Dodaj do ulubionych

Sklepy internetowe z kosmetykami

23.10.12, 14:54
W wielu wątkach przewijał się ten temat, dobrze byłoby zebrać tu informacje porozsiewane po całym forum. Ja w miarę możliwości będę przyklejać linki, które znajdę.

Proponuję wpisywać opinię o sklepach internetowych z kosmetykami jako odpowiedź na ten post. W nagłówku niech się znajdzie nazwa sklepu.
Obserwuj wątek
    • izas55 Viis Ilusalong 23.10.12, 15:01
      www.viis.ee
      Estoński sklep z lakierami, żelami i akcesoriami do paznokci.
      Bardzo mi się podoba graficzny układ strony i sklepu. Jak dla mnie jest łatwa i przejrzysta, łatwo jest znaleźć różne rzeczy

Sklep jest przedstawicielem firmy NfuOh. Niestety przez pewien czas nie dało się tam zrobić zakupów z Polski (pojawiała się informacja, że jest polski dystrybutor). W polskim sklepie NfuOh z kolei nic nie było ;-(. Ale problem został chyba rozwiązany, bo dzisiaj mogłam w nim zrobić normalne zamówienie.

Jestem pod ogromnym wrażeniem tego sklepu. Kiedy zamawiałam tam pierwszy raz, przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie. Wszystko odbyło się sprawnie i bezproblemowo. Płatność kartą.
      Zamówiłam rzeczy dziś rano, po 20 minutach (!) dostałam maila, że pakują moje zamówienie, a właśnie przyszedł mail z numerem przesyłki do śledzenia.
    • izas55 Re: Sachi.pl - Sklep z kosmetykami koreańskimi 09.11.12, 15:28
      Dla sklepów mamy wątek, ten jest do dzielenia się opiniami na temat sklepów.
      forum.gazeta.pl/forum/w,103682,132932395,132932395,REKLAMY_i_OFERTY_firm_kosmetycznych.html
      Proszę wkleić swoją ofertę tam, a ta zostanie skasowana
    • aishaaa24 bdellium tolls i everyday minerals 23.01.13, 14:09
      Trochę długo trzeba czekać na przesyłkę i czasem nawet mozna zapomnieć ze sie cos zamawiało ale jak już produkt jest dostarczony to jak najbardziej pozytywne zdanie.
    • kis-moho Farmona 26.03.13, 14:54
      Przy okazji wizyty w Warszawie zamówiłam sobie różne wcierki z Farmony (Jantar!). Wszystko przyszło w terminie, nie byłoby właściwie o czym pisać, gdyby nie miły stos różnych ich próbek - lekką ręką 20 różnych szamponów, balsamów i olejków. A jakiś tydzień potem dostałam info o promocji na ich wybrane produkty, podejrzewam, że to nie przypadek.
      Takie przemyślane promocje bardzo lubię, gdyby nie to, że nie ma mnie w Warszawie pewnie bym coś zamówiła (na pewno olejek do kąpieli, świetnie pachnie).
      • izas55 Re: Farmona 26.03.13, 16:29
        Masz link do sklepu?
        • kis-moho Re: Farmona 26.03.13, 16:33
          www.farmona.pl
          To spory sklep, firmę znałam tylko jako producenta Jantara, ale chyba to jest jednak większy producent ;o)
          • heliamphora Re: Farmona 21.04.13, 00:11
            Ja też mam bardzo dobre doświadczenia z tym sklepem, miła obsługa, szybko i porządnie wszystko wysłali, no i dużo próbek :)

• emilatata Naturica.pl 21.04.13, 00:02
      Jestem stałym klientem tego sklepu
      Już kilka razy zamawiałam i zdarzało się że w setkach płaciłam. Mimo że kosmetyki w miarę tanie - a na dodatek stuteczne
      I jestem zachwycona tym sklepem. Wzorowa obsługa za każdym razem. Przy kolejnych większych zamówieniach zdarzały się i dalej sie pojawiają gratisowe produkty - i to normalne - a nie próbki. Szybka dostawa i rzetelna obsługa. Raz zdarzyła mi się reklamacja - bez problemu dosłali towar. A moim zdaniem jakość sklepu właśnie w trakcie problematycznych sytuacji wychodzi najbardziej. tutaj test zdany na 6
    • heliamphora www.sklep.pollenaewa.com.pl 21.04.13, 00:15
      Mój ulubiony sklep internetowy z polskimi kosmetykami. Bardzo korzystne ceny, dobry kontakt z klientem, zawsze szybka wysyłka, paczki przychodzą porządnie zapakowane, z dorzuconymi gratisami. Polecam :)
    • jagoda_pl Mintishop.pl 29.04.13, 22:58
      Dużo blogerskich i forumowych kosmetyków, czyli suche szampony Batiste, cienie Sleek, samoopalacze St. Moriz itd.
      Ładna, wygodna strona i błyskawiczna wysyłka (zamówienie w pt. rano w sob. w południe już było w Paczkomacie) oraz wszystko ładnie zapakowane w bibułki.
    • felisdomestica Pierre Rene 06.05.13, 01:06
      www.pierrerene.pl/#/aktualnosci
      Sklep internetowy z kosmetykami Pierre Rene, m. in. z lakierami. Na stronie dostępna jest kolekcja Carnival. Niestety nie mogę nic powiedzieć o działaniu sklepu, jeszcze nie robiłam tam zakupów.
    • felisdomestica pinkmelon.pl 07.05.13, 10:29
      pinkmelon.pl
      sklep z kosmetykami koreańskimi. Mają spory wybór BB kremów, CC kremy i ciekawe lakiery, choć potwornie drogie. Zamierzam wypróboweać bazę peel off pod lakiery (65 zł!).

• mszn Re: pinkmelon.pl 07.05.13, 11:03
        A próbowałaś bazy peel off z Essence? Kosztuje pewnie z 10 zł, a może działa?
        • izas55 Re: pinkmelon.pl 07.05.13, 11:53
          Mi ta baza bardzo nie podeszła, ciężej się ją usuwa od brokatu. Klej Wikol tańszy, a wygląda i zachowuje się tak samo.
        • felisdomestica Re: pinkmelon.pl 07.05.13, 12:56
          Koleżanka zrobiła szybki serczyk po internecie i poczytała recenzje na temat bazy Essence. Były bardzo niepochlebne, w przeciwieństwie do tej właśnie koreańskiej bazy. Zamówiła ją, jak tylko wypróbuje dam znać.
          • serongmb Re: pinkmelon.pl 15.07.23, 20:08
            Pink to sklep internetowy oferujący szeroką gamę kosmetyków koreańskich, które zdobyły popularność na całym świecie ze względu na innowacyjność i skuteczność. Produkty oferowane przez Pink, takie jak BB kremy (Blemish Balm), CC kremy (Colour Correcting) czy różnorodne lakiery do paznokci, są znane z wysokiej jakości i unikalnych formuł.

Koreańskie kosmetyki BB i CC kremy to multifunkcyjne produkty, które łączą w sobie właściwości pielęgnacyjne z efektem makijażu. Służą do wyrównania kolorytu skóry, ukrycia niedoskonałości i nawilżenia, a także mogą mieć inne korzyści, takie jak ochrona przed słońcem.

Lakiery do paznokci oferowane przez Pink, choć mogą być droższe, są cenione za swoją trwałość, intensywne kolory i różnorodność efektów. Baza peel-off pod lakier, którą planujesz wypróbować, to świetny wybór dla osób, które chcą łatwo zmieniać kolor paznokci bez narażania płytki na działanie acetonu czy innych agresywnych zmywaczy.

Mimo że ceny w Pink mogą być wyższe, warto pamiętać, że kosmetyki koreańskie to produkty premium, które oferują innowacyjne rozwiązania i składniki najwyższej jakości.

Jednakże, jeśli szukasz alternatywy, sklep www.novaya.eu może być dobrym wyborem. Novaya.eu to sklep oferujący różnorodne produkty, nie tylko w zakresie kosmetyków, ale również technologii. Jeśli Pink koncentruje się na kosmetykach koreańskich, Novaya.eu może oferować większą różnorodność produktów, które mogą lepiej spełniać Twoje oczekiwania. Zawsze warto porównać oferty różnych sklepów, aby znaleźć te, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom i budżetowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka