Dodaj do ulubionych

Wczasy w Polsce

18.07.06, 12:10
Gaju, chodzi mi po głowie taki pomysł, żeby razem z synkiem jechac gdzies na
tydzień nad morze. Pojechałabym tylko z dzieckiem, pociagiem. Bylismy juz co
prawda w tym roku nad morzem w ustroniu Morskim (ekstra miasteczko), ale może
jeszcze na kilka dni udałoby mi się wyskoczyć. Weszłam na Twoja stronę z
wczasami w Polsce i zaciekawiła mnie oferta w Dźwirzynie "Gród Piastów" od
12.08.do 19.08. z wyzywieniem dla 1 osoby 440 zł. Czy to jest jeszcze
aktualne? MOgłabym wziąc 2 takie miejsca dla siebie i synka, czyli razem 880
zł.
A tak naprawde to chciałam jechac na wczasy dla matki z dzieckiem, ale
rozpoczynaja się trochę za późno, a ja mam urlop od 29 lipca do powiedzmy 19
sierpnia (ale powinnam skończyć troche wczesniej). Czy mogłabyś to sprawdzić
i ewentualnie poszukac coś dla nas, nie ukrywam, że cena ma dla mnie
znaczenie.
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Mam miejsca na 12-19.08. za 868/2 osoby 18.07.06, 13:49
      7 noclegów w pokoju 2, 3 osobowym z łazienką i TV, wyżywienie ? wybrany
      wariant, przedszkole dla dzieci od 3 ? 7 lat, imprezy rekreacyjno ? sportowe
      dla dzieci i dorosłych, parking, kort tenisowy, pobyt od kolacji do śniadania.
      Cena podstawowa:
      POKÓJ 2 OSOBOWY (Z MOŻLIWOŚCIĄ 2 DOSTAWEK), ŚNIADANIA I OBIADOKOLACJE, OSOBA
      DOROSŁA - miejsce samodzielne
      OPIS:
      DŹWIRZYNO - osada rybacka i letniskowa, należy do najatrakcyjniejszych
      miejscowości Regionu Zachodniopomorskiego. Miejscowość usytuowana jest na
      mierzei przylegającej od północy do otwartego i szerokiego pasa nadmorskiego
      Bałtyku. Od południa Dźwirzyno otaczają pola i łąki okolicznych wiosek.
      Zachodnią granicę wyznacza port z przejściem do morza oraz jezioro Resko
      Pomorskie. Klimat Dźwirzyna sprzyja leczeniu licznych schorzeń. Jest bardzo
      dobrą bazą wypadową do odwiedzenia licznych atrakcji turystycznych regionu

OW GRÓD PIASTÓW - kompleks wypoczynkowo - kolonijny położony 800 m od morza w
      sąsiedztwie jeziora Resko Przymorskie. Znajduje się na obszernym, ogrodzonym
      terenie. Jego lokalizacja w nieznacznej odległości od centrum i głównego ciągu
      komunikacyjnego jest bezpieczna dla dzieci. Sprzyja jednocześnie dłuższym
      spacerom na świezym powietrzu. Baza hotelowa to 366 miejsc w 7 budynkach
      mieszczących od 40 do 88 osób każdy.

Do dyspozycji gości: kawiarnia, jadalnia, siłownia, sala bilardowa, solarium,
      miejsce na organizację ogniska i grill, parking bezpłatny, boiska sportowe,
      mini - przedszkole z opieką (w sezonie letnim), plac zabaw, biblioteka, kort
      tenisowy (asfaltowy), wypożyczalnia rowerów.

ZAKWATEROWANIE - pokoje 2, 3 i 4 osobowe oraz apartament. Pokoje wczasowe z
      łazienkami wyposażone w telewizor, sprzęt plażowy. Większość pokoi posiada
      balkony.
      Pokoje w pawilonach kolonijnych z łazienkami, funkcjonalnymi meblami oraz oknem
      balkonowym.

WYŻYWIENIE - śniadania, obiady, kolacje, obiadokolacje - serwowane do stolika.

REKREACJA - przystań jachtowa i windsurfingowa z wypożyczalnią sprzętu wodnego,
      stadnina koni (4 km) w Dźwirzynie, mini zoo (14 km), baseny solankowe w
      Kołobrzegu oraz rekreacyjne w Dżwirzynie, ścieżki zdrowia, trasy rowerowe,
      wędkowanie na jeziorze

INFORMACJE PRAKTYCZNE - najbliższe miasto - Kołobrzeg 14 km, ośrodek przyjmuje
      zwierzęta

USŁUGI OFEROWANE PRZEZ OŚRODEK - pobyty indywidualne, wczasy, szkolenia,
      imprezy okolicznościowe, kolonie, zielone szkoły, wczasy dla matki z dzieckiem

Atrakcje:
      • rrgb Re: Mam miejsca na 12-19.08. za 868/2 osoby 26.07.06, 14:23
        Gaju, ja sie po prostu przypominam w sprawie wczasów w Polsce, sprawdziłam w
        kalendarzu, jesli obowiązują terminy od soboty do soboty, to optymalny byłby
        termin od 5 do 12 sierpnia.
        Dzwoniłam dzisiaj do Antavii i uz wiem o tym, ze wyjazd jest z Piotrkowa a nie
        z Kielc - to dla mnie oczywiście lepiej.
        Renata
        • gajasirocco Re: Mam miejsca na 12-19.08. za 868/2 osoby 26.07.06, 15:11
          Wzruciłam Ci info o PT (Antavia) na gg, czekam na stan miejsc w okolicach
          Kołobrzega
        • gajasirocco Masz potwierdzoną "Ewunię" -wysłać Ci faxem? 27.07.06, 10:07

Zgłoszenie - umowa udziału w imprezie turystycznej
          Rezerwacja potwierdzona przez touroperatora

Numer rezerwacji: 15/WEB/1786 Ośrodek Wypoczynkowo - Rehabilitacyjny EWA w
          Ustroniu Morskim Ustronie Morskie (Polska)
          Data wystawienia:
          2006-07-26 Termin:
          2006-08-05 - 2006-08-12 Ilość osób: 2
          Czy do rezerwacji dorzucić transport z ŁOdzi??????
          • rrgb Re: Masz potwierdzoną "Ewunię" -wysłać Ci faxem? 27.07.06, 10:22
            Gaju, bardzo Cie prosze, żebys jeszcze dowiedziała się w jakich godzinach
            jedzie ten autokar i czy ma wc. A czy on napewno pojedzie? Bo jakby nie, to ja
            przed rezerwacja miejsca w ewie musze zarezerwować PKS. Mój wyjazd jak pisałam
            jest uzalezniony od transportu. Prosze dopytaj o przejazd.
            • gajasirocco Re: Masz potwierdzoną "Ewunię" -wysłać Ci faxem? 27.07.06, 10:47
              "Transport autokarem jest dodatkowo płatny. 110.- zł od osoby dorosłej i 70 ,-
              zł od dziecka. Prosimy o informację czy klient decyduje się na transport.
              Pozdrawiam"- narazie przyszła taka odpowiedź, wysłałam im Twoją i czekam...
              • rrgb Re: Masz potwierdzoną "Ewunię" -wysłać Ci faxem? 27.07.06, 11:54
                a może podaj mi numer telefonu do tego biura podrózy, to ja sama zadzwonię? No
                bo jestem w kropce i nie wiem co zrobic z tym wyjazdem i transportem. Wczoraj
                podawałas mi telefon, ale on jest w komputerze w domu na gg, a w pracy nie mam.
                • gajasirocco Masz potwierdzoną "Ewunię" -transport potwierdzony 27.07.06, 12:53
                  P.T. "EWA"
                  95-200 Pabianice, ul. Kościuszki 5
                  tel: 42/213 00 13
                  fax: 42/215 57 69
                  -to Twój organizator
                  • gajasirocco Masz potwierdzoną "Ewunię" -transport potwierdzony 27.07.06, 13:33
                    "autokar jedzie na pewno. wyjazd z Łodzi 6.20 Szpital kopernika od ul
                    Pabianickiej, co do wc to nie wiem jeszcze jaki pojedzie autokar"-info od
                    organizatora
                    Daj znać, jaka decyzja!
                    • rrgb Re: Masz potwierdzoną "Ewunię" -transport potwier 27.07.06, 13:44
                      niedługo dam znać. Zaraz tam zadzwonię i podpytam, bo sprawa tej toalety i 4-
                      latka jest ważna.
                      • gajasirocco Re: Masz potwierdzoną "Ewunię" -transport potwier 27.07.06, 13:50
                        Często dzieci są bardziej wytrzymałe od dorosłych, są też liczne postoje...
                        • gajasirocco Masz potwierdzoną "Ewunię" -transport potwierdzony 28.07.06, 12:26
                          "Potwierdzam transport autokarem dla Waszej klientki na trasie Łódź - Ustronie
                          Morskie - Łódź; wyjazd 05.08., godz. 6.20 Szpital Kopernika od strony ul.
                          Pabianickiej w cenie 180 zł za os.dor+dziecko. Voucher wyślę CI mailem. Doba
                          hotelowa od 16 do 12, pierwszy posiłek kolacja, ostatni obiad, na miejscu
                          płatna opłata klimatyczna!"
                          • rrgb Re: Masz potwierdzoną "Ewunię" -transport potwier 28.07.06, 12:46
                            zrozumiałam, wszystko gra
                            • gajasirocco Masz potwierdzoną "Ewunię" -do rrgb: Miłego pobytu 28.07.06, 13:03
                              Jesteś pojętna!Życzę Wam wszystkim miłego pobytu...reszta ustaleń na gg
                              wieczorkiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka