Gość: piotrek IP: *.acn.waw.pl 20.07.09, 23:44 Ostatnio bardzo mnie ten sport wciągnął. Wiecej informacji znajdziecie o nim na www.pink-ton.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heman Re: gra ktoś z Was w PINK-TONa? IP: *.europe.hp.net 21.07.09, 12:37 hmm wyglada ciekawie :) na wakacje jak znalazl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Krowiusz Ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:31 Gram z całą rodziną. To wielka frajda, trochę jak ping pong bez stołu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Gralem,ale nie wiedzialem,ze to sie tak nazywa. IP: *.ny325.east.verizon.net 27.07.09, 17:34 Gralem rok temu z synem,bo jego kumpel mial ten sprzet.W wolnych chwilach tymi rakietami rozkopywali plaze.Zrobili taki dol,ze we dwoch tam wchodzili. Teraz widze,ze dwie nowe takie rakiety w domu leza,wiec syn z kumplami gra czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Gralem,ale nie wiedzialem,ze to sie tak nazyw IP: *.europe.hp.net 28.07.09, 17:53 W Hiszpanii ta gra jest b.popularna, widze ze w Polsce tez coraz bardziej. Ostatnio nawet w Warszawie na Pl.Zamkowym natknąłem się na happening promocyjny, sporo osób było chętnych żeby spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicjan Re: Gralem,ale nie wiedzialem,ze to sie tak nazyw IP: 94.75.82.* 27.06.10, 23:49 dla zainteresowanych, pink-tona można nabyć tu: U-sport - sklep sportowy. Hula hop, nordic walking, latawce, frisbee, bule, badminton, twister, pink-ton, bumerangi, ringo. wakacje sie zblizaja wiec warto sie zaopatrzyc! ;) Odpowiedz Link Zgłoś