czcigodnystarzec 23.12.24, 22:49 Obiecuję że jak zostanę moderatorem forum emama, to zlikwiduję chamstwo i wulgaryzmy. Chcecie tego? Popieracie likwidację chamstwa i wulgaryzmów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 23.12.24, 23:03 malgosiagosia napisała: > Popieram Dziękuję za poparcie. Obiecuję że będę zwalczał chamstwo i wulgaryzmy u wszystkich. Nie będzie uprzywilejowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Obiecuję 24.12.24, 01:13 Ja popieram chamstwa i wulgaryzmy bo bez tego forum upadnie. Ja obiecuje ze jak zostane moderatorem ematki to bedzie mozna klac i opier sie nawzajem a do dadatkowo zablokuje wszystkie lewackie ematki. Chcecie tego? Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 24.12.24, 07:07 engine8t napisał: > Ja obiecuje ze jak zostane moderatorem ematki to bedzie mozna klac i opier sie > nawzajem Przecież już tak można. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Obiecuję 24.12.24, 09:12 Popieramy akcję: panowie wypier**** z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 24.12.24, 09:48 alina460 napisała: > Popieramy akcję: panowie wypier**** z tego forum. Właśnie takie wpisy będę zwalczał. A piszesz w imieniu wszystkich czy jest ciebie więcej niż jedna osoba w osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Obiecuję 24.12.24, 09:51 Chcemy. Właśnie to powinna robić moderacja - usuwać wulgaryzmy. Tymczasem wulgaryzmy sobie wiszą a moderacja usuwa wpisy jeśli nie zgadza się z ich poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Obiecuję 24.12.24, 19:22 Nie, nie chcemy. Chcemy, żeby zostały wulgaryzmy i fajne trolle, a wypieszyć durne trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 24.12.24, 19:31 anorektycznazdzira napisała: > Chcemy, żeby zostały wulgaryzmy i fajne trolle, a wypieszyć durne trolle. > No i tu w ludzkim mózgu tworzy się skomplikowny problemat. Jak odróżnić fajne trolle od durnych? No bo gusta są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Obiecuję 25.12.24, 13:22 Więc tak: skoro poważnie kandydujesz na moda to tego typu dylematy powinieneś rozwiązywać zanim dopijesz do połowy pierwszą kawę Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Obiecuję 24.12.24, 19:37 Nie popieram ani Twojej kandydatury, ani takiej cenzury. Niech będzie wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 24.12.24, 19:58 mondaymorning1987 napisała: > Nie popieram ani Twojej kandydatury, ani takiej cenzury. Niech będzie wolność s > łowa. > Czyli jesteś za chamstwem i wulgaryzmami na forum. To nie jest wolność słowa. To jest zaszambianie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Obiecuję 24.12.24, 20:10 Nie chcemy tego, nie bulwersują nie wulgaryzmy jeśli stanowią wyraz ekspresji. To nie jest forum dla katechetek Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 24.12.24, 20:15 koronka2012 napisała: > Nie chcemy tego, nie bulwersują nie wulgaryzmy jeśli stanowią wyraz ekspresji. > To nie jest forum dla katechetek No to dla podkreślenia ekspresji wypowiedzi powiem ci: wyp... I i nie dokończę, bo jestem kulturalny. A skąd wiesz, że katechetki nie są chamskie i nie używają wulgaryzmów? Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Obiecuję 24.12.24, 20:45 Mam na drugie imię Miluszka i z założenia nie mogę operować wulgaryzmami ale poczytać sobie już mogę ;p Poza tym wulgaryzm wulgaryzmowi nierówny i istnieją też bluzgi usprawiedliwione. Katechetki prawdopodobnie też czytają to forum i raczej są tym doniesieniem nieświęcie oburzone ;p Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 25.12.24, 00:23 miaumia napisała: > istnieją też bluzgi usprawiedliwione Istnieją też wojny sprawiedliwe. Czyli można prowadzić wojnę z błogosławieństwem papieża. I pewnie można kląć na wojnie bez grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Obiecuję 24.12.24, 21:15 Zdecydowanie wolę soczystą kurwę rzuconą w słusznym gniewie niż rasistowskie pierdy pisane okrągłym słówkami. Albo żałosną obronę zwyroli. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Obiecuję 25.12.24, 00:31 P.S. ale kandydatem nr jest 1. Borsuczyca, 2. Taje i potem kilka ...bedziesz na koncu Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Obiecuję 25.12.24, 00:38 princesswhitewolf napisała: > P.S. ale kandydatem nr jest 1. Borsuczyca, 2. Taje i potem kilka ...bedziesz n > a koncu Gdzie są te rankingi kandydatów? Poza tym ja nie kandyduję. Będzie mi się chciało to zostanę moderatorem. Ale raczej nie będzie mi się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Obiecuję 25.12.24, 13:32 czcigodnystarzec napisał(a): > princesswhitewolf napisała: > > P.S. ale kandydatem nr jest 1. Borsuczyca, 2. Taje i potem kilka ...bedz > iesz n > > a koncu > > Gdzie są te rankingi kandydatów? > Poza tym ja nie kandyduję. Będzie mi się chciało to zostanę moderatorem. Ale ra > czej nie będzie mi się chciało. > > Ty sam masz problemy z nieprzestrzeganiem nieetykiety. A chcesz zostać moderatorem. A banują cię za niewinność. > Odpowiedz Link Zgłoś