grzegorz_gajowniczek 06.08.03, 15:13 Wstepnie ustalona zostala data na piatek po poludniu - powiedzmy 18.30 (jesli ktos ma inna propozycje - welkom!) teraz jeszcze MIEJSCE, no i KTO BEDZIE? Beata, ja i Karlien, ... BRUXELLKA??? g. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruxellka Re: PIATEK PO POLUDNIU? 06.08.03, 16:59 grzegorz_gajowniczek napisał: > Wstepnie ustalona zostala data na piatek po poludniu - powiedzmy 18.30 (jesli > ktos ma inna propozycje - welkom!) teraz jeszcze MIEJSCE, no i KTO BEDZIE? > Beata, ja i Karlien, ... BRUXELLKA??? > > > g. ja moge dosjc po godzinie 20.00 !!! moze 'belga' Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: PIATEK PO POLUDNIU? 06.08.03, 21:00 To umowmy sie o 20.15 i problem rozwiazany. teraz tylko mi wytlumaczcie prosze gdzie jest BELGA g. Odpowiedz Link
beata_51 Re: PIATEK PO POLUDNIU? 08.08.03, 11:07 czesc Grzegorz. Ja bardzo chetnie o 20.15 w Cafe Belga. Znajduje sie ona na Placu Flagey, Ixelles. Jak patrzysz na mape to szukaj dwoch jezior. Zaraz obok jest cafe belga w starym budynku radia i telewizji (dzisiaj centrum kulturalne z teatrami i kinami itp). Jezeli jedziecie autobusem to nr 71. Jesli samochodem to omijajcie droge przez Chsee d'Ixelles bo jest zamnknieta na odcinku srodkowym, wiec sie nie da przejechac. Mozna skrecic albo od Av. Louise albo od Trone. Pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link
beata_51 Re: PIATEK PO POLUDNIU? 08.08.03, 11:12 Cos mi sie pokrecilo z polaczeniem. Teraz to masz podwojne wytlumaczenie :-((( Sorry za to... Odpowiedz Link
beata_51 Re: PIATEK PO POLUDNIU? 08.08.03, 11:12 Witam Grzegorz! Ze swojej strony to bede o 20.15 przy Cafe Belga. Miesci sie ona na Placu Flagey, Ixelles. Jesli szukasz na mapie to szukaj najpierw dwoch jezior na Ixelles i obok jest Belga. Miesci sie ona w starym budynku radia i telewizji, obecnie centrum kulturalne. Jadac autobusem mozna najlatwiej jechac 71. Jezeli jedziesz samochodem to od ulicy Trone, albo od Av. Louise. Jezeli jedziesz od strony Tervuren, to dojedz to Merode i potem caly czas w "dol" jedziesz dokladnie tak jak szyny tramwajowe. Nie jedzcie Chsse d'Ixelles, bo jest w srodkowej czesci zamnknieta, wiec sie nie uda przejechac. Pozdrawiam i do zobaczenia! ;-) Odpowiedz Link
ibby Re: PIATEK PO POLUDNIU? 08.08.03, 15:09 Szkoda, ze tak pozno doczytalam o Waszym spotkaniu, tez bym przyszla:( Zycze zatem milego wieczoru i moze do kolejnego spotkania, pozdrawiam, ibby Odpowiedz Link
beata_51 Re: PIATEK PO POLUDNIU? 08.08.03, 17:12 a co sie stalo z pd? cos go ostatnio nie slychac... Odpowiedz Link
bruxellka Re: PIATEK PO POLUDNIU? 09.08.03, 17:16 hej spotkanko bylo bylo bardzo przyjemnie was poznac a kto nie byl niech zaluje rozstac sie nie moglismy pewnie bysmy cala noc gadali :) :):):) pozdrowionka ;) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: PIATEK PO POLUDNIU? 09.08.03, 18:19 No wlasnie! Bylo na prawde swietnie. Bardzo milo bylo sie z wami zobaczyc. troche glupio na koncu, bo w sumie nie pozegnalismy sie z Dorota i Beata, bo popedzilismy do auta w nadziei ze wszyscy ida w ta sama strone. No wiec przepraszamy za faux pas, juz sie nie powtorzy. Mam nadzieje, ze wybierzemy sie wszyscy na koncert do Leuven (informacje w osobnym watku). Jeszcze raz dzieki za podwiezienie do domku. DZisiaj bylismy z Karlien w Zaventem ogladac meble do nowego mieszkanka - az mnie kieszen zabolala od tego wszystkiego. pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzieki za fajny wieczor. g i k. Odpowiedz Link
bruxellka Re: PIATEK PO POLUDNIU? 09.08.03, 19:06 grzegorz_gajowniczek napisał: > No wlasnie! Bylo na prawde swietnie. Bardzo milo bylo sie z wami zobaczyc. > troche glupio na koncu, bo w sumie nie pozegnalismy sie z Dorota i Beata, bo > popedzilismy do auta w nadziei ze wszyscy ida w ta sama strone. No wiec > przepraszamy za faux pas, juz sie nie powtorzy. Mam nadzieje, ze wybierzemy sie > > wszyscy na koncert do Leuven (informacje w osobnym watku). Jeszcze raz dzieki > za podwiezienie do domku. DZisiaj bylismy z Karlien w Zaventem ogladac meble do > > nowego mieszkanka - az mnie kieszen zabolala od tego wszystkiego. > > pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzieki za fajny wieczor. > g i k. ------------------------------------------------8<------------------------------ grzesiek jak cos sluze pomoca -> arch-wnetrza ;) dzwoncie bez problemow !!!! moge wam zaproponowac jak cos sobie poskaldac z ikei a zeby majatku nie kosztowalo ;) a fajnie wygladalo :) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek IKEA itp 09.08.03, 23:49 Ach! Alez! Uff! Bardzo chetnie! Ale jak ty dziecino sobie poradzisz z tym wszystkim? tutaj cztery wiezowce czekaja na twoje rysunki techniczne i twoje talenty architektoniczne a ty sie bedziesz zajmowac podbrukselskim jakims apartementem... ale jesli bardzo ci to sprawi duzo przyjemnosci, to mozemy sie umowic na konsultacje. zobaczysz jak to wyglada i mozesz doradzac. postawimy ci za to pomnik w centrum Hoeilaart - tuz obok pomnika Nero i Suske i Wiske. Mozemy ci tez zaplacic otwierajac przy okazji konsultacji kilka butelek wina, tylko nie wiem czy po alkoholu to te projekty nadal maja jakas gwarancje czy cos. g i k Odpowiedz Link
bruxellka Re: IKEA itp 14.08.03, 19:31 grzegorz_gajowniczek napisał: > Ach! Alez! Uff! Bardzo chetnie! Ale jak ty dziecino sobie poradzisz z tym > wszystkim? tutaj cztery wiezowce czekaja na twoje rysunki techniczne i twoje > talenty architektoniczne a ty sie bedziesz zajmowac podbrukselskim jakims > apartementem... ale jesli bardzo ci to sprawi duzo przyjemnosci, to mozemy sie > umowic na konsultacje. zobaczysz jak to wyglada i mozesz doradzac. postawimy ci > > za to pomnik w centrum Hoeilaart - tuz obok pomnika Nero i Suske i Wiske. > Mozemy ci tez zaplacic otwierajac przy okazji konsultacji kilka butelek wina, > tylko nie wiem czy po alkoholu to te projekty nadal maja jakas gwarancje czy > cos. > > g i k ---------------------8<-------------------------------------- dzwoncie bardzo chetnie wma pomoge nie ma sprawy !!!!!! Odpowiedz Link