vico1 19.11.05, 19:44 Po zimie nadejdzie wiosna... foto.nieuwsblad.be/6919964015 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady vico ty swintuchu !!! 19.11.05, 20:07 vico1 napisał: > Po zimie nadejdzie wiosna... MASZ WIECEJ?!!! Odpowiedz Link
vico1 Re: vico ty swintuchu !!! 19.11.05, 21:08 Nagrodzony bedzie ten kto czyta internetowa prase ;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: vico ty swintuchu !!! 19.11.05, 21:23 vico1 napisał: > Nagrodzony bedzie ten kto czyta internetowa prase ;) > pewno z kumplami sie nie podzilisz ;( Odpowiedz Link
vico1 Skoro nalegasz 19.11.05, 21:46 www.auto-motor-und-sport.de/stahlgruber_kalender.95826.htm www.auto-motor-und-sport.de/liqui_moly_kalender.95254.htm Chodzilo mi o cos zupelnie innego w tym watku, a ty tylko - jeden temat ma ta grupa, ciagle d... Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 21:53 vico1 napisał: > Chodzilo mi o cos zupelnie innego w tym watku, a ty tylko - jeden temat ma ta > grupa, ciagle d... No przyznac trzeba, ze ta grupa jakas taka *nieruchawa*:) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 21:56 marysia75 napisała: > vico1 napisał: > > > Chodzilo mi o cos zupelnie innego w tym watku, a ty tylko - jeden temat m > a ta > > grupa, ciagle d... > > No przyznac trzeba, ze ta grupa jakas taka *nieruchawa*:) aj nie moge ty o ruchanie grupowym on o dupie a ja tak niewinnie njusy chcialem poczytac ;P Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 22:06 paw_dady napisała: > aj nie moge ty o ruchanie grupowym on o dupie a ja tak niewinnie njusy chcialem > > poczytac ;P Zeby cos poczytac, toc trza najsampierw napisac. A tu co??? Niewinnie moze? Tescik i tesciowka, ginekolog polski w Antwerpii... sam widzisz, ze wszystko dookola jednego, w kolko Macieju... I jeszcze to Twoje QQQQQI....:) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 22:10 marysia75 napisała: > paw_dady napisała: > > Zeby cos poczytac, toc trza najsampierw napisac. A tu co??? Niewinnie moze? > Tescik i tesciowka, ginekolog polski w Antwerpii... sam widzisz, ze wszystko > dookola jednego, w kolko Macieju... ja nie pytalem o zadnego ginekologa no nieee? > > I jeszcze to Twoje QQQQQI....:) jak iwdze sygnaturki nie czytalas a to zle jzu ;( Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 22:23 paw_dady napisała: > ja nie pytalem o zadnego ginekologa no nieee? Caly, rozwiniety watek byl! Nie mowie, ze Twoj. > jak iwdze sygnaturki nie czytalas a to zle jzu ;( Toc, czytalam ja, czytalam, ale widac po francuskiemu:) i nadinterpretacja wyszla:) (Q) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 22:42 marysia75 napisała: > paw_dady napisała: > > > ja nie pytalem o zadnego ginekologa no nieee? > > Caly, rozwiniety watek byl! Nie mowie, ze Twoj. ginekolog a sexi laski to ehm dla mnie 2 rozne siwaty ;) ale Walonia ma swoje sekrety prawda? ;) > > jak iwdze sygnaturki nie czytalas a to zle jzu ;( > > Toc, czytalam ja, czytalam, ale widac po francuskiemu:) i nadinterpretacja > wyszla:) (Q) dziecie ktoz kazal ci sie uczyc tego poganskiego jezyka? nie lepiej flamockiego? ;) Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 22:55 paw_dady napisała: > ginekolog a sexi laski to ehm dla mnie 2 rozne siwaty ;) ale Walonia ma swoje > sekrety prawda? ;) Chyba, ze ginekolog tez laska, to wtedy dwa swiaty w jednym:) Walonia ma swoje Walonki:) > dziecie ktoz kazal ci sie uczyc tego poganskiego jezyka? nie lepiej > flamockiego? > > ;) Cel uswieca srodki:) Nie lepiej, bo to nie to, co tygrysy lubia:) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 23:57 marysia75 napisała: > > dziecie ktoz kazal ci sie uczyc tego poganskiego jezyka? nie lepiej > > flamockiego? > > > > ;) > > Cel uswieca srodki:) oo to w anuce fr moze byc jakis cel? > Nie lepiej, bo to nie to, co tygrysy lubia:) no prosze to ty tigr nie marysia ;) Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 00:06 paw_dady napisała: > > Cel uswieca srodki:) > > oo to w anuce fr moze byc jakis cel? Anuca jest jak bezmierne morze, jak mawial najgorszy polski pisarz:) > > > Nie lepiej, bo to nie to, co tygrysy lubia:) > > no prosze to ty tigr nie marysia ;) Tigr, co lubi swieze mieso:) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 12:56 marysia75 napisała: > > > Nie lepiej, bo to nie to, co tygrysy lubia:) > > > > no prosze to ty tigr nie marysia ;) > > Tigr, co lubi swieze mieso:) pitta-kebbab-durum? Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 19:35 paw_dady napisała: > > Tigr, co lubi swieze mieso:) > > pitta-kebbab-durum? Nie, co to to nie:) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 20:12 marysia75 napisała: > > pitta-kebbab-durum? > > Nie, co to to nie:) to jak sobie dajesz rade w Belgii!!!! ;P Odpowiedz Link
marysia75 Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 21:02 paw_dady napisała: > marysia75 napisała: > > > > pitta-kebbab-durum? > > > > Nie, co to to nie:) > > to jak sobie dajesz rade w Belgii!!!! ;P Stoje przy garach!!!!!!!:) a na stoliku nocnym lezy Cwierciakiewiczowa (do poduszki):) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 21:08 marysia75 napisała: > Stoje przy garach!!!!!!!:) jakiez to belgijsko-walonskie: na razie wiem ze stoisz. a cos poza staniem z garami robisz? ;o) > a na stoliku nocnym lezy Cwierciakiewiczowa (do > poduszki):) w tym kontescie to raczej Lucyna niz Maria ;P Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 19.11.05, 23:56 ehj Vico wiecej luzu Belgia jest ;) sobota ;) ih hi pzr Odpowiedz Link
vico1 Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 11:02 Spokojnie, wszystko przez te mgle, pik urodzen przypada w Belgii na koniec lata ;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Skoro nalegasz 20.11.05, 12:56 vico1 napisał: > Spokojnie, wszystko przez te mgle, pik urodzen przypada w Belgii na koniec > lata ;) ;))))))0 Odpowiedz Link