Dodaj do ulubionych

Wjazd do Auchan

18.11.06, 15:02
Dawno temu czytałem, ża wjazd do Auchan od strony ul Wyszogrodzkiej jest usytuowany niezogdnie z prawem - za blisko skrzyżowania.
Nie wiecie może na czym się zkonczyło? Przecież dla Auchan przeniesienie 300m dalej to grosze... A jak ruszy nowy most to na skrzyzowaniu obok Auchan będzie kosmos :-(
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Wjazd do Auchan 18.11.06, 15:06
      hiubi napisał:

> Nie wiecie może na czym się zkonczyło?

Wydaje mi się, że na niczym. To znaczy na częstym u nas przypadku tolerowania
      łamania prawa do czasu aż sprawa się przedawni. Nie jestem tego co prawda
      pewien, ale nie przypominam sobie, żeby doszło do legalizacji tego wjazdu, a
      jest w tym samym miejscu, co można naocznie stwierdzić. Prasa przestała się
      tematem interesować i wszystko zostało po staremu. :-))
      • ernest_pinch Re: Wjazd do Auchan 18.11.06, 15:59
        A dalej idac to rozwiazanie wyjazdu z parkingu jest jakby to ujac "malo spojne".
        • roman_j Re: Wjazd do Auchan 18.11.06, 18:53
          W jakim sensie?
          • ernest_pinch Re: Wjazd do Auchan 19.11.06, 12:49
            Generalnie jezdzac tam odnosi sie wrazenie, ze wyjazd nie jest optymalny, bo do
            tego sklepu zjezdzaja sie rozne ludki - i te myslace na drodze, - i te
            "wszystkowiedzace", - i te niemyslace, - i te co jezdza na co dzien, - te co
            jezdza raz na tydzien i rzadziej.
            W takim "zbiorze" elementow roznorodnych, czesc wspolna (jaka jest wyjazd)
            powinna byc prostacko-prosta ;) a tam jest tak "siakos" nie tego.... :)
            No wiem, ze nie wytlumaczylem sie, ale to moje odczucie "podskorne"...:)
            • hiubi Re: Wjazd do Auchan 19.11.06, 21:52
              A wyjazd na Czwartaków jest jeszcze lepszy. Wszyscy co wyjeżdżają z Auchan się pchają a Ci co jadą z Obi mają pierwszeństwo - chociaż sami o tym nie wiedzą, mają jeszcze jakieś dziwne linie na jezdni ale Ci z Auchan mają znak ustąp pierwszeństwa - nie wiem czy jasno napisałem ;-)
              • roman_j Re: Wjazd do Auchan 19.11.06, 22:22
                hiubi napisał:

> nie wiem czy jasno napisałem ;-)

Dyplomatycznie napiszę, że wiem już, że jest tam bałagan. A o co dokładnie
                chodzi, to sobie zobaczę przy okazji jakiejś wizyty w tej okolicy. :-))
                • hiubi Re: Wjazd do Auchan 20.11.06, 23:17
                  chmmm ostatnio nie czytam tego co napisałem tylko wysyłam - chyba w tym przypadku to był błąd ;-)) ale nie będę wyjasniał, zachęcam do zobaczenia.

PS.
                  Posłałem do Gazety linka do wątku z informacją aby może przypomnieli temat... cisza... w sumie powinni coś odpisywać. Chciażby regułka: "dziękujemy za informacje, która [bla bla bla]".
                  • roman_j Re: Wjazd do Auchan 21.11.06, 00:02
                    hiubi napisał:

> PS.
                    > Posłałem do Gazety linka do wątku z informacją aby może przypomnieli temat...
                    > cisza... w sumie powinni coś odpisywać. Chciażby regułka: "dziękujemy za
                    > informacje, która [bla bla bla]".

A ja mam na nich sposób. Zawsze dostaję odpowiedź. Po prostu jak mam coś
                    ważnego, to dzwonię. I zawsze dostaję odpowiedź. Czasami odbiera jakaś miła pani
                    i w kółko powtarza "Abonent jest chwilowo niedostępny", ale pogadać ze mną nie
                    chce, taka służbistka. ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka