17.08.17, 19:14
www.gazeta.pl/0,0.html
:-(((
Obserwuj wątek
    • swiatlo Chcieli to q.. mają 17.08.17, 22:40
      Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele.

Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena za multikulti.

• ja.nusz Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 00:08
        swiatlo napisał:

> Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele.
        >
        > Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena za mult
        > ikulti.
        >
        Stul pysk debilu!
        • swiatlo Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 01:04
          Idż zapal wirtualną świeczkę. I napisz sobie "Wszyscy jesteśmy barcelończykami". Lewactwo już zaczęło to robić. I zaśpiewaj sobie "Give peace a chance".
      • maria421 Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 08:09
        swiatlo napisał:

> Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele.
        >
        > Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena za mult
        > ikulti.
        >

Swiatlo, moze cos powiesz o niedawnych ataku samochodem w tlum w Charlottesville?
        • swiatlo Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 08:39
          maria421 napisała:

> Swiatlo, moze cos powiesz o niedawnych ataku samochodem w tlum w Charlottesville?

A co mam powiedzieć? Wszystko już napisano na ten temat.
          • maria421 Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 13:48
            swiatlo napisał:

> A co mam powiedzieć? Wszystko już napisano na ten temat.

Na ten temat mozna jeszcze wiele wiecej napisac.

Na przyklad :

-dlaczego Trump jest (slusznie) krytykowany za brak mocnego potepienia ideologii przyswiecajacej amerykanskim neonazistom a nie jest krytykowany (tak jak zaden inny polityk nie jest krytykowany) za brak potepienia ideologi stojacej za muzulmanskimi aktami terroryzmu?

-dlaczego akcja bojkotowania amarykanskich neonazistow przez np. AirBnB jest stawiana za pozytywny przyklad, a takie same akcje wobec kazdego innego bylaby "dyskryminacja"?

- dlaczego reakcja amerykanskich lewakow burzacych w odwecie pomniki generala Lee wzburza mniejsze medialne oburzenie niz proponowane kilka lat temu przez jednego pastora palenie Koranu?

• ja.nusz Re: Chcieli to q.. mają 18.08.17, 08:40
          maria421 napisała:

> swiatlo napisał:
          >
          > > Chcieli multi-kulti, to mają swoje mulitikulti, pier...one euroskurwiele.
          > >
          > > Niedługo lewactwo nawet już nie będzie reagowało. Niejako wliczona cena z
          > a mult
          > > ikulti.
          > >
          >
          > Swiatlo, moze cos powiesz o niedawnych ataku samochodem w tlum w Charlottesvill
          > e?

Przecież nie będzie się oburzał na własnego towarzysza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka