Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak dlugo Kubot pociagnie?

20.01.10, 21:22
    Wyglada na to,ze zajdzie dalej niz Radwanska,a o nim jakos sie nie
    mowi,bo nasza gwiazda zabiera miejsce w czolowkach gazet.

www.australianopen.com/en_AU/scores/draws/ms/r1s2.html
    Kubot gladko pokonal b.dobrego Mische Zvereva w trzech setach i w
    drugiej rundzie ma teoretycznie slabszego przeciwnika S.Giraldo.

Zaczynam juz przyjmowac zaklady,kto bedzie wyzej w rankingu na koniec
    roku,Kubot czy Ulka Radwanska?
    Papa Radwanski obiecal Ulke wcisnac do pierwszej 20-stki,co wg mnie
    jest marzeniem scietej glowy,bo wyglada na to,ze z setki wypadnie,za
    to Kubot moze do 50-tki dotrzec.
    Obserwuj wątek
      • Gość: panaceum Re: Jak dlugo Kubot pociagnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 00:27
        Ile ci płacą za wypisywanie takich bzdur? :P
        • Gość: MACIEJ Re: Jak dlugo Kubot pociagnie? IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.01.10, 01:04
          Jak nie umiesz odpowiedziec na proste pytanie,czy Kubot zajdzie w AO
          dalej niz Radwanska to schowaj sie pod koldre i idz spac.
          • Gość: MACIEJ Kubot-Radwanska IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.01.10, 22:44
            "Wszyscy, z Kubotem włącznie, podkreślali, że to wymarzone
            losowanie."

www.sport.pl/tenis/1,103960,7482624,Australian_Open__Polacy_t
            rzymaja_sie_mocno.html

Dlaczego Kubot potrafi szczerze i otwarcie powiedziec,ze idzie mu tak
            dobrze ,bo dobrze wylosowal,a o Isi slyszy sie tylko ze jest
            genialna,a o tym,ze ani na Clijsters ani Henin nie trafila nic sie
            nie mowi?

• Gość: panaceum Re: Kubot-Radwanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 00:33
              A co można mówić. Łatwiej będzie miała w drodze do ćwierćfinału jeśli
              na Henin nie wpadła. I tyle. :D
              Bo to , że Henin by ograła to chyba wszyscy wiedzą.
              A z Clijsters nie mogła grać dopiero w 3 rundzie.
              • Gość: MACIEJ Kubot juz w 4-rundzie AO! IP: *.nycmny.east.verizon.net 23.01.10, 03:39
                www.australianopen.com/en_AU/news/articles/2010-01-23/201001231264212698515.html?fpos=r5

Youzhny ma kondycje przegubu,ktora mimo srodkow antybolowych boli,wiec
                zdecydowal wycofac sie z turnieju.
                W 4 rundzie Kubot prawdopodobnie zagra z Djokovicem.
              • maksimum Re: Kubot-Radwanska 23.01.10, 03:42
                Gość portalu: panaceum napisał(a):

> A co można mówić. Łatwiej będzie miała w drodze do ćwierćfinału
                >jeśli na Henin nie wpadła.

O tym caly czas pisze,ze idzie jej tak dobrze bo ma bardzo dobre
                losowania unikajac najlepszych zawodniczek.

• maksimum Kubot przegral z Djoko po ladnej walce. 25.01.10, 06:36
                  www.australianopen.com/en_AU/scores/stats/day13/1403ms.html
                  I takie mecze lubie.Wiadomo ,ze byl na straconej pozycji,ale walczy sie
                  do konca.
                  Dlatego nie podobala mnie sie postawa Radwanskiej ,ktora bez walki
                  poddala sie Schiavone.
                  • Gość: MACIEJ Kubot #61 a Ulka R.#75 IP: *.ny325.east.verizon.net 01.02.10, 07:29
                    www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx
                    A nie mowilem,ze Kubot zajdzie dalej niz U.Radwanska.

Jak tak dalej pojdzie,to Aga wyskoczy poza 20-stke i Kubot ja dojdzie.
      • Gość: J. A co ty o tej porze...?!! IP: *.chello.pl 01.02.10, 07:43
        A co ty o tej porze robisz przed komputerem?! W Nowym Jorku jest pół do drugiej w nocy, marsz do łóżka!!!!

Mozesz sobie przed snem pomarzyć o Pieknej Helence, Na Li albo Marysi Jurjewnej - ale jeden warunek: rączki na kołdrę!
        • Gość: MACIEJ Re: A co ty o tej porze...?!! IP: *.ny325.east.verizon.net 01.02.10, 18:31
          Mam jedno zyczenie jesli mozliwe do spelnienia.
          Zeby mi sie Radwanska nie przysnila!
          • Gość: j. Sen mara IP: *.chello.pl 01.02.10, 19:44
            Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Zeby mi sie Radwanska nie przysnila!

Niech ci sie przyśni, że jesteś na uroczej kanaryjskiej, albo polinezyjskiej, wysepce, na której są wyłącznie rozkoszne, z leniwą zmysłowością snujące się po piaskach plaży, albo wśród wonnego kwiecia, stęsknione za samcem śliczne dziewczęta!
            • Gość: tetryk mechanik Re: Sen mara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:59
              I wszystkie to Radwańskie i Woźniackie :D
              • Gość: j. Re: Sen mara IP: *.chello.pl 01.02.10, 20:33
                Gość portalu: tetryk mechanik napisał(a):

> I wszystkie to Radwańskie i Woźniackie :D

Nie, nie - ja miałem na mysli, żeby były w guście Macieja. Biedrzate, piersiate - czy odwrotnie, szczupłe i gibkie - już on najlepiej wie, jakie lubi, niech mu takie właśnie w tym śnie dopiszą. Wszystkie młode, prześliczne - a jedna w drugą golutka, jak ją Pan Bóg stworzył! Bo na wyspie oczywiście cieplutko, słonko lubo grzeje, tylko zefirek lekuchny od czasu do czasu ochłody zażyć dozwala...
                • Gość: MACIEJ Sen IP: *.ny325.east.verizon.net 01.02.10, 22:22
                  Zeby tam byly ze dwie Kirilenko i co najmniej jedna Yelena!
                  • Gość: j. Re: Sen IP: *.chello.pl 01.02.10, 22:45

> Zeby tam byly ze dwie Kirilenko i co najmniej jedna Yelena!

Dyć mówię - takie mają być, jakie ci najwięcej smakują, żadne inne! I niech ci się ten sen śni długo a intensywnie, jakbyś go na jawie przeżywał!

Rozumiem oczywiscie, Macieju, że jako człek w naukach a myśleniu ścisłym kształcony, rozumiesz i akceptujesz wszystkie implikacje tego, co ci o twoim słodkim śnie napisałem. Skoro na wysepce mają byc wyłącznie nagie, zmysłowe, spragnione samca piękne panienki - to i ty także, Macieju, siłą rzeczy, będziesz w śnie swoim taka nagą, zmysłową, samca spragnioną panną. Nie inaczej!

Niech ci sie śni długo a intensywnie... :):);)
                    • Gość: MACIEJ Re: Sen IP: *.ny325.east.verizon.net 02.02.10, 01:18
                      Przylepcem sobie oczy zaklejam i nie budzic mnie jutro.
                      • Gość: J. Re: Sen IP: *.chello.pl 03.02.10, 04:00

> Przylepcem sobie oczy zaklejam i nie budzic mnie jutro.

Widzę, że mój misternie skonstruowany złośliwy żart kompletnie chybił celu. :(
                        • Gość: MACIEJ Re: Sen IP: *.ny325.east.verizon.net 03.02.10, 04:13
                          Tak bywa.Nie przejmuj sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka