Dodaj do ulubionych

Nasza Strona :))

18.01.07, 14:17
Zupelnie przypadkowo kliknelam na link , ktory Romanie umiescicles na gorze >> Nasza Strona << !!! I o dziwo otworzyla mi sie w OPERZE ??? i otwieraja mi sie wszystkie zakladki !!! Wczesniej nie moglam otworzyc naszej strony z pozycji Opery, musialam zmieniac przegladarke. Z lezka w oczku popatrzylam sobie na nasze widoki z okien a z lezka w drugim oczku - ostatnia data , ktora widnieje to 2004 rok ????
HIUBI !!! i co ty na to ????
Obserwuj wątek
    • ernest_pinch Re: Nasza Strona :)) 20.01.07, 11:36
      Hiubi pisal kiedys ze z czasem u niego ciezko. I tak spolecznie duzo wlozyl
      kiedys wysilku. Formula utrzymania strony juz sie chyba przezyla. :)
      • roman_j Re: Nasza Strona :)) 20.01.07, 12:35
        Szkoda wyrzucić, bo można sobie powspominać. A może kiedyś się uda ją jeszcze
        reanimować? Jeśli pojawią się treści warte dopisania, to chyba i Hiubi raz na
        jakiś czas znajdzie chwilę czasu, żeby zająć się stroną. A jeśli nie, to może
        ktoś z nas się podszkoli i od czasu do czasu podziała na stronie. W końcu to
        nasza storna, a nie tylko Hiubiego i powinniśmy bardziej solidarnie podejść do
        jej utrzymywania i aktualizacji, a nie zrzucać tego obowiązku wyłącznie na jedne
        barki. :-))
        • hiubi Re: Nasza Strona :)) 20.01.07, 20:22
          W pełni się zgadzam Roman z Twoim wpisem, szczególnie z jego drugą częścią :-)
          Co do Opery to faktycznie - działa :-] ja teraz mam werske 9.0, pamietam ze nie działało chyba na 6.0... oj jak to było dawno :-)
          • roman_j Re: Nasza Strona :)) 21.01.07, 09:30
            hiubi napisał:

> W pełni się zgadzam Roman z Twoim wpisem, szczególnie z jego drugą częścią :-)

Tak myślałem, że Ci się spodoba. :-))
            A teraz pytanie techniczne: czy pamiętasz dane potrzebne do zalogowania się na
            stronę i edytowania jej? Jeśli tak, to prześlij mi je. Będzie nas przynajmniej
            dwóch do jej obsługi. :-))
            • naka Re: Nasza Strona :)) 25.01.07, 15:16
              Hiubi napisal :
              >>Co do Opery to faktycznie - działa :-] ja teraz mam werske 9.0, pamietam ze nie działało chyba na 6.0... oj jak to było
              dawno :-)<<

Oj dawno, dawno !!! Moja OPERKA to 6.02 i wielkie zaskoczenie z otwarciem STRONKI !!!

A zwrocilam sie do Hiubiego - poniewaz on pieknie to wszystko rozkrecil i poskladal. Mamy tylu nowych >>romanowiczow<< , wiec tyle pomyslow tekstowych wiecej, tyle nowych widokow z okiena ???
              Mysle, ze to sie rozkreci.
              • roman_j Re: Nasza Strona :)) 25.01.07, 16:32
                naka napisała:

> Mamy tylu nowych >>romanowiczow<< , wiec tyle pomyslow tekstowych wiecej, tyle
                > nowych widokow z okiena ???
                > Mysle, ze to sie rozkreci.

Też mam taką nadzieję. :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka