enko3 06.06.04, 19:56 Mam male pytanko..Otóz oczywscie jestemw ciazy..Podobno wszystko Ok ale mam upławy i moze nie wielkie ale spore.Mowilam lekarzowi .On sadzi ze wszystko Ok. Czy ktoras z was miala podobnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowa20 Re: Upławy. 07.06.04, 00:31 JA JESTEM W 8 TYG I MAM TEN SAM PROBLEM.DOSTAŁAM DUZE UPLAWY I NIE WIEM CZY TO NORMALNE.SA ONE INNE I BARDZIEJ OBFITE NIZ PRZED CIĄŻA.ALE WIDZE,ZE NIE JESTEM SAMA.POZDRAWIAM!!!!!! Odpowiedz Link
dnicole Re: Upławy. 07.06.04, 17:46 Witam przyszłe mamusie. Spokojnie dziewczyny.Ja jestem w 8 tc i też mam dośc spore upławy. Mój gin na pierwszej wizycie powiedział, że taka wydzielina to jedna z oznak wczesnej ciąży, wiec nie ma co panikowac. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
diana80 ...a po jakim czasie występyją upławy??? 08.06.04, 10:30 własnie po jakim czasie od zapłodnienia, i jak one wyglądają? mają jakiś specyficzny kolor?? Pozdrawiam.... Odpowiedz Link
jowa20 Re: ...a po jakim czasie występyją upławy??? 10.06.04, 00:58 U MNIE POJAWILY SIE GDZIES Z MIESIAC PO ZOPLODNIENIU,NA PEWNO JE POZNASZ BO JEST ICH BARDZZOOOOO DUZO!!!!!!!!! Odpowiedz Link