zombie123 24.02.06, 15:33 Witam. Mam goraca prosbe - czy ktos mi moze podac tłumacznie po rosyjsku slowa "penis" ale w sensie wulgarnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yigor Re: wulgaryzmy 24.02.06, 15:38 To sie pisze jak formula matematyczna: x y jeszcze cos z matematyki wyzszej, czyli й Odpowiedz Link
zombie123 Re: wulgaryzmy 24.02.06, 15:46 no nie rozumiem:( a dosłownie bez owijania w bawełne?? yigor napisał: > To sie pisze jak formula matematyczna: > x > y > jeszcze cos z matematyki wyzszej, czyli > й Odpowiedz Link
metelica Re: wulgaryzmy 24.02.06, 19:11 Fajna atmosfera na tym forum :)Dawno tak się nie śmiałam..... Odpowiedz Link
yigor Re: wulgaryzmy 24.02.06, 19:20 Szczerze mowiac tez dawno nie slyszalem tak zdecydowanych zadanij nie owijac go w bawelne... ;) Odpowiedz Link
metelica Re: wulgaryzmy 24.02.06, 19:29 Własnie najbardziej mi się spodobało,jak Pan owijał to w bawełnę...:))Dzieki temu poprawił się humor,bo troche się denerwuję przed meczem hokejowym :) Odpowiedz Link
yigor Re: wulgaryzmy 24.02.06, 19:37 metelica napisała:)Dzieki > temu poprawił się humor,bo troche się denerwuję przed meczem hokejowym :) Tez czekam na mecz. Szwedzi znakomicie zagrali z Czechami. Oby to nie byl dzien niespodzianek. Odpowiedz Link
yigor Re: wulgaryzmy 24.02.06, 21:47 Jak na razie idzie im tytulowo (dla tego watku). Dlatego przenosze sie na inny watek (o sukcesach). Moze zadziala i bedie lepiej:) Odpowiedz Link
metelica Re: wulgaryzmy 25.02.06, 01:34 Pana przenosze nie się na inny wątek nie zadziałało ((: I poszło, i skończyło się "tytułowo".... Niestety.....((: Odpowiedz Link
yigor Re: wulgaryzmy 25.02.06, 12:18 Widocznie zalezalo im na tym, zeby zagrac z Kanada.Tradycyjnie. A dlaczego Pani uzywa zwrotu Pan? Tu wszystcy raczej sa ze soba na Ty, zreszta praewaznie tak w sieci jest. Odpowiedz Link
metelica Re: wulgaryzmy 25.02.06, 12:56 Postaram się zwracać się per Ty :) Ale wtedy ja też nie jestem "Pani" :) Odpowiedz Link
yigor Re: wulgaryzmy 25.02.06, 13:57 Widze, ze nie lubisz poklucic sie w sieci. Wiele osob chetnie korzystaja z tych rosyjskich for wlasnie w tym celu. Odpowiedz Link
metelica Re: wulgaryzmy 25.02.06, 18:30 Chyba masz na myśli moją nieobecność na forum Polska-Rosja? :) Kłócić się nie lubię,a wątpie,żeby moje argumenty dotarli do pewnych osób.Przecież oni widzą tylko swoją racje i już.Tym bardziej,nieprzyjemnie mi się rozmawiać z osobami,ktorzy piszą o Rosjanach w niezbyt miły sposob.Nie mam zamiaru nikomu dokazywac,ze nie jestem osobą zacofaną,nie jestem barbarzynką,etc. A Ciebie to baaardzo podziwiam:) Przede wszystkim za sposób prowadzenia rozmowy: spokój i bardzo wysoki poziom kultury. PS.Pod dziwnym wątkiem teraz rozmawiamy.:) Odpowiedz Link
yigor Re: wulgaryzmy 25.02.06, 18:40 metelica napisała: > PS.Pod dziwnym wątkiem teraz rozmawiamy.:) Zgadzam sie, najwyzszy czas ten watek zawiesic:) Odpowiedz Link