stief 31.08.07, 11:07 Planuję zakup roweru turystyczno - górskiego. Wpadł mi w oko cytowany w tytule, ale nie za bardzo się na tym znam. Doradzi coś ktoś? A może jest jakiś inny, lepszy w podobnej cenie (ok. 1.200 zł). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blawatek33 Re: gary fisher advance; da się tym jeździć? 20.09.07, 14:00 Mam taki rower od ponad trzech lat i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie jestem jakimś superwytrawnym rowerzystą - przekreciłem nim juz ok. 3000 km po Warszawie i okolicach (w zasadzie bardziej okolicach niz samym mieście:) a takze na wypadach weekendowo-majówkowo-wakacyjnych w roznych rejonach naszego kraju (od Wybrzeża po Beskidy)i naprawdę nie mogę narzekać. Mimo, że nie dbam o niego zbytnio (łańcuch i wolnobieg wymieniłem dopiero w tym roku!) żadnych większych usterek i problemów nigdy z nim nie miałem. Polecam! Pozdr. Bławatek Odpowiedz Link
stief Re: gary fisher advance; da się tym jeździć? 23.09.07, 10:42 Wielkie dzięki. Opinia użytkownika roweru jest o wiele bardziej miarodajna, niż nawet najbardziej budzący zaufanie sprzedawca...;) Odpowiedz Link