Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

obozy tenis travel - zna ktoś ?

IP: *.151.wifinet.szczecin.pl 24.05.11, 13:06
    chcialbym wybrac sie w wakacje na jakis oboz tenisowy - widze ze tennis travel sie mocno reklamuje - czy macie jakies opinie na temat tego biura ? czy ktos moze juz byl z nimi na obozach tenisowych ? warto jechac ? mozna pograc ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ania Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 02.06.11, 13:30
        ja bylam w zeszlym roku z tenis travel, jakie masz pytania?
        • Gość: marusia Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.151.wifinet.szczecin.pl 03.06.11, 10:24
          czy jest to biuro godne polecenia, czy dotrzymują warunków oferty, czy ośrodki są "fajne" no i przede wszystkim czy szkolenie tenisa fajnie przebiegało ? :)
          • Gość: anka Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 03.06.11, 12:27
            Bylismy z nimi w nad morzem, w tym roku nie ma tego osrodka w ofercie. Hotel jak hotel, jedzenie dobre, 4-5 kortow na wylacznosc TT. Kadra ok, zalezy kto sie trafi. Jak student dorabiajacy na wakacjach to jest tak srednio. Cardio tenis - fajny, ale zajecia odbywaja sie przy min. 6 osobach, czasami bylo ciezko znalesc 6 osobe, w ostatnim dniu cardio tenisa nie bylo, choc byla wymagana liczba osob. Taka olewka. Jeden trener na 4 osoby. Z programu animacyjnego pamietam jedynie turniej deblowy gdzies pod koniec turnusu. Jak pada deszcz to zajecia sie nie odbywaja, jak trafisz na deszczowy tydzien to nudaaaaaa, w tenisa mozesz pograc na wii :-).
            Jak chcesz cos np. zwiedzic, gdzies pojechac to musisz zrezygnowac z zajec tenisowych bo po prostu nie ma czasu.
            Mysle ze jezeli w tym roku pojade to wybiore oferte gdzie sa rowniez korty kryte, bo naszym glownym celem byla gra w tenisa i gdyby padalo przez tydzien to nie mielibysmy co robic.
            • Gość: gość Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 22:02
              nie polecam tej firmy - są nie rzetelni.
          • Gość: siemka Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: 62.244.135.* 02.08.13, 21:09
            nie polecm, osrodek spoko, trenerzy rowniez ale organizacja slaba, brak porzadku, malo czasu wolnego, sprzed stary .
        • Gość: tom Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.15, 23:07
          wyslem córkę do Pobierowa kierownikiem byl Binkowski Marek pytam go o plan dnia odpowiedzi była nie wiem dzieci będę pod opieka to dalo mi dożo myślenia
          żadnych konkretów z tego co wiem wielu rodziców zabralo swoje dzieci gdy byl psedo kierownikiem obozów z tego co slyszlem od byly kontrole o których ten człowiek wiedział wcześniej
      • Gość: tk24 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 20:56
        zdecydowanie odradzam - przeczytaj tu

www.niezadowoleni-tenis-travel.za.pl/
        • Gość: Inne biuro Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.centertel.pl 03.05.17, 19:08
          Pan jest znany wielu biurom ze swoich reklamacji. Lubi za darmo podróżować. Przestrzegam przed tym panem. Od razu po artykule widać że coś nie równo pod sufitem. Brawo Tenis Travel za swoją obronę i profesjonalizm
      • a.nn.k Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 23.03.12, 10:34
        ja polecam. rok temu byliśmy z mężem na mazurach. było super. mąż gra już jakiś czas, ja dopiero zaczęłam i pan Tomek - trener naprawdę nadaje się dla takich początkujących jak ja. spodobało mi się. do tego świetny hotel ze spa - cudowne masaże. bardzo lubię taki relaks. w tym roku chyba też się wybierzemy, ale nad morze. a na obozie zimowym był nasz syn i też mu się podobało w lecie też chce pojechać :) fajne jest to że teraz korzystamy z rabatu na każdego członka rodziny :)
        • Gość: ania Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.196.49.220.threembb.co.uk 23.03.12, 18:04
          to fajnie ze ci sie podobalo. Jednak zeby sie wymasowac nie potrzeba jechac na wakacje tenisowe :-). My bylismy tylko i wylacznie dla gry w tenisa i cale szczescie ze nie padalo, bo nie byloby zajec, bylismy w Ikarze w Kolobrzegu.
          A z trenerow to najlepszy byl brat p. Andrzeja - Pawel , - o ile dobrze pamietam.
          • a.nn.k Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 28.03.12, 11:29
            Jak już pisałam, to mąż jest fanatykiem tenisa, ale preferuje bardziej relaks :P Ale muszę wyjazd zaszczepił we mnie bakcyla do gry :)
            Ikar w Kołobrzegu? Właśnie w tym roku tam jedziemy! Ale podobno będą kryte korty, między innymi dlateg wybralismy tą ofertę. Możesz polecić to miejsce?
            • Gość: ania Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.197.201.38.threembb.co.uk 28.03.12, 20:33
              hotel ikar w porzadku, jedzenie tez dobre, korty odkryte 3 minuty piechota, kolejne 3 i jestes na plazy

upewnij sie ze beda korty kryte bo jakby padal deszcz to nie ma co robic
              • Gość: marek baw Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.12, 14:19
                Ania nie mogę się z Tobą zgodzić. W zeszłym roku byłem z tenis travel w sypniewie i zdarzyły się nam niestety dwa deszczowe dni. Ale nie oznaczało to, że trenerzy mieli w tym czasie wolne. Prowadzili z nami zajęcia i to zarówno sportowe (coś na kształt fitnesu - sam nie brałem w tym udziału), jak i merytoryczne o tenisie. Jako osoba grająca od ładnych paru lat dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy o grze, a podczas konsultacji trener pomógł mi wybrać nowa rakiete. Oczywiście nie równa się to z grą na korcie, bo jej przebić sie nie da, ale nie było tak, że siedzieliśmy w ośrodku i nic nie robiliśmy.
                • Gość: ania Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.is.net.pl 31.03.12, 01:46
                  moze w koncu poszli po rozum do glowy :-)

pzdr.

a.
                • san.k7 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 18.07.12, 10:56
                  @marek baw: Dziwne - twoje IP jakimś niesamowitym trafem jest takie same jak innych ludzi, którzy mieli dobre opinie o tym biurze...
                  • Gość: zosia Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.centertel.pl 02.08.13, 22:12
                    jedna wielka lipaaaa, szajs na kułkach, tenis travel oszczedza nawet na piłeczkach do tenisa,o sprzęcie do gier integracyjnych niewspomne. pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: gim Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.centertel.pl 02.08.13, 22:14
                      Bez komentarza. szkoda pieniędzy i czasu na nich. kierujący firmą są niekompetentnymi osobami. szczerz.. nie polecam tej firmy. pozdro
                    • Gość: Michał Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.14, 15:26
                      Obozy super, kadra wspaniała, tenis na wysokim poziomie, polecam harasiuki
                    • Gość: Michał Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.14, 15:29
                      Twoje wypowiedzi świadczą o Twoim poziomie inteligencji. Najpierw zajrzyj do słownika a później wypowiadaj się na forach. Jak Ci sie nie podobało na obozach tenis travel to znaczy, że coś jest z Tobą nie tak, udaj się do psychologa
                      • Gość: cad10097 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.15, 23:27
                        Polecam obozy z AdaskoTeam! www.adasko-team.pl Osrodek w marynce ma kryte korty! Sypniewo tez fajne :) Kadra super, ciekawy maja program tenisowy. Godne polecenia
      • wzi-umm Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 17.04.15, 12:40
        Koleżanka była nad morzem z tenis travel i była zadowolona. Powiedziała, że po raz pierwszy miała "dość", bo zajęcia były intensywne i po prostu "czuła że gra". Osobiście nigdy nie byłem, korzystam raczej z lokalnych obozów letnich. Osobom z Wrocławia mogę polecić Tenis Wrocław - Tennis Nation - szkołę, która w okresie letnim organizuje zarówno szkółki wyjazdowe, jak i dodatkowe zajęcia w mieście. Jest więc co robić.
        • Gość: mama obozowicza Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.05.15, 14:19
          Mój syn był rok temu w Harasiukach na obozie sportowym. Wrócił bardzo zadowolony i zakochany w tenisie, chwalił całą kadrę, przez caly dzień miał mnóstwo zajęć sportowych i przez cały okres trwania obozu nie mial czasu odebrać od mamy telefonu, w tym roku też chce jechać z kolegami bo jedzie tam pograć. z tego co opowiadał zajęcia były typowo sportowe bez zadnych tanców ,wygłupów. Kadra trochę surowa po 22 godz chodzą po domkach i pilnują. Polecam tenis travel przede wszystkim za bezpieczeństwo na obozie i doswiadczona kadre
      • Gość: ania Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.15, 10:37
        Wysalam córkę do Pobierowa kierownikiem był Binkowski Marek pytam go o plan dnia odpowiedzi była nie wiem dzieci będę pod opieka to dało mi dożo myślenia
        żadnych konkretów z tego co wiem wielu rodziców zabrało swoje dzieci gdy był psedo kierownikiem obozów z tego co slyszlem od były kontrole o których ten człowiek wiedział wcześniej
        • Gość: TenisTravel Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.15, 13:00
          "Wyslalam" czy "slyszalem" - pan czy pani napisala ten komentarz? Zamiast pisać klamstwa, zapraszam do ujawnienia tożsamości i przekazania zastrzeżeń do biura. Wszelkie uwagi, ktore trafiaja sa bardzo szczegolowo analizowane. Obozy realizowane sa wedlug scisle okreslonego planu, zarowno tematyka szkolenia tenisowego jak i program rekreacyjny jest codziennie inny i dostepny na tablicy informacyjnej. Okreslenie "pseudokierownik" to pomowienie, a naciaganie sytuacji jako, ze "wielu rodzocow zabralo swoje dzieci" to oczywista nieprawda. Oboz byl wielokrotnie wyrywkowo i bez zapowiedzi kontrolowany przez biuro i nie mialy miejsca sytuacje zawarte w falszywym komentarzu. Dla osob niewtajemniczonych kontrole z Kuratorium, sa zawsze zapowiedziane - tylko co to zmienia? Przez 12 lat działalności biura nigdy nie bylo zadnych nieprawidlowosci, gdyz kazdy wyjazd jest skrupulatnie przygotowywany nie tylko pod wzgledem formalnym, ale rowniez kadra, plan i atrakcje podczas obozu. Jesli córka byla niezadowolona z obozu, prosze o przekazanie informacji droga mailową.
          • mattias6 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 08.04.16, 15:12
            My skorzystaliśmy z usług tego biura w zeszłym roku - wysłaliśmy na obóz 10-letnią córkę. Był to jej pierwszy obóz, więc bardzo się baliśmy, ale po pierwszym telefonie się uspokoiliśmy - Magdalenka znalazła dużo fajnych koleżanek, a po paru dniach była zachwycona treningami tenisa. Było dużo animacji, różne gry i konkursy. Córka wróciła bardzo zadowolona.
            • patryk_miklaszewski Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 18.04.16, 11:24
              Ja też wysłałem córeczkę latem 2015 na obóz z Tenis Travel i córka też była zadowolona - gra w tenisa już od 2 lat i powiedziała, że organizowane teningi są bardzo profejsonalne i mimo iż umie grać to nauczyła się nowych rzeczy.
              • elzbeta123 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 04.05.16, 12:32
                Witam. Zastanawiam się nad ich ofertą dla maluchów - mój synek ma 7 lat i chce zacząć grać w tenisa - jest wielkim fanem Federera i koniecznie chce być jak on. Znalazłam na ich stronie taką ofertę: www.obozytenisowe.pl/oferta/121/oboz-tenisowy-dla-maluszkow.html - trochę się obawiam wysłać samodzielnie tak małe dziecko - czy ktoś korzystał z takiego obozu dla swojego dziecka? Ela
                • jadwiggga Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 16.05.16, 21:35
                  Dzień dobry. Ja polecam program, że jedziecie razem z dzieckiem - byłam 2 lata temu na takim wyjeździe z innej firmy i to jest fajna opcja, bo nie musisz się martwić, że dziecko jedzie samo - cały czas masz je na oku, a w ciągu dnia masz mnóstwo zajęć dla nich i można samemu nieźle odpocząć, bez stresu o dziecko. Znajomi polecają właśnie Tenis Travel, bo podobnno dobrze uczą grać w tenisa - więc już zarezerwowaliśmy tutaj taki wyjazd z dzieckiem - przy okazji spróbuję swoich sił w tym sporcie.
                • madzia_mama56 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 20.05.16, 13:53
                  elzbeta123 napisała:

> Witam. Zastanawiam się nad ich ofertą dla maluchów - mój synek ma 7 lat i chce zacząć grać w tenisa - jest wielkim fanem Federera i koniecznie chce być jak on. Znalazłam na ich stronie taką ofertę: www.obozytenisowe.pl/oferta/121/oboz-tenisowy-dla-maluszkow.html - trochę się obawiam wysłać samodzielnie tak małe dziecko - czy ktoś korzystał z takiego obozu dla swojego dziecka? Ela

Nie martw się - ja pierwszy raz wysłałam dziecko na obóz jak miało 8 lat właśnie do nich. Po zawiezieniu dziecka na stację pkp spotkała mnie pierwsza pozytywna niespodzianka - byłyśmy pół godziny przed wyznaczonym czasem zbiórki, a wychowawczyni już czekała. Dziecko nie skarżyło się na nudę. Grupy tenisowe były dobrane pod względem umiejętności i kondycji fizycznej. Kasia była w grupie z dziećmi w swoim wieku, które grały na podobnym poziomie jak ona. Zdobyła tam wiele nowych znajomości - z dwiema dziewczynkami trzyma kontakt do dzisiaj. Na początku jest duży stres, ale później jak usłyszysz w słuchawce zadowolone dziecko, to wszystko mija....
                  • maksimum Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 20.05.16, 14:18
                    madzia_mama56 napisała:

> Na początku jest duży stres, ale później jak usłyszysz w słuchawce zadowolone dziecko, t
                    > o wszystko mija....

Zeby nie bylo stresu,to w kazdy weekend bierzesz sama rakiete i grasz z dziecmi.
                    Ja tak robilem i sam nauczylem swoje dzieci grac.
      • Gość: Ewa Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.18, 23:39
        moje dzieci były zadowolone z obozów tenis travel bo dużo tenisa
        • janmazur80 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 26.01.21, 11:12
          moje dziecko też jest bardzo zadowolone z wyjazdów. Czeka cały rok na następny wyjazd!
      • jarekojciec Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 20.05.19, 10:01
        Pierwszy wyjazd dziecka to był niesamowity stres i tysiące pytań. Na szczęście okazało się, że niepotrzebnie. Mój siedmioletni syn po zeszłorocznym obozie z Babcią Maliną płakał bo nie chciał wracać do domu tak mu się podobało w tym roku jedzie na obozy do Pobierowa. Zajęcia tenisa były prowadzone przez kompetentnych ludzi (mój dzieciak należy do tych co potrzebują sporo ruchu aby się nie nudził, zajęcia prowadzone na tym obozie bardzo mu pasowały). Jeżeli ktoś piszę, że za mało czasu wolnego to niech się chwile zastanowi czy chce aby dziecko uprawiało sport czy też grało na telefonie bo mamy takie czasy,że dzieciaki ciągle by tylko grały. Odwiedziłem dziecko na obozie raz, chwalił się ile się nauczył i tym ilu nowych kolegów poznał. Plan obozu był wywieszony na tablicach co mogę potwierdzić osobiście bo tam byłem, z relacji dziecka wiem, że zmieniał się on codziennie. Podsumowując może trochę przydługi wywód jak dla mnie warto - postaram się napisać jak było w tym roku po obozach.
        • monika800 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 25.05.19, 23:16
          Ja też polecam. Mój syn jedzie w tym roku po raz 4. Polecam szczególnie Harasiuki. Dzieciaki z całej Polski. Jedyny minus to trochę za mało czasu wolnego
      • edytaanet Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 23.10.19, 10:11
        hejka
      • janmazur80 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 26.01.21, 11:10
        bardzo dobra organizacja obozów, dzieciaki się nie nudzą, dużo tenisa, bardzo dobry kontakt z opiekunami, polecam szczególnie kierowniczkę Monikę P wkłada dużo zaangażowania i serca w pracę, którą wykonuje, konkretnie, solidnie i skutecznie
      • pawelo808 Re: obozy tenis travel - zna ktoś ? 01.05.22, 14:12
        Zapraszamy do sprawdzenia oferty Tenis.relaksmisja.com
        Jeśli szukasz obozu za granicą w dobrym towarzystwie to idealnie się składa :)
        Zapraszam do sprawdzenia oferty wyjazdów
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka