marcomarek 27.04.05, 21:48 czesc..co to jest europa miasto? konkretnie co bedzie dla zgorzelec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonalisa Re: europamiasto 28.04.05, 21:40 Mozesz napisac cos wiecej? Chcialabym pomoc ale z tego co napisales nie mozna sie niczego domyslec Odpowiedz Link Zgłoś
marcomarek Re: europamiasto 28.04.05, 22:09 bonalisa napisała: > Mozesz napisac cos wiecej? Chcialabym pomoc ale z tego co napisales nie mozna > sie niczego domyslec co bedzie europa miasto? co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jizah Re: europamiasto 29.04.05, 23:33 Przydalyby sie wlasnie jakies informacje, albo jakies plany na temat Europa miaso :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonalisa Re: europamiasto 02.05.05, 12:34 W dalszym ciągu nie mam pojęcia o co Ci chodzi? Ho visto che sei un italiano - forse scrivi in italiano? Odpowiedz Link Zgłoś
marcomarek Re: europamiasto 02.05.05, 23:53 vorrei sapere in cosa consiste il progetto europamiasto,. quali sono i progetti e se concretamnete cambierà qualcosa a zgorzelec o se si tratta solamente di qualcosa di istituzionale. ci sono delle manifestazioni in comune con goerlitz? se una persona ti dovesse chiedere cosa è europamiasto cosa diresti? Odpowiedz Link Zgłoś
bonalisa Re: europamiasto 05.05.05, 08:56 Sorry ze dopiero teraz i nie do konca odpowiadam na twoje pytanie ale poszukalam troche w internecie i znalazlam pare stron, ktore nieco przyblizaja idee europamiasto. Moze Ci sie to przyda? euroregion.vslib.cz/sbornik/09_2003/grajewska.pdf www.urzad.zgorzelec.com/index.php?k_d=99& Nie jestem co prawda ze Zgorzelca wiec moge opierac sie tylko na tym co przeczytalam ale wg mnie Europamiasto to glownie projekt marketingowy, ktory byc moze pozwoli wspolnie rozwijac sie obydwu miastom (a wiadomo ze duzy moze wiecej;-) Obawiam sie jednak, ze cala ta piekna idea pozostanie tylko na papierze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś