Gość: Studentsummer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:51 Przykład jak kończą uczennice elitarnego LO mieszczącegosie na domińikańskiej! www.arena-kokocko.pl/galeria/sylwester/mins/015.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robo Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:12 Ale też foto ze i tak nic nie widać i trudno rozpoznać p.s zawsze lepsze to LO niż Zespół szkół nr 2 z zawcią na czele czy przereklamowany katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:39 Zdecydowanie ogólniak obecnie to NAJGORSZA z chełmińskich szkół ponadgimnazjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masssakkkarraa Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:42 www.arena-kokocko.pl/galeria/sylwester/015.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massakra 2 Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:45 najlepsza jest uczennicA zS 2 www.arena-kokocko.pl/galeria/1swieto/005.jpg czyz nie jest piekna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój głos<= Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:47 Ładna ale pusta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffdfdffdfdfdfd Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:47 A skąd wiesz że pusta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggggggg Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:14 no tak domieracka fajna laska, a czy pusta to nie wiem, nie znam jej za dobrze to sie nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:56 daruj sobie kotku takie podsumowania..niech sie dziewczyny wybawia a Tobie nic do tego..jakos skonczylam to elitarne liceum, nawet znam Panie ze zdjecia i jakos nie uwazam zebym miala z tego powodu isc sie zabic..a jak lubia Kokocko to niechaj sie bawia do upadlego..a tak w ogole to masz prawa autorskie zeby to zdjecia tak sobie publikowac?;)..czekam az ktos Ciebie wyhaczy na imprezie..pozdrawiam z calego serca mego chlodnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa.mery Re: Uczennice ZS nr 1 13.01.05, 20:14 Oj jak mi was żal!!! Wiadomo, że z każdej szkoły wychodzą jakieś "elementy". A co do tych Pań na zdjęciu, to nie widzę, żeby robiły coś demoralizującego. Do Kokocka jeździ kupe ludzi. I tak w ogóle to L.O. na Dominikańskiej jest najlepszą szkołą w naszym powiecie i nie widzę powodu, dla którego miałoby tak nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TesT Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:30 L.O to snobistyczna szkoła,,,duzo ludzi załuje ze tam chodzi!Jeden drugiego mierzy,obgaduje itp. to jest załosne natomist w ZSnr2 zawodówki obnizają poziom! Ale przynajmniej nie ma snobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-P Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.05, 18:19 ZS nr 1 jest najlepsza szkołą w Chełmnie!!!!! najważniejsze, że nie ma w niej wieśniaków tak jak na szkolnej!ja chodze do ZS nr 1 i tego nie żałuje!!!!cieszę się że nie chodze na szkolną!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:17 Moim zdaniem w Chełmnie nie ma lepszej szkoły niż ZS nr 1.Sama tam chodzę i napewno nie żałuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:42 LO na dominikańskiej jest na pewno zdecydowanie lepszą szkołą niż ZSZ nr 2 gdzie jest pełno chołoty i w ogóle a na dominikańskiej przynajmniej nie mijasz się na korytarzach z debilami a do katolika nie porównam bo nie znam tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczy Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 07:43 No jasne teraz kazdy bedzie bronic swojej szkoły bo tak trzeba!powodzenia!to załosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onar&OSTI Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:08 Sam chodziłem do tej szkoły. Jest w niej dużo wieśniaków prawie 50% jest ludzi ze wsi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowa Re: Uczennice ZS nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:23 Integracja moj drogi,słuchaj a ludzie ze Wsi są gorsi?Jesli tak uwazasz to powiedz dlaczego?Ja mam przyjaciółke ze Wsi jest bardzo fajna,ładna a co najwazniejsze mądra...dawaj swoje argumenty! Odpowiedz Link Zgłoś