Dodaj do ulubionych

Sklepy w Goerlitz

IP: 195.116.95.* 27.10.03, 10:08
Jak czynne są sklepy w Goerlitz (chodzi mi i o "butiki", jak i o
hipermarkety) w soboty?
Obserwuj wątek
    • ania9624 Re: Sklepy w Goerlitz 28.10.03, 00:30
      Butki to nie wiem ale markety do godz.14-stej.Pozdrawiam
      Ania
    • Gość: ancymonka Re: Sklepy w Goerlitz IP: 195.116.95.* 30.10.03, 13:36
      Czy kroś orientuje się, jak wygląda sprawa ze sklepami w mieście? I czemu to
      forum jest zupełnie wymarłe??
      • Gość: Joanna Re: Sklepy w Goerlitz IP: *.robsoft.com.pl / *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 14:31
        A więc droga Ancymonko......... w soboty sklepy w miescie czynne sa do godziny
        14 kosmetyczne mówie tu o DM sa czynne dłuzej chyba nawet do 16, hmmmm czemu
        to forum jest wymarłe??? z prostej przyczyny.....niewiele ludzi o nim wie :(

pozdrawiam i zycze udanych zakupów
    • magdaw811 Re: Sklepy w Goerlitz 18.06.13, 15:53
      To ja w taki razie ozywie na chwile forum i wznowie temat.
      Co do godzin otwarcia roznych sklepow w calych Niemczech znalazlam strone z dosyc obszerna baza danych - > oeffnungszeiten-24.com/
      Poki co nie natknelam sie na zadne nieaktualne dane.
      Mam nadzieje, ze strona okaze sie Wam przydatna. Podrawiam!
    • ola1912 Re: Sklepy w Goerlitz 08.10.14, 13:22
      W Niemczech chyba częściej są zamknięte niż otwarte. Tam w piątek o drugiej to już weekend mają. A u nas to tylko pracować trzeba i to za marne pieniądze. Dlatego dobrze jest podnosić swoje kwalifikacje stale. Ci co mieszkają w Zgorzelcu i okolicach mają taką możliwość dzięki szkole ŻAK w Zgorzelcu (sekretariat na Warszawskiej) . Większość kierunków jest bezpłatna, a w rok lub dwa można szukać nowej pracy. Naprawdę warto! Zwiększanie kwalifikacji = atrakcyjność na rynku pracy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka