pinch 24.04.03, 08:23 ... zielona herbata w moich zasobach w pracy. Trzeba będzie się ruszyć po zakup ;-)) Ps. Przepraszam, jeśli liczyliście zaglądając do tego wątku, że przeczytacie o jakimś zakończonym etapie w życiu, bądź kadencji Sejmu itp ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Skończyła się ... 24.04.03, 09:53 pinch napisał: > Ps. Przepraszam, jeśli liczyliście zaglądając do tego > wątku, że przeczytacie o jakimś zakończonym etapie w > życiu, bądź kadencji Sejmu itp ;) Ja sądziłem, że napisałeś coś o wiośnie, która niepostrzeżenie przeszła nam w lato. :-)) Choć wczoraj znów wróciła. :-) Odpowiedz Link
moooni Re: Skończyła się ... 09.05.03, 03:15 Tak, skończyła mi się ochota i siła do nauki... X-Generation przyswoiłam, sztukę operatorską liznęłam, za niemiecki ekspresjonizm i kammerspiel wezmę się jutro... Dzisiaj to ja dobranoc :) -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
pinch Re: Skończyła się ... 09.05.03, 08:29 moooni napisała: > Dzisiaj to ja dobranoc :) Nie zdążyłem odpowiedzieć dobranoc, bo ok. 2 "woda ognista" ze szklaneczki uległa "wypalaniu" w moim duchu skutecznie rozsypując literki na klawiaturze ;) Odpowiedz Link