk debilu! Odpowiedz Link
swiatlo Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 01:04 Idż zapal wirtualną świeczkę. I napisz sobie "Wszyscy jesteśmy barcelończykami". Lewactwo już zaczęło to robić. I zaśpiewaj sobie "Give peace a chance". Odpowiedz Link
maria421 Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 08:09 swiatlo napisał: > Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele. > > Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena za mult > ikulti. > Swiatlo, moze cos powiesz o niedawnych ataku samochodem w tlum w Charlottesville? Odpowiedz Link
swiatlo Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 08:39 maria421 napisała: > Swiatlo, moze cos powiesz o niedawnych ataku samochodem w tlum w Charlottesville? A co mam powiedzieć? Wszystko już napisano na ten temat. Odpowiedz Link
maria421 Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 13:48 swiatlo napisał: > A co mam powiedzieć? Wszystko już napisano na ten temat. Na ten temat mozna jeszcze wiele wiecej napisac. Na przyklad : -dlaczego Trump jest (slusznie) krytykowany za brak mocnego potepienia ideologii przyswiecajacej amerykanskim neonazistom a nie jest krytykowany (tak jak zaden inny polityk nie jest krytykowany) za brak potepienia ideologi stojacej za muzulmanskimi aktami terroryzmu? -dlaczego akcja bojkotowania amarykanskich neonazistow przez np. AirBnB jest stawiana za pozytywny przyklad, a takie same akcje wobec kazdego innego bylaby "dyskryminacja"? - dlaczego reakcja amerykanskich lewakow burzacych w odwecie pomniki generala Lee wzburza mniejsze medialne oburzenie niz proponowane kilka lat temu przez jednego pastora palenie Koranu? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 08:40 maria421 napisała: > swiatlo napisał: > > > Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele. > > > > Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena z > a mult > > ikulti. > > > > Swiatlo, moze cos powiesz o niedawnych ataku samochodem w tlum w Charlottesvill > e? Przecież nie będzie się oburzał na własnego towarzysza. Odpowiedz Link