podly.krzys 03.08.06, 09:46 Nieoceniony Prezydent wymyśla nowe słowa i nazwy. Piękne imię psa "Irasiad" może zapoczątkuje dalsze słowotwórstwo. Może macie jakieś pomysły, żeby wspomóc Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_pinch Re: Piękne imię psa 03.08.06, 11:48 Ja bym nazwal tego psa Kuwejt, bo Irasiad to akronim od slow :IRAku saSIAD ;-) Odpowiedz Link
podly.krzys Re: Piękne imię psa 03.08.06, 18:36 Czyżbyś nie widział tego? www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2549 Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Piękne imię psa 03.08.06, 22:17 Widzialem, ale sobie pozwolilem tak jakos pofantazjowac ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: Piękne imię psa 03.08.06, 13:12 Chwilowo nie mam pomysłu na jakieś nowe słowa, ale chciałbym zwrócić uwagę, że nasz prezydent okazał się być męskim szowinistą. Tylko tak można wytłumaczyć fakt, że suki zrobił psa. Przynajmniej werbalnie. Dobrze, że ta suka nie była feministką, bo inaczej na pewno pogryzła by pana prezydenta. :-)) A skoro już mowa o feministkach, to tak na marginesie zastanawiam się, czy, gdyby jakimś zrządzeniem losu gościem pana prezydenta byłą Kazia Szczuka, to czy usłyszałaby od niego komendę "Kazik, siad"? Prawdopodobieństwo takiego faux pas w przypadku pana prezydenta jest o tyle duże, że tej komendy używał przez ostatnie 9 miesięcy wobec premiera, do którego pani Kazia jest podobna nie tylko z imienia. ;-)) Odpowiedz Link
podly.krzys Re: Piękne imię psa 05.08.06, 00:50 A poza tym nie damy sobie wmówić, że białe jest białe a czarne jest czarne! ;-) Odpowiedz Link
polsilver FA w kulce 04.08.06, 09:45 Z innej beczki: Mojej żonki siostra słysząc słowa FA w kulce, zapytała kogoś: "a co to są te fafkulce? :-) Odpowiedz Link
ernest_pinch pani Puszysta 04.08.06, 22:33 To ja tez z innej beczki... W czasach gdy bylem studentem w jednym z sekretariatow pracowala pani, ktora nie nalezala do najszczuplejszych. No i kiedys z kolesiem pytamy sie pewnego asystenta o jakies instrukcje, a on rzekl tak: instrukcje wezmiecie z sekretariatu od pani puszystej... No i koles pakuje sie i pyta czy zastał panią puszystą, na szczescie siedzial tam ktos inny i nie skumal, a dopiero gdy powiedzialem mu ze puszysta oznacza babeczke przy tuszy zbladl... ;-))) W sumie szkoda, pewnie niezle by go opierdolila hehehe Odpowiedz Link
podly.krzys Re: pani Puszysta 05.08.06, 00:48 Przypomniał mi się dowcip: "Lekarz do pacjentki: -Czy dzisiaj pani brom brała? -Nie, dzisiaj jeszcze nie brombrałam." Odpowiedz Link