Dodaj do ulubionych

Uczennice ZS nr 1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:51
Przykład jak kończą uczennice elitarnego LO mieszczącegosie na domińikańskiej!
www.arena-kokocko.pl/galeria/sylwester/mins/015.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: robo Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:12
      Ale też foto ze i tak nic nie widać i trudno rozpoznać
      p.s zawsze lepsze to LO niż Zespół szkół nr 2 z zawcią na czele czy przereklamowany katolik.
    • Gość: xzy Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:39
      Zdecydowanie ogólniak obecnie to NAJGORSZA z chełmińskich szkół
      ponadgimnazjalnych
      • Gość: masssakkkarraa Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:42
        www.arena-kokocko.pl/galeria/sylwester/015.jpg
        • Gość: massakra 2 Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:45
          najlepsza jest uczennicA zS 2
          www.arena-kokocko.pl/galeria/1swieto/005.jpg
          czyz nie jest piekna? :)
          • Gość: mój głos<= Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:47
            Ładna ale pusta!
            • Gość: ffdfdffdfdfdfd Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:47
              A skąd wiesz że pusta???
          • Gość: ggggggggggg Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:14
            no tak domieracka fajna laska, a czy pusta to nie wiem, nie znam jej za dobrze
            to sie nie wypowiadam
    • Gość: m Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:56
      daruj sobie kotku takie podsumowania..niech sie dziewczyny wybawia a Tobie nic
      do tego..jakos skonczylam to elitarne liceum, nawet znam Panie ze zdjecia i
      jakos nie uwazam zebym miala z tego powodu isc sie zabic..a jak lubia Kokocko
      to niechaj sie bawia do upadlego..a tak w ogole to masz prawa autorskie zeby to
      zdjecia tak sobie publikowac?;)..czekam az ktos Ciebie wyhaczy na
      imprezie..pozdrawiam z calego serca mego chlodnego..
      • krwawa.mery Re: Uczennice ZS nr 1 13.01.05, 20:14
        Oj jak mi was żal!!! Wiadomo, że z każdej szkoły wychodzą jakieś "elementy". A
        co do tych Pań na zdjęciu, to nie widzę, żeby robiły coś demoralizującego. Do
        Kokocka jeździ kupe ludzi. I tak w ogóle to L.O. na Dominikańskiej jest
        najlepszą szkołą w naszym powiecie i nie widzę powodu, dla którego miałoby tak
        nie być.
    • Gość: TesT Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:30
      L.O to snobistyczna szkoła,,,duzo ludzi załuje ze tam chodzi!Jeden drugiego
      mierzy,obgaduje itp. to jest załosne natomist w ZSnr2 zawodówki obnizają poziom!
      Ale przynajmniej nie ma snobów
      • Gość: :-P Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.05, 18:19
        ZS nr 1 jest najlepsza szkołą w Chełmnie!!!!! najważniejsze, że nie ma w niej
        wieśniaków tak jak na szkolnej!ja chodze do ZS nr 1 i tego nie żałuje!!!!cieszę
        się że nie chodze na szkolną!!!!!!!
        • Gość: uczennica Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:17
          Moim zdaniem w Chełmnie nie ma lepszej szkoły niż ZS nr 1.Sama tam chodzę i
          napewno nie żałuję!!
    • Gość: piotrek Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:42
      LO na dominikańskiej jest na pewno zdecydowanie lepszą szkołą niż ZSZ nr 2 gdzie jest pełno chołoty i w ogóle a na dominikańskiej przynajmniej nie mijasz się na korytarzach z debilami a do katolika nie porównam bo nie znam tej szkoły
    • Gość: oczy Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 07:43
      No jasne teraz kazdy bedzie bronic swojej szkoły bo tak trzeba!powodzenia!to
      załosne
    • Gość: aa Re: Uczennice ZS nr 1 IP: 81.210.32.* 23.01.05, 00:25
      aaa
    • Gość: Onar&OSTI Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:08
      Sam chodziłem do tej szkoły. Jest w niej dużo wieśniaków prawie 50% jest ludzi
      ze wsi!!!!
      • Gość: Miastowa Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:23
        Integracja moj drogi,słuchaj a ludzie ze Wsi są gorsi?Jesli tak uwazasz to
        powiedz dlaczego?Ja mam przyjaciółke ze Wsi jest bardzo fajna,ładna a co
        najwazniejsze mądra...dawaj swoje argumenty!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka