piemeltje 03.02.05, 20:02 <a href="http://users.skynet.be/wo jtek/tlustyczwartek.jpg> SMACZNEGO!!! </a> Nam smakowaly. :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piemeltje Re: zgodnie z tradycja 03.02.05, 20:02 piemeltje napisała: > <a href="users.skynet.be/wo jtek/tlustyczwartek.jpg"> SMACZNEGO!! > ! </a> > > > Nam smakowaly. :-) Odpowiedz Link
piemeltje Re: zgodnie z tradycja 03.02.05, 20:02 <a href="users.skynet.be/wojtek/tl ustyczwartek.jpg"> SMACZNEGO!!! </a> Odpowiedz Link
piemeltje Re: zgodnie z tradycja 03.02.05, 20:03 <a href="users.skynet.be/wojtek/tl ustyczwartek.jpg"> SMACZNEGO!!! </a> Odpowiedz Link
b.wyborowa Re: zgodnie z tradycja 08.02.05, 17:38 piemeltje napisała: > <a href="users.skynet.be/wojtek/tl ustyczwartek.jpg"> SMACZNEGO!!! < > ;/a> To widac po twoim nicku :) Odpowiedz Link
b.wyborowa Re: zgodnie z tradycja 08.02.05, 17:41 piemeltje napisała: >Moją jedyną wadą jest nadmierna skromność. Chodilo mi o zdanie w stopce ;) Odpowiedz Link
piemeltje Grzesiu, wyczysc watek 03.02.05, 20:07 SMACZNEGO !!! No nie chce cholerstwo sie wpisac, ciagle zapomne o jakims duperelu. Odpowiedz Link
aga6000 Re: zgodnie z tradycja 03.02.05, 20:13 No w koncu udalo ci sie, nam pewnie tez by smakowaly... u nas w niedziele za to faworki, tez mozecie przyjsc szerokiej drogi ;)) Odpowiedz Link
paw_dady lyzka dziegciu 04.02.05, 08:04 ha ha paczki bez lukru? no wiesz ! no i jakby przypalone ;))))) - jak juz stwierdzisz ze ich nie chcesz podam adres, wyslij ataczmentem. chujek ze mnie ja wiem ;P PS tak sie robi jak walisz html z palca zamiast copy-paste uskuteczniac ;) Odpowiedz Link
piemeltje Re: lyzka dziegciu 04.02.05, 09:46 > ha ha paczki bez lukru? Oczywiscie, bo raz, ze takie wole, a dwa, ze niechcialo mi sie juz lukru robic. > no i jakby przypalone Chyba przez cale zycie jadles niedopieczone. :-P > PS tak sie robi jak walisz html z palca zamiast copy-paste uskuteczniac ;) Nie. Pierwsza proba- zapomnialem cudzyslowu zamykajacego URL, a potem wlasnie bylo copy paste, zamiast napisac z palca od nowa. Parser gazety wybredny, a forum wstawia spacje tu i tam przy przenoszeniu wierszy. Odpowiedz Link
paw_dady Re: lyzka dziegciu 04.02.05, 10:35 jak widze skwapliwie pominales akapitek o przeslanie, ciekawe czemu ;P Odpowiedz Link
piemeltje Re: lyzka dziegciu 04.02.05, 12:16 paw_dady napisała: > jak widze skwapliwie pominales akapitek o przeslanie, ciekawe czemu ;P Bo juz nie ma czego przesylac. Nie kazdy grymasi jak ty. Odpowiedz Link
paw_dady Re: lyzka dziegciu 04.02.05, 13:54 a ladnie sie tak obzerac i nie dzielic sie z glodnymi dziecmi?! Odpowiedz Link