glupek_lesny 10.09.03, 08:15 Tak sobie prasowalem bluze przed wyjsciem do pracy i zapachnialo mi... ciepla krowa, taka co stoi sobie w oborze i siano zuje. A przeciez bluza nie krowa, tym bardziej zywa. Moze nie powinienem prasowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta Re: Ciepla krowka 10.09.03, 10:33 Omamy mamy ? O mamo! Pięknie jest rankiem czuć zapach krówki, mleczka i siana Rzuć mi tego omama Ta_ Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: Ciepla krowka 10.09.03, 13:39 Droga Ta, toż to nie omamy, a omućki najwyraźniej... Głupka Odpowiedz Link
jasmintea Re: Ciepla krowka 10.09.03, 14:42 Mnie przy prasowaniu pachnie suchymi liśćmi.. Moze to zalezy od zelazka?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ta Re: Ciepla krowka 10.09.03, 21:04 To chyba zależy od zapachu powietrza, na którym pranie schło. Zapach staje się intensywniejszy pod wpływem ciepłego żelazka. Ale wykład strzeliłam :) Dzisiaj znowu jestem z siebie zadowolona ;) Ta_ Odpowiedz Link
jasmintea Re: Ciepla krowka 10.09.03, 21:29 Sadzisz,ze Glupki swoje pranie susza w oborze??? Czego to ludzie(przepraszam Glupki ) nie wymysla.. Pozdraiwam Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Ciepla krowka 11.09.03, 08:29 Kiedy mi schnie w warunkach niemal laboratoryjnych! (A pietro nizej i troche z boku jest nawet Sanepid) Odpowiedz Link
vicca Re: Ciepla krowka 11.09.03, 10:21 To już masz odpowiedź czemu krówką pachnie! Sanepid bada krowie mleko pod Twoim oknem! Odpowiedz Link
vicca Re: Ciepla krowka 12.09.03, 16:40 A jak dawno temu piłeś inne mleko niż z kartonu? No. Może być jeszcze z folii. I tylko takie foliowe się zsiada. Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Ciepla krowka 13.09.03, 16:40 No ja tam nie wiem, krowki jakie znam zdecydowanie odcinaja sie od kartonow i torebek :(( Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: Ciepla krowka 13.09.03, 16:59 glupek_lesny napisał: > No ja tam nie wiem, krowki jakie znam zdecydowanie odcinaja sie od kartonow i > torebek :(( tak, tak, glupku, i jak sie taka krowka odetnie, i wyrwie na wolnosc, to zostawia za soba pokrowce... Odpowiedz Link
xkropka Re: Ciepla krowka 15.09.03, 13:08 Zsiada sie, zsiada, tylko trzeba dodac kilka lyzek jogurtu albo kwasnej smietany... Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Ciepla krowka 11.09.03, 08:28 Moze... moje jest z nawilzaczem, to fakt. Odpowiedz Link
jasmintea Re: Ciepla krowka 11.09.03, 09:57 Moje tez z nawilzaczem - i co z tego..? Wychodzi,ze chyba zalezy to od zelazka.. Gdzie sa fabryki produkujace zelazka usytuowane? Jedna w lesie, druga na fermie..? Pozdrawiam przemysliwujac:) Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Ciepla krowka 12.09.03, 08:19 Hmm.... moze jest jakas wkladka, albo preparat, co sie tym spryskuje zelazko by pachnialo odpowiednio? Ale nie jestem pewien bo to bluza pachniala, zelazko nie :( Odpowiedz Link
xkropka Re: Ciepla krowka 15.09.03, 13:11 A Ty sie, glupku jeden przyznaj, liczyles, ze Ci tu wszyscy w lesie jak jeden maz (albo zona albo anomalia*) przyklasniemy i stwierdzimy, ze nie powinienes prasowac? Nie ma tak dobrze... * niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link
czerwony_jak_cegla Re: Ciepla krowka 22.09.03, 08:46 hej, a moze ta bluza z krowiej skory???podejrzanie pachnie więc zastanow się!! Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Ciepla krowka 24.09.03, 21:14 na metce jest 100% cotton :( Wiem co to koty, ale cottony? Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: Ciepla krowka 24.09.03, 23:54 glupek_lesny napisał: > na metce jest 100% cotton :( > Wiem co to koty, ale cottony? oj glupek, ty. cotton to po polsku kotoń, cos miedzy kotem a koniem. to znaczy jedno stworzenie, a nie przestrzen pomiedzy. Odpowiedz Link