beduinka 21.10.06, 10:46 chcecie się spotkać??? na który weekend proponujecie zlot?? miejsce: Warszawa, Karawanseraj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco W tym tyg. Zachodni Brzeg-zapraszamy na Wilczą! 24.10.06, 15:37 Brakuje czasu...bo teraz w przygotowaniu relacja z Palestyny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=50650145 Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 20:53 coś nie widzę teraz tego zlotu...:( a może by tak ... sylwester ... ? co Wy na to ? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 20:58 Właśnie Beduinka planuje, jak tu uciec w sylwetra do jakiegoś kraju arabskiego! Nawet Karawanseraj nie jest w stanie jej zatrzymać! Znajomość arabskiego dodała jej skrzydeł i lata bez wytchnienia. Mam nadzieję, iż się kiedyś ustatkuje! Inshaalah! Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 21:00 no nie!! Beduinka! zosatjesz na sylwestra w Karawanseraju! albooo.. albo zabierasz nas ze sobą! ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 21:02 istotnie planuję spędzić Sylwestra (+ święta Bożego Narodzenia) gdzieś tam... po głowie chodzi mi Maroko Odpowiedz Link
gajasirocco Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 21:04 Możemy zrobić zlocik na obczyźnie- tak jak w Stambule! Który/-a forumowicz nas zaprasza? Może Karince pomożemy pilnować księżniczki w AS??? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 21:07 popilnowac małych księzniczek to ja bardzo chętnie, heh..nie tak kolorowo,zeby aż do AS móc jechać.. chyba ze beze mnie.szkoda,szkoda... :(( Odpowiedz Link
beduinka Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 21:06 elapietrusiak napisała: > coś nie widzę teraz tego zlotu...:( > jak się nie zgłaszaliście - to nie będę was zmuszać ;-)))))))))) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: zlot forumowiczów !!!!!!!! 10.11.06, 21:10 Bo to trzeba zorganizować, zaprosić...a nie wzywać, jak do US lub w inne miejsce karne! Odpowiedz Link