Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Aga w Toronto

IP: *.9-1.cable.virginmedia.com 09.08.13, 18:12
    Festiwal przelaman , co ciekawe kiedy Aga jest cierpliwa to bije Wloszke jej wlasną bronią ,
    jak zaatakuje pod siatką to jes karcona .
    Obydwie juz wydaja sie zmeczone pod koniec 1 seta ,
    brawo za obrone setbola :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: toma55 Re: Aga w Toronto IP: *.9-1.cable.virginmedia.com 09.08.13, 18:26
        Drugi setbol obroniony !
        w tie breaku po 1 pilce poszedlem zaparzyc herbate ,
        wracam a tu juz po wszystkim , zadrzalem o wynik , ale nie ,
        Aga wygrala go do jednego :)
      • andy_lt Re: Aga w Toronto 09.08.13, 20:04
        No i jest półfinał,tak jak przypuszczałem.Może po niezbyt ciekawym meczu i raczej słabej
        grze,ale jednak.Agnieszka za bardzo dała sobie narzucić styl Włoszki(chodzi tu o prowadzenie długich wymian) oraz za dużo piłek kierowała na backhand przeciwniczki podobnie jak to było na Roland Garros.Za mało było też pierwszego podania u naszej zawodniczki.
        No ale tym razem wygrała Polka
      • andy_lt Re: Aga w Toronto 10.08.13, 10:35
        Radwańska umacnia 4 miejsce w rankingu

www.tennisforum.com/showthread.php?t=450900
        • Gość: toma55 Re: Aga w Masters IP: *.9-1.cable.virginmedia.com 10.08.13, 21:03
          Pierwsza 5 rankingu ma juz zapewnione miejsce w koncowych mistrzostwach ,
          na 90% Li i Bartoli , (nie wiem czy Bartoli za SW19 - chyba mają takie same zasady jak w ATP ? ) , o ósme miejsce bedzie walka miedzy kilkoma zawodniczkami -
          najwieksze szanse daje mimo wszystko Kwitowej
          Oczywiscie teoretycznie tylko Serena jest pewna wystepu ,
          ale w praktyce 4 tys. punktów daje miejsce - tyle zwykle zapewnia miejsce #7-8 WTA .
      • andy_lt Re: Serena - Agnieszka 7:6 6:4 11.08.13, 08:52
        Cóż za mecz!!! Tak biegającej jak sarenka i rozstawianej po narożnikach kortu(niemalże
        płaczącej) Sereny jeszcze nie widziałem.Nie twierdzę,że Agnieszka się nie nabiegała
        w grze obronnej,ale fakt pozostaje faktem.Miały być dwa gemy,a nasza zawodniczka
        ugrała ich tyle co wszystkie poprzednie przeciwniczki Sereny w tym turnieju razem wzięte
        (czyli 10) To wymownie świadczy o tym z jakimi zawodniczkami grała Amerykanka przed
        tym półfinałem.
        Radwańska skazana na pożarcie rozegrała wspaniały mecz.Wypada tylko żałować,że nie doszło do trzeciego seta(a było już 3:1 dla Polki),w którym caryca tenisa już by pękła.

Brawo Aga!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka