trzcina Darły, darły 08.10.06, 22:22 aż podarły, same też sie darły, gardła sobie zdarły. A od darcia to się miewa zaparcia. A wziąłby taki jeden z drugim radło z rydlem. I w bruzdy, panie, tentego, ziemię poddaną sobie czynić. Wyściółkę anomaliom przed zimą przetrzepać. Ech. Grzech. Zdechł Śmiech. To pech. czci Odpowiedz Link
xkropka Re: Darły, darły 09.10.06, 10:25 Głupki się przemieszczają samochodem po drogach i bezdrożach bałkańskich. A anomalie poszukały sobie chyba innego lokum, bo dawno już nie były widziane w lesie. Odpowiedz Link
alka_xx a_normalie 09.10.06, 17:06 ja sobie myślę, że anomalie przestały się wyróżniać sposród tłumu... co nie świadczy dobrze o tej całej reszcie Odpowiedz Link
fnoll Re: a_normalie 18.10.06, 02:59 niewyróżniały się od początku, co zostało z czasem uświadomione i co? można na to spojrzeć tak, że łaaaauu, wszędzie jest las, a można i tak, że wiocha osobiście mam sentyment do mleka prosto od krowy Odpowiedz Link
fnoll Re: Yoko Ono 23.10.06, 14:50 według mnie to pociąg zaczyna się od rozkładu, a nie na odwrót Odpowiedz Link
trzcina Re: Yoko Ono 24.10.06, 18:41 co się złożyło, to się rozłoży a na odwrót niekoniecznie Odpowiedz Link
trzcina A krowa 24.10.06, 18:35 A krowa na to, jak na lato. A lato na to w jesień. A jesień na to spuszcza liściem. A liść na to pod ziemię. A ziemia na to zimą. A zima ma to gdzieś. Dopiero wiosna. Podobno radosna. Odmrozi. Krowę też. Biedna krowa, gdzie rogi w zimie schowa. Tam, gdzie raki zimują. Między BSE, a TBS. Każdemu, co mu się należy. t. wyłamana z monosylabowej Waszej tu i teraz konwencji:) alka_xx napisała: > a co na to krowa?:) Odpowiedz Link