maciek.zwany.jajem 02.12.06, 22:29 Proponuję dodać do nazwy Forum Romanum imię patrona. Na przykład Forum Romanum im. W. Broniewskiego. Proszę zgłaszać kandydatury patronów. Później zrobimy głosownie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: Imię dla Forum Romanum 04.12.06, 21:43 Ludzie. Nie znacie sławnych postaci? Odpowiedz Link
moooni Re: Imię dla Forum Romanum 05.12.06, 15:42 maciek.zwany.jajem napisał: > Ludzie. Nie znacie sławnych postaci? Znamy. Np. Zbyszko z Bogdańca. Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 10:28 moooni napisała: > Znamy. Np. Zbyszko z Bogdańca. A ja Maćka z Bogdańca. Odpowiedz Link
mika_p Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 00:13 Yhy. Rozumiem, ze kwestia głosowania nad tym, czy w ogóle chcemy mieć patrona, jest pomijana jako mało istotna? Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 10:40 mika_p napisała: > Yhy. > Rozumiem, ze kwestia głosowania nad tym, czy w ogóle chcemy mieć patrona, jest > pomijana jako mało istotna? Masz rację, przeoczyłem zasadniczą kwestię. Odpowiedz Link
hiubi Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 12:19 no właśnie. Jestem przeciw nadawania jakiegokolwiek imienia Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 14:57 Jako jeden z ojców założycieli i ojców chrzestnych na dodatek, stwierdzam, że mi nazwy nie brakuje. Amen. Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 19:28 zenobius1 napisał: > Jako jeden z ojców założycieli i ojców chrzestnych na dodatek, stwierdzam, że > mi nazwy nie brakuje. Amen. Bo nazwa jest: Forum Romanum. Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Imię dla Forum Romanum 06.12.06, 23:03 maciek.zwany.jajem napisał: > zenobius1 napisał: > > > Jako jeden z ojców założycieli i ojców chrzestnych na dodatek, stwierdzam > , że > > mi nazwy nie brakuje. Amen. > > Bo nazwa jest: Forum Romanum. Taaa.. Chylę czoła przed wybitnym umysłem. Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Imię dla Forum Romanum 07.12.06, 22:21 zenobius1 napisał: > Taaa.. Chylę czoła przed wybitnym umysłem. Słusznie. Uczmy się od wybitnych. Odpowiedz Link