misiu2806 07.05.07, 15:36 jest ktoś chętny na wycieczkę na słowację,planuję wyjazd w połowie lipca lub połowie sierpnia(to zależy od pogody)co do trasy to podam jeśli będzie ktoś zainteresowany.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur401 Re: rowerkiem na słowację 16.05.07, 20:08 Z chęcią dołączę. Podaj szczegóły Ja jestem z Zielonej Góry mam 40 lat Odpowiedz Link
misiu2806 Re: rowerkiem na słowację 21.05.07, 17:40 cześć,ja mam 35 lat ,mieszkam na podkarpaciu więc granice myłśle przekroczyć w Barwinku potem Svidnik jeziorko Velka Domasa tam może z dzień pobędziemy następnie Vranov w drodze na Koszyce myśle zobaczyś gejzer,raczej nie chcę wjeżdżać do Koszyc,myśle je ominąć od strony północnej,potam Spiski Hrad jest tam zamek,potem kierunek Gierlach,granice myślę przekroczyć na łysej Polanie lub łysa nad Dunajcem, zamek Niedzica,Czorsztyn,Pieniny i powrót do domciu,można jeszcze o coś "zachzczyć". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
misiu2806 Re: rowerkiem na słowację 12.07.07, 18:36 może jednak ktoś się skusi na wyjazd,samemu mi się nie chce,ale pewnie będe musiał,termin od 18 do końca lipca. a może jest ktoś z rzeszowa lub okolic,a nie ma z kim jeździć? pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
gosiag38 Re: rowerkiem na słowację 25.07.07, 12:27 witam.W czerwcu bylam z mezem na wypadzie rowerowym na Słowacji. Piękne góry, tanie jedzenie i piwo.Pełno miejsca na spanie na dziko.Jazda raz z gory raz pod gore.pozdrawiam.Jak masz pytania odnosnie Slowacji chetnie odpowiem - na meila gosiag38@o2.pl Odpowiedz Link
mzewa Re: rowerkiem na słowację 26.07.07, 08:58 Cześć Gosia, ale ten net malutki ;-) Podeslij jakies zdjecia ze Słowacji. Ech, my bylismy nad morzem w największą niepogodę. A po 15 sierpnia robimy 3 dniowy wypad na Pradziada, wreszcie po 2 latach przygotowań ;-) Buziaczki Odpowiedz Link
gosiag38 Re: rowerkiem na słowację 26.07.07, 12:19 hej hej Ewa.Ale fajnie i tu sie znalazlysmy.Fajnie z tym Pradziadem tam jest naprawde pieknie, a jaka super sciezka do Vrbna od głownej drogi - przez las i to asfaltowka.Super ( Za Rejviz w prawo).Ciekawe czy tamtedy bedziecie jechac:) A my juz pojutrze w Alpy. Wlasnie dzis sie dokladnie spakujemy i ....ahoj przygodo!!!! Zdjecia ze Slowacji na meila.Pa pa buziaki Odpowiedz Link