Gość: źrenica IP: *.toya.net.pl 01.04.04, 09:54 A CZARZASTY Z JAKIEJ LISTY, BO WTEDY JA TEŻ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gerth Coś Ty, Czarzasty nigdy nie wystartuje.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:11 To specjalista od kierowania z siedzenia tylnej kanapy, do tego zwykle wysługujac sie naiwnymi babeczkami jak Jakubowska, Ciruk itp Czarzasty i jego kobiety Jakubowska Ciruk i kto jeszcze? Dopiszcie!!! P.S. Przypomina mi to Dyzme i ten jego wolnomularski harem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek SZAMAŁEK OD PAŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:15 pamietamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mente et maleo Re: SZAMAŁEK OD PAŁEK IP: 164.128.46.* 01.04.04, 14:25 jasne że pamiętamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Ordynacka politykuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:29 i da dupy każdemu byle tylko załapać się do brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek 1 Re: Ordynacka politykuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 14:46 Masz rację że ordynacka da dupy,ale nie tylko,stawka jest wysoka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza i ja, i ja, i ja....ja też za czarzastym !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 14:45 można się przy nim nauczyć robienia kasy /szkoda, że nie klasy,uhhh :(/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubicz Re: Ordynacka politykuje IP: *.my.one.pl / *.one.pl 01.04.04, 18:51 Teraz Szamałek usiłuje pogrążyć Ordynacką. Myli Ordynacką ze Smolną. ZSP nigdy nie utożsamiało się z PZPR, choć niektórzy działacze studenccy należeli do partii. ZSP a później SZSP były w swej masie organizacjami apolitycznymi, skoncentrowanymi na działalności kulturalnej (teatry!!!), kół naukowych i szeroko pojmowanej turystyce.Ludzie z tym ruchem związani nie powinni czynnie uczestniczyć w polityce, co najwyżej w roli ekspertów i doradców - mają ogromny kapitał doświadczeń, dotąd nie spożytkowany. I dlatego są sfrustrowani. Siedmiotysięczna Ordynacka nie poprze w demokratycznym głosowaniu nowych amatorów politycznych karier. Przekonał się o tym szef dolnośląskiej SLD, którego kandydat do senatu przepadł w ostatnich wyborach uzupełniających. Odpowiedz Link Zgłoś