pinch 27.06.03, 21:44 Wyglada na to ze FR wzbogacilo sie o ikone (i kilku bywalcow rowniez) ;-) Teraz trzeba poczekac na "uprawomocnienie sie wyroku" a nastepnie powinien wkroczyc do akcji skarbik, a raczej skarbniczka... ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Ikona 27.06.03, 22:04 pinch napisał: > Teraz trzeba poczekac na "uprawomocnienie sie wyroku" a nastepnie powinien > wkroczyc do akcji skarbik, a raczej skarbniczka... ;) Ikony mają być do odebrania gdzieś w okolicach wtorku. Trzeba wyciągnąć zaskóniaki. :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Ikona 28.06.03, 11:43 pinch napisał: > Wyglada na to ze FR wzbogacilo sie o ikone (i kilku bywalcow rowniez) ;-) > Teraz trzeba poczekac na "uprawomocnienie sie wyroku" a nastepnie powinien > wkroczyc do akcji skarbik, a raczej skarbniczka... ;) Co Ty, ja zabieram kasę i uciekam na Hawaje :) Tyle, że za tyle kasy to na te Hawaje musiałabym dojechać czerwoniakiem. -- Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia dyr.: Moooni, prof. h.c. CUD moooni@eranet.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
pinch Re: Ikona 28.06.03, 12:29 moooni napisała: > Co Ty, ja zabieram kasę i uciekam na Hawaje :) Tego się obawiałem :-) Ale w tajemnicy szepne, że wziałem już kredyt na ewentualne "podstawienie" keszu ;-)) (nie moge narażac sie na utrate zaufania...) :-)) ...nazywam się major Bień i mam stopień majora ... Odpowiedz Link
mika_p Re: Ikona 28.06.03, 17:20 Mooni, czy dostałas w czwartek wieczorem mojego maila z pytaniem o nr konta ? Odpowiedz Link
moooni Re: Ikona 28.06.03, 17:58 mika_p napisała: > Mooni, czy dostałas w czwartek wieczorem mojego maila z pytaniem o nr konta ? Nie :( A napisałaś przez dwa czy przez trzy O? :) Jesli poslalas na adres gazetowy, to go wcięło. Z niego tylko spamy dochodzą. Napisz na ten z siga, albo na icq atakuj. -- Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia dyr.: Moooni, prof. h.c. CUD moooni@eranet.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
roman_j Re: Ikona 29.06.03, 22:49 hiubi napisał: > Mozna cos konkretniej? Jakis link? www1.gazeta.pl/plock/1,35681,1515439.html Odpowiedz Link
hiubi Re: Ikona 29.06.03, 23:02 Chciałem napisać, że już sam znalazłem, a Ty jak zwykle mnie uprzedziłeś ;-) Odpowiedz Link
pinch Odebrałem 04.07.03, 00:18 Ja już odebrałem w imieniu żony. Nie powiem, że bez problemów ;-) Ale za drugim podejściem się udało. Odpowiedz Link
roman_j Re: Odebrałem 04.07.03, 15:20 pinch napisał: > Ja już odebrałem w imieniu żony. Nie powiem, że bez problemów ;-) Ale za > drugim podejściem się udało. Nie strasz. Ja odbiorę po niedzieli, bo właśnie wróciłem z Wa-wy. Mam nadzieję, że obędzie się bez dwóch podejść. :-)) Odpowiedz Link
belfi Re: Odebrałem 04.07.03, 21:42 Ja też odebrałem. Jest cudowna. Dałem synowi na imieniny. Odpowiedz Link
roman_j Re: Odebrałem 05.07.03, 09:48 naka napisała: > A co z ikona Forum Romanum ???? Czy juz jest odebrała ? O to trzeba się zapytać Moooni. Ale ostatnio coś się nie udziela na FR. Może faktycznie wzięła pieniądze i dała nogę na Hawaje. ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Odebrałem 07.07.03, 16:53 naka napisała: Jeszcze nie odebrana :( Szukam asystenta! HELP! Dzis mam dzien wolny, jestem w domu, ale wyjść nie mogę bo czekam na specjalistę od gazowania, bo mi z rurki cieknie :) Jutro znowu zmykam do stolycy, wrócę pewno w piątek. Czasu nie mam ani na odebranie ikony ani na załatwienie zpraw zoologicznych. Wrrrrrrrrrrrrrrrr.... Asystenta szukam! PILNE!!! -- Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia dyr.: Moooni, prof. h.c. CUD moooni@eranet.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
roman_j Jutro odbieram ikonę swoją i FR. 07.07.03, 17:36 Bez obaw Moooni. Byłem dziś w Gazecie, umówiłeś się z Arkiem na jutro na odbiór obu ikon. Później się dogadamy, jak załatwić kwestie finansowe. :-)) A tak na marginesie, to jest juz po 15-tej, więc gdzie ten gazownik? ;-)) Odpowiedz Link
pinch Re: Odebrałem 05.07.03, 00:19 roman_j napisał: > Nie strasz. Ja odbiorę po niedzieli, bo właśnie wróciłem z Wa-wy. Mam nadzieję, > że obędzie się bez dwóch podejść. :-)) Gość wydający stara się jak może. A że był troche w tym dniu nieprzytomny to małe piwo. Miałem inne problemy na głowie... (podpis niejakiego Alego ...) ;-) Ps. No popatrz Ty z W-wy a ja z Lodzi przed chwilą ... ;-) Odpowiedz Link
roman_j Odebrałem obie ikony... 08.07.03, 16:21 ...swoją i forumową. Moja pięknie się prezentuje na honorowym miejscu w mieszkaniu, a forumowa... czeka na Wasze propozycje dotyczące jej dalszego losu. :-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Odebrałem obie ikony... 09.07.03, 21:08 naka napisała: > Romku ?? a co z nasza skarbniczka, czy moze czmychneła na Hawaje ???? Czmychnęła, ale do Warszawy i jest zdaje się tak zapracowana, że nawet nie odpowiada na SMS-y. :-( Odpowiedz Link