flx 18.11.04, 17:34 11-sto miesieczny Jack Russel Terrier z papierami, do oddania za darmo, dla kogos posiadajacego ogrod. Zainteresowanych zapraszam na emalie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: psa oddam 18.11.04, 18:33 flx napisał: > 11-sto miesieczny Jack Russel Terrier z papierami, do oddania za darmo, dla > kogos posiadajacego ogrod. Zainteresowanych zapraszam na emalie wzial bym ale psy sie za dlugo gotuja ;o) Odpowiedz Link
kasiabru Re: psa oddam 18.11.04, 19:44 zapytam kolezanki, wlasnie mnie namawiala na przejazdzke po schroniskach, bo bardzo chcialaby mniec psa. Jack russel by jej odpowiadal. Odpowiedz Link
onlyania do zestawu gratis kota oddam.... 18.11.04, 20:04 Kot marki kot, nazywa sie Bebe (skrot od bestia belgijska), moze robic za psa, ogrodu przypilnuje.... Odpowiedz Link
onlyania Re: psa oddam 29.11.04, 23:55 no skoro projekt psa odpadl, to ja mam kota do oddania..... no ale wlasciwie to sie zastanawiam: oddac, nie oddac, a moze jednak oddac, lub lepiej nie oddac.....hmmmmm..... Odpowiedz Link
flx Re: psa oddam 30.11.04, 07:09 a pies jeszcze jest i nawet zyje, ale nie wiem jak dlugo, a tak swoja droga to co z ta kolezanka? Odpowiedz Link
kasiabru Re: psa oddam 30.11.04, 09:55 daj mi jakies szczegoly i mail do kontaktu to jej przesle. Odpowiedz Link
kasiabru Re: psa oddam 02.12.04, 18:21 hej, napisalam do niej i czekam na odpowiedz. W litopadzie byla na urlopie, ale mysle, ze juz wrocila i ze moze uda sie z nia skontaktowac. Odpowiedz Link
onlyania Re: psa oddam 03.12.04, 20:29 kasiu, a czy ta kolezanka lub kolezanka kolezanki, moze tesciowa kolezanki albo wujek tesciowej kolezanki nie chce kota????? mowie ci szczerze, piekny dachowiec, no po prostu super dachowiec....troche zal w grudniu zostawiac bez opieki, a moze sie pojawic sytuacja ze albo ja albo kot....:(((( Odpowiedz Link
kasiabru pies czyli kot 03.12.04, 22:13 hej, only moi znajomi nie maja tu przewaznie ani babki ani mamy ani nikogo, ale jak chcesz to moge popytac. Moj Tyson pewnie by tego kota zaraz na strzepy rozerwal takze nawet nie oferuje mojej pomocy. A masz jakies fotki? albo scislejsze informacje (kolor, wiek, jakie ma upodobania, czy wykastrowany i takie tam). Odpowiedz Link
vico1 Re: psa oddam 03.12.04, 22:15 Kurczaka moge przyjac :) Nie tak dawno pojawil sie u nas mlody kot, lowny, czarny, nieprawdopodobnej urody. Byl wlasnoscia wszystkich, niezarejestrowany. Zastanawialismy sie czy moze go zatrzymac u siebie. Warunki idealne, cicha okolica, wolnostojace domki, ogrody, pola. Ale co zrobic z kotem gdy sie chce gdzies wyjechac? Nie zdecydowalismy sie, pojawil sie jeszcze kilka razy, juz z dzwoneczkiem na szyi i znikl byl. Do dzisiaj za nim tesknimy. 'Zepsem' mniejszy problem, jakby bardziej ludzki i mozna zabrac w podroz. Odpowiedz Link
flx Re: psa oddam 05.12.04, 16:54 juz nie aktualne, pies oddany, wiec mozecie rozprawiac dalej nad kotem Odpowiedz Link
magda_m Re: psa oddam 07.12.04, 10:42 kota to ja bym chetnie wziela, ale maz nie pozwala .... ;-) Odpowiedz Link
boe_ Re: psa oddam 07.12.04, 12:43 magda, kwestia uporu w zawracaniu glowy:) nie poddawaj sie!:) moj tez nie chcial slyszec o kocie, az zwiekszylam czestotliwosc jekow i wtedy kategoryczne "NO" zamienilo sie w "just get the f****** cat!":) co sobie natychmiast przetlumaczylam jako "YES":)) inna strategia - zacznij o dziecku, zaraz zgodzi sie na kota:)) Odpowiedz Link
paw_dady Re: psa oddam 13.12.04, 11:45 boe_ napisała: > inna strategia - zacznij o dziecku, zaraz zgodzi sie na kota:)) a czy kot przyspiesza pojawianei sie potomstwa? Odpowiedz Link
paw_dady koktajl z kota 13.12.04, 11:46 bachatka napisała: > Maz kota jej zje?!... nie zje tylko zrobi koktaijl: bierzesz kocika. zakopujesz ogonem do gory na 3 tygodnie w ziemi ogonem do gory. potem odlamujesz ogone wsuwasz slomke i koktajl gotowy. mozna podac zlimonkami do lepszego smaku ;P Odpowiedz Link
paw_dady Re: disgusting... bleeh... 13.12.04, 14:29 wiesz bo np. gotowanie lapy bernardyna sa przysmakiem w Chinach. A jakiej rasy jest twoj piesek? ;))) Odpowiedz Link