Dodaj do ulubionych

Podly.Krzys

03.04.06, 12:59
Tak to On... Poznalem go kilka lat temu... Podobnie jak ja jezdzi oplem, ma
zone i coreczke (cholery, chyba nie w tej kolejnosci zapodalem) ;)
Kiedys uczyl sie japonskiego, a obecnie jest fachowcem od metody elementu
skonczonego.
Prosze Panstwa, przedstawiam kolejna osobe z grupy fachowcow-mechanikow.
podly.krzys! :)
Obserwuj wątek
    • podly.krzys Re: Podly.Krzys 03.04.06, 13:01
      ernest_pinch napisał:

> Kiedys uczyl sie japonskiego, a obecnie jest fachowcem od metody elementu
      > skonczonego.

Na tych elementach to ja się kiedyś skończe!
    • podly.krzys Re: Podly.Krzys 03.04.06, 14:18
      Jako, że etykieta tego wymaga chcaiłem co następuje:
      1) Podziękować serdecznie mojemu koledze Jackowi za wstawiennictwo i poparcie jako nowego uczestnika forum romanum. Jest to człowiek wielkiego serca oraz niesamowicie aktywna osoba, będąca dla mnie śwatełkiem w tunelu. Jego obraz świata jest drogowskazem za którym podążam.
      2) Najwyższe podziękowanie i chylenie czoła przed założycielem forum romanum, wyznaczającym kierunek działań przyszłych pokoleń forumowiczów z całego świata. Znakomity aktywista oraz człowiek wielkiej wiary i szerokich horyzontów
      P.S. Mam nadzieję, że to wystarczy ;-)
      • ernest_pinch Re: Podly.Krzys 03.04.06, 15:48
        podly.krzys napisał:

> Jako, że etykieta tego wymaga chcaiłem co następuje:
        > 1) Podziękować serdecznie mojemu koledze Jackowi za wstawiennictwo i poparcie
        jako nowego uczestnika forum romanum. Jest to człowiek wielkiego serca oraz nies
        > amowicie aktywna osoba, będąca dla mnie śwatełkiem w tunelu. Jego obraz
        świata jest drogowskazem za którym podążam.

Dwie wielkie lzy wzruszenia pojawily sie w mych oczach, gdy czlowiek tak zacny
        dal swiadectwo prawdzie! :-)))
        • roman_j Re: Podly.Krzys 04.04.06, 09:13
          Widzę, że koledzy nadali nową treść podtytułowi naszego forum, który brzmi:
          "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji". ;-))
      • hiubi Re: Podly.Krzys 04.04.06, 21:54
        > P.S. Mam nadzieję, że to wystarczy ;-)

No wiesz co??? Nie wiem jak Szanowne Grono Forumowiczów ale ja się obraziłem, ani słowem nie wspomniałeś o nas. Mam nadzieję, że szybko to nadrobisz, inaczej jesteś skreślony!
        --
        Hiubi - obrażony ;-))))))))))))
        • podly.krzys Re: Podly.Krzys 05.04.06, 09:27
          Kolega Hiubi poczuł lekkie mrowienie w zadek z powodu niedosytu komplementów pod swoim andresem.
          Pragnę wyleczyć go z tej dolegliwości i przywitać serdecznie Najwybitniejsze Grono Inteligentnych Forumowiczów. Mam nadzieję, że nie zostaniecie urażeni, jeżeli nie wymienie każdego z osobna. Wydaje mi się, że tak Zacne I Nietuzinkowe grono osób pozwoli mi iść przez z życie za ich przykładem. Pozwólcie, że niesiony przez was Kaganek Oświecenia Regionalnego będziemi przyświecał.
          P.S. mam nadzieję , że wystarczy ;-)
          • hiubi Re: Podly.Krzys 11.04.06, 00:16
            no jeszcze piwko postawisz i będzie OK ;-))
            • podly.krzys Re: Podly.Krzys 11.04.06, 12:15
              podaj czas i miejsce a się zobaczy ;)
              • hiubi Re: Podly.Krzys 14.04.06, 18:20
                Spotkania FR ostatnio kiepsko wypadaja, ale jak bedzie juz jakies to nie omieszkam sie przypomniec ;-)
                • ernest_pinch Re: Podly.Krzys 14.04.06, 18:46
                  Nie jest tak zle :)
                  Ostatnio zlozylo sie, ze z podlym.krzysiem saczylem (by nie rzec tankowalem)
                  piwo na stacji paliwowej, gdy jak z podziemi zjawil sie roman_j. Jak przystalo
                  na grzecznego biesiadowicza, przywital sie i dosiadl ;-) I tak we trojke trwaly
                  rozmowy w ktorych czasami przewinelo sie nazwisko Fromma.
                  Taaaakkk, zdolna i grzeczna mamy mlodziez, czego roman i krzys sa przykladem....
                  • podly.krzys Re: Podly.Krzys 20.04.06, 14:00
                    Nie bądź taki protekcjonalny.
                    Przecież ty też się zaliczasz do młodzieży
                    • ernest_pinch Re: Podly.Krzys 20.04.06, 19:51
                      podly.krzys napisał:

> Nie bądź taki protekcjonalny.
                      > Przecież ty też się zaliczasz do młodzieży

Duchowo to i owszem. Ale podobno 35latek to juz nie mlodziez, tylko facet pelna
                      geba, he he
                      Ale w sekrecie zdradze, ze w ub. roku bylem na weselu kuzyna. Spotkalem tam
                      bylych zaocznych studentow. Gdy juz troche zlapali klimat przysiedli sie
                      pogadac i jeden z nich ozwal sie tymi slowami: "...a moja zona, to powiedziala
                      ze pan nie wyglada "na profesora" tylko na "studenta", taki mlody i wogole..."
                      He he he
                      A ja odrzeklem: "bo ja prosze pana jestem grubo przed 30ką, jestem nawet
                      mlodszy od pana mlodego..."
                      Oczywiscie lykneli... za moje i swoje zdrowie :D
                      • roman_j Re: Podly.Krzys 21.04.06, 07:18
                        > Duchowo to i owszem. Ale podobno 35latek to juz nie mlodziez, tylko facet
                        > pelna geba, he he

36-latek, więc jeszcze musisz rok poczekać. ;-))

> A ja odrzeklem: "bo ja prosze pana jestem grubo przed 30ką, jestem nawet
                        > mlodszy od pana mlodego..."

A ja myślałem, że tylko kobiety sobie odejmują wiek. ;-))
          • intruder Re: Podly.Krzys 23.04.06, 12:28
            Hiubi wcześniej wedle Twoich słów poczuł mrowienie, a ja poczułem miłe
            łechtanie po nazwaniu mnie członkiem Najwybitniejszego Zacnego i Nietuzinkowego
            Grona Inteligentnych Forumowiczów ;)

Śpieszę wyjaśnić również, że nie czuję się urażony nie będąc wymienionym z
            osobna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka