24.07.17, 20:09
Przyszlam na forum, z tym jakze wazkim problemem, bo mnie zaraz jakis piorun strzeli.

Kupowalam kiedys pudelko Tampaxow z tamponami z aplikatorem w roznych rozmiarach, a teraz ani tych pudelek z roznymi rozmiarami nie moge znalezc, a co gorsze te aplikatory jakies zupelnie do kitu sa!
Kiedys byly takie biale papierowe i byly ok, a teraz te plastikowe trzyczesciowe w ogole nie dzialaja. Nie po to kupuje tampony z aplikatorem, zeby pozniej palcem musiec poprawiac! Niech mnie ktos oswieci, jak sie tego uzywa, albo podzielcie sie gdzie znalezc tampony z aplikatorem, ktory spelniaja swoja funkcje.
Obserwuj wątek
    • izas55 Re: Tampony 25.07.17, 07:22
      o te www.rossmann.pl/Produkt/Tampax-Compak-tampony-Regular-16-szt,96503,7271 cz o te www.rossmann.pl/Produkt/Tampax-Pearl-Regular-tampony-z-aplikatorem-18-szt,291754,7271 ci chodzi? Bo one mają dwuczęściowy aplikator. Ja widziałam w rossmanie przynajmniej dwa rozmiary. OB mają aplikatory taki jak te Compak
      • sbarazzina Re: Tampony 25.07.17, 09:58
        Hmm, moje to chyba jakas hybryda, bo nazywaja sie Compal Pearl i zdecydowanie maja 3 czesciowy aplikator. A ze rozne romiary sa to wiem, ale kiedys bylo takie opakowanie z 3 roznymi rozmiarami w jednym pudelku, teraz takich nie moge dostac i musze kupowac 3 pudelka zamiast 1.
        • anulla1974 Re: Tampony 27.07.17, 08:51
          Tych 3w1 od jakiegoś roku nie widziałam. Niestety i te zwykłe tampaxy teraz mają kiepski aplikator...
    • teresa104 Re: Tampony 25.07.17, 15:07
      To już nie ma tampaxów z papierowymi tutkami, które można było wrzucić do muszli i się rozpadały?
    • k_linka Re: Tampony 09.08.17, 23:25
      OB z aplikatorem sa zdecydowanie lepsze. Ale tez plastikowe i składane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka