laoo 04.06.04, 13:57 Czy możecie mi coś polecić? Ciekawe miejsca do odwiedzenia i zwiedzenia, miejsca święte, grobowce, meczety, inne? Szczególnie interesują mnie miejsca związane z sufizmem, ale nie tylko :) Dzięki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_sana Re: Islam w INDIACH 15.06.04, 08:30 Witaj.. oczywiscie Agra: Taj MAhal oraz Fort czerwony. Delhi,wiele meczetow i ruin. Hyderabad.... to glowniemuzulmanskie miasto stolica Andhra Pradesh.Polecam.. jest tam super i wiele miejsc do odwiedzenia. Same meczety sa tak ciekawe, zroznicowane.. a Indie tak wielkie, ze na pewno sie nie znudzisz. Podstawa dobry przewodnik i woda tylko butelkowana. Ja mialam problemy zaladkowe w Egipcie, za to w Indiach nic... pyszne jedzenie.. problemy dopiero po powrocie. Pozdrawiam SANA Odpowiedz Link
o_sana Re: jakie problemy po powrocie? 21.06.04, 23:20 oho na pewno... wszystko co mnie nie dorwalo w indiach, zlapalo mnie tu.. oczy, nos, brzuch.. chyba wiecej nie trzeba.. a wiec ich wspaniale (naprawde!), swieze jedzenie... jest dla naszych zoladkow az nadto.. wiec po powrocie do naszych konserwantow... Zycze powodzenia Odpowiedz Link