• lezka_z_posen Re: Euro 2012 14.06.12, 19:53
      no i italia nie dala rady jugoslowianskim burakom robiacym burdy na starym i rzucajacym petardy na muraweuncertain
      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 14.06.12, 20:40
        Pierwszej połowy nie oglądałem, gdyż uprawiałem jogging. Ale słyszałem Italiańców oglądających mecz w barach. Darli się tak, że byłem przekonany, że już co najmniej 8:0 prowadzą. Wróciłem na chatę, a tam raptem 1:0.
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 14.06.12, 21:20
          szkoda mi makaronow...
          a jugoslowianscy kibice to buraki, a kibicki pasztetywink
          www.plotek.pl/plotek/1,78649,11934851,Zobacz__jak_sie_cieszy_pracownica_chorwackiego_Ministerstwa.html
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 14.06.12, 21:23
          na miejscu tego babona ze wstydu zapadlabym sie pod ziemie:
          "Nie dość, że pracownica pokazała swój biust, to w dodatku pozwoliła go lizać innym kibicom. Wśród szczęśliwców znalazł się także fan irlandzkiej drużyny".

co za buractwo w tej chorwacji!
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 14.06.12, 22:40
      alez hiszpania rozgromila irlandie!!troche mi szkoda zielonej koniczyny...
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 14.06.12, 22:56
      w sobote wszystko pojdzie po naszej mysliwink
      naszolsztyniak.pl/109437,Tego-typowania-mozemy-byc-pewni-Polska-wygra-z-Czechami.html
      • anna_geras Re: Euro 2012 15.06.12, 08:18
        lezka_z_posen napisała:

> w sobote wszystko pojdzie po naszej mysliwink
        > naszolsztyniak.pl/109437,Tego-typowania-mozemy-byc-pewni-Polska-wygra-z-Czechami.html

ten kot też tak twierdzismile
        • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 15.06.12, 14:53
          Wkurwiłem się.
          Często można przeczytać, że polska gospodarka nie jest innowacyjna, tylko odtwórcza, co jest barierą dla szybszego rozwoju. Ale to odtwarzanie leży chyba w naturze Polaków. Jeszcze przed Euro zaroiło się od naśladowców ośmiornicy Paula, więc mieliśmy różne jeże i ślimaki wskazujące zwycięzców. Teraz okazało się, że skoro Ruscy wywiesili flagę, to my musimy zrobić swoją sektorówkę, jeszcze większą. A teraz czytam, że komuś się spodobało, jak Irishe śpiewali swoim piłkarzom, choć dupę dostawali, to nasi kibice też muszą. Padają pomysły śpiewania 'Małego rycerza' (do szału mnie ta pieśń doprowadza) lub Roty.
          Ja pierdolę...
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 15.06.12, 15:37
            pisalam juz wczesniej o sektorowce - powinna byc juz na pierwszym meczu i kazdym nastepnym.ale i tak sie ciesze, ze bedzie na meczu z czechami.a co do "przyspiewek", to doping irlandii byl fantastyczny, a ta ballada, ktora spiewali, bardzo fajna.i super, ze byli ze swoja druzyna do konca, a potem bawili sie wspolnie z hiszpanami, a nie jak buractwo chorwackie, tylko race jabnac na boisko i burdy robic.jak sie mamy czegos nauczyc, co nam przyniesie radoche i dobra zabawe, to dlaczego nie?bo ten doping polskich kibicow, jesli chodzi o repertuar, jest skromny, w kolko tylko "polska, bialo-czerwoni" i "jestesmy z wami, polacy jestesmy z wami".przydalaby sie jakas dluzsza wersja dopingu."piesn o malym rycerzu" jest akurat glupim pomyslem, chocby dlatego, ze byla juz eksploatowana przez kibicow siatkowkiwink
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 15.06.12, 16:15
            doliczonyczas.blox.pl/2012/06/Poruszajacy-spiew-i-klasa-irlandzkich-kibicow.html
            takiego zachowania kibicow po przegranym meczu (a obejrzalam ich w swoim zyciu bardzo duzo) nie widzialam, irlandia moze byc z nich naprawde dumna!
            • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 15.06.12, 19:35
              lezka_z_posen napisała:

> doliczonyczas.blox.pl/2012/06/Poruszajacy-spiew-i-klasa-irlandzkich-kibicow.html
              > takiego zachowania kibicow po przegranym meczu (a obejrzalam ich w swoim zyciu
              > bardzo duzo) nie widzialam, irlandia moze byc z nich naprawde dumna!

Od blisko 20 lat oglądam ekstraklasę angielską, inne ligi brytyjskie nieco krócej, to co chcę napisać dotyczy też niebrytyjskich Irlandczyków: tamtejsi kibice potrafią zbiorową śpiewać, w przeciwieństwie do Polaków, którzy tylko umieją ryczeć. Ponadto śpiewają chóralnie piosenki, przez cały mecz dopingują, a ich pieśni, to nie jakieś prostackie 'strzelcie kurwom gola', tylko całe, epickie utwory. Podziwiam ich za to. Potrafią nawet ułożyć piosenkę w trakcie meczu o kimś, kto się wyróżnił, czy bohatersko zasłużył.

I fajne jest to wspieranie swojego zespołu w porażce. Bo wśród naszych rodaków częściej spotykam się z ledwie skrywaną satysfakcją, gdy 'naszym' (obojętnie, czy reprezentacji, czy klubowi, obojętnie, czy w futbolu, czy koszykówce) nie idzie. Wtorkowy mecz z Rosją oglądałem w towarzystwie dwóch szwagrów. Gdy Polacy stracili bramkę, to się wyraźnie uspokoili, bo ich zdaniem wszystko wróciło do normy. Poza tym bez przerwy słyszałem komentarze, że Lewandowski, jako najsłabszy na boisku, powinien zejść, Błaszczykowski umie tylko strzelić nad bramką, a jak zobaczyli Dudka w studiu, to się zastanawiali, co ten nieudacznik tam robi. Nieudacznik, który, przypomnę, jest jednym z kilku nieśmiertelnych w historii FC Liverpool. Wtedy przypomniało mi się, co powiedział kilka tygodni w Radiu Zet pisarz Janusz Głowacki - Polak jest w stanie wybaczyć bliźniemu wszystko, z wyjątkiem sukcesu.
              • lezka_z_posen Re: Euro 2012 15.06.12, 20:18
                na naszych meczach ligowych tez kibice fajnie dopinguja i spiewaja piosenki, kolejorz ma zajebiste - czasem, jak mnie nostalgia dopada za posen do sobie wlaczam na jutjubje.ale kibic ligowy to troche inny rodzaj kibica, wiekszosc to wrecz fanatycy, ktorzy by zycie za swoja druzyne oddali, utozsamiaja sie ze swoim klubem na maxa. na meczach reprezentacji taki cienki doping jest, bo spora grupa, to tacy "kibice niedzielni".trudno, moze w przyszlosci jakos sie ogarniemy.teraz tylko trzeba trzymac kciuki, zeby w sobote nie musieli spiewac "nic sie nie stalo, polacy nic sie nie stalo"winka Twoi szwagrowie to jacys wyjatkowi malkontenci, na pewno taka postawa polakow jest w zdecydowanej mniejszosci.przynajmniej w moim otoczeniu osob z takim nastawieniem nie ma.
                tymczasem zabojady juz 2:0 prowadza z Ukrainasad
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 15.06.12, 16:31
            a tutaj ballada w wersji "niestadionowej":
            www.youtube.com/watch?v=_AYR8rO0EKc&feature=related
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 15.06.12, 18:20
      niezle jaja w doniecku, gis i burza!
      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 15.06.12, 23:24
        Ale grali! Cieszę się, że 'moi' Anglicy pojechali ze Szwedami. Jeden Ibrahimović to za mało.
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 11:26
          super mecz, ale ja bylam za szwedami, tak wiec nie jestem ukontentowanasadjesli dzisiejszy mecz z czechami bedzie wygladal podobnie, jesli chodzi o ilosc goli, to na bank wyladuje na OIOM-ie.albo wrecz zejde, bo sama w chacie nie jest i nie bedzie nikogo, kto wykreci 112winkna oddzialach kardiologii (zawaly) i neurologii (wylewy) beda miec pelne rece robotywinkdzis babcia blaszczykowskiego w ddtvn mowila, ze "na luzie", na pewno wygramy,ale jakos mnie nie uspokoilawink
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 11:30
            lezka_z_posen napisała:

> super mecz, ale ja bylam za szwedami, tak wiec nie jestem ukontentowanasadjesli
            > dzisiejszy mecz z czechami bedzie wygladal podobnie, jesli chodzi o ilosc goli,
            > to na bank wyladuje na OIOM-ie.albo wrecz zejde, bo sama w chacie nie jest i n
            > ie bedzie nikogo, kto wykreci 112winkna oddzialach kardiologii (zawaly) i neurolo
            > gii (wylewy) beda miec pelne rece robotywinkdzis babcia blaszczykowskiego w ddtvn
            > mowila, ze "na luzie", na pewno wygramy,ale jakos mnie nie uspokoilawink

"bo sama w chacie jestem" mialo byc., juz mnie nosiwink
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 11:36
      dziadek janek na spokojnosc powinien lufe nervosolu chlapnac przed meczemwink
      www.pudelek.pl/artykul/41004/nowicki_jak_nie_wygramy_to_sie_zabije/
      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.06.12, 13:16
        Może wystarczy, jak stary pierdziel wyrzuci telewizor przez okno? Żeby tylko nie miał powodu.
        A że Szwedzi jadą do domu, to mimo wszystko szkoda, ale sami są sobie winni. Wszystko w ich grze podporządkowane jest Ibrahimoviciovi, a ten wczoraj w pierwszej połowie pałętał się gdzieś przed polem karnym, zamiast atakować bramkę.
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 13:50
          jedna gwiazda druzyny nie czyni - krystyna ronaldo tez jak p...a gral z dania, moga mowic o fuksie z tym 3:2.
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 14:22
      chcialabym, zeby wasilewski dzis strzelil gola - zawsze pierwszy wydziera do tych kibicow oczekujacych na autografy, sympatyczny koles.a jak patrze na te dzieciaki, to przypominam sobie espanie 82, kiedy tez jako dzieciok kibicowalam.nie zapomne, jak jak wracalam z rodzicami bana od mojej siostry, ktora mieszka 30 km od posen i babki sluchaly w radyjku transmisji meczu polska-francja (wpradzie byl to juz tylko mecz o trzecie miejsce) i mega sie cieszyly, ze w meczu nie gra platini.jak pomysle, ze to juz 30 lat minelo, to ciary mam na plerach, jak podczas odspiewania "the fields of athnery" przez irlandczykow po przegranym meczuwink
      i dziwie sie, ze polacy tak kibicuja knedlom, ktore nas mega nie lubia.kiedy przepytywali kibicow czeskich, to wyraznie podkreslali, ze komu jak komu, ale nam kibicowac nie beda (i nie chodzi o mecz polska-czechy).zreszta z tego co pokazywali w tvn24, to czesi raczej w dupie maja to cale Euro, wiec jak dzis wygraja, to bedzie mega niesprawiedliwoscwink
      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.06.12, 17:16
        lezka_z_posen napisała:

> chcialabym, zeby wasilewski dzis strzelil gola - zawsze pierwszy wydziera do ty
        > ch kibicow oczekujacych na autografy, sympatyczny koles.

No i gol mu się należy choćby za to:
        i.wp.pl/a/f/jpeg/22904/wasilewski_noga_kontuzja_47.jpeg
        Miał być kaleką do końca życia, a tymczasem gra i to na jakiej imprezie.
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 14:49
      w tvn24 wlasnie robert milowicz wieszczy 3:1, ale 2:1 tez go zadowolawink
      • anna_geras Re: Euro 2012 16.06.12, 16:54
        Ja chciałam wszystkich uspokoićsmile dziś sprzątając w znalazłam swoje stare whadełko i na pytanie czy wygramy dostałam wyraźną odpowiedź,że taksmile a rozbujało się tak mocno,że ze 2 gole przewagi będziemy mielismile na pytanie czy grecja wygra z rosją wahadełko ledwo się ruszało niezdecydowanym ruchem,więc będzie remissmile)
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 17:03
          anna_geras napisała:

> Ja chciałam wszystkich uspokoićsmile dziś sprzątając w znalazłam swoje stare whade
          > łko i na pytanie czy wygramy dostałam wyraźną odpowiedź,że taksmile a rozbujało si
          > ę tak mocno,że ze 2 gole przewagi będziemy mielismile na pytanie czy grecja wygra
          > z rosją wahadełko ledwo się ruszało niezdecydowanym ruchem,więc będzie remissmile)

ja dzis od rana miejsca nie moglam sobie znalzec i z nerw cala chate posprzatalam, blysk mam, jak przed swietami - lacznie z myciem okien i szafek kuchennych od wewnatrzwinkmam nadzieje gieras, ze to Twoje wahadelko jest wiarygodne, a nie wykonane przez jakies male, chinskie, zniewolone raczkiwink
    • anna_geras Re: Euro 2012 16.06.12, 19:54
      A Felek przed tivi czy w strefie kibica dzisiaj?
      • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 20:07
        Przechodziłem przez strefę z ok. 18 i tłum miejscami był masakryczny. Nie przepadam za takimi spędami, teraz wygodnie w fotelu z zimnym Lwówkiem. Ale miło że Wrocław ma swój dzień w historii wink Ciemne chmury się gromadzą na zachodzie czyli w rejonie stadionu. Może być jak w Doniecku.
        • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 20:14
          "OCZY NARODU ZWRÓCONE NA WROCŁAW - TVN24 , O matko a ja tu w gaciach siedzę
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 20:26
            felek_flaszka napisał:

> "OCZY NARODU ZWRÓCONE NA WROCŁAW - TVN24 , O matko a ja tu w gaciach siedzę

ale wstyd, ogarnij sie felekwink!!
            • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 20:52
              Burza się jakoś rozeszła, u mnie jeszcze nie pada, nad stadionem przestało, ale zapowiadało się naprawdę poważnie.
              • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 20:55
                felek_flaszka napisał:

> Burza się jakoś rozeszła, u mnie jeszcze nie pada, nad stadionem przestało, ale
                > zapowiadało się naprawdę poważnie.

nad kabatami "czarne chmury", ale jakie to ma znaczenie, skoro oczy calego narodu zwrocone sa na gacie felkawink
                • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 21:16
                  Ponownie leje na stadionie, u mnie pioruny strzelają , może być Donieck
                  • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 21:19
                    felek_flaszka napisał:

> Ponownie leje na stadionie, u mnie pioruny strzelają , może być Donieck

wiedzialam, ze gra na miejskim we wroclawiu niczego dobrego nie zwiastujesad
                  • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 21:20
                    W formacie HD Full screen Strefa kibica na wrocławskim rynku. Fotogeniczne ale ja wolę w domu

https://fotopolska.eu/foto/318/318950.jpg
                    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 21:28
                      a mnie sie wydaje, ze w strefie kibica jest fajny klimat.tylko ja juz za stara jestem, zeby tak dlugo stac na girach.i tak jak gieras mowi, kolejka po browar, kolejka do kibla...te strefy to dla mlodej wiary sa, a nie dla nas "emerytow"wink
                      • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 21:36
                        Byłem szczęśliwy gdy się ze strefy wydostałem. Tłok, ścisk, rozwodnione piwo po 8 PLN za 0,4 i kolejka to toitoia. Zdecydowanie nie.
                        • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 21:42
                          Grecy prowadzą z Rosją. Jeśli taki wynik się utrzyma a my ani Czesi nie strzelą bramki, to przejdą Grecy z Ruskimi, a my będziemy mogli nadal się bratać z Czechami na ulicach Wrocławia wink
                          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 21:51
                            chujnia z grzybniasadnie znosze czechow.nie kumam, dlaczego polacy, a tym bardziej wydawaloby sie, "rozsadni wroclawianie" im tak kubicuja - przeciez knedle nas nienawidza za 68 rok, kiedy z sowietami wjechalismy im czolgami.no coz, to jest taka "chora milosc", my ich kochamy, a oni nas nie znosza.
                            • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 21:56
                              Oni tego nie pamiętają, bratali się z nami na ulicach i byli zachwyceni przyjęciem. Zdecydowanie wzrósł poziom sympatii po obu stronach. A poza tym my mamy w herbie czeskiego lwa wink
                              • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 22:01
                                felek_flaszka napisał:

> Oni tego nie pamiętają, bratali się z nami na ulicach i byli zachwyceni przyjęc
                                > iem. Zdecydowanie wzrósł poziom sympatii po obu stronach. A poza tym my mamy w
                                > herbie czeskiego lwa wink

zachwyceni przyjeciem to sa wszyscy, bo to polska goscinnosc.moj chlop aktualnie przebywa w brnie i na pytanie co mi przywiezc (w domysle z %), ze sfochowana micha odpowiedzialam - NIC!nie lubie knedli itwtt.
                                • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 22:29
                                  Wg stanu na obecną chwilę to będziemy się bratać w Warszawie z Rosjanami jako towarzysze niedoli wink
                                  • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 22:35
                                    felek_flaszka napisał:

> Wg stanu na obecną chwilę to będziemy się bratać w Warszawie z Rosjanami jako t
                                    > owarzysze niedoli wink

i git, wole putinow niz jebniete knedlewink
                                    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 22:40
                                      i po balu.wierzylam, ze po 30 latach doczekam w koncu wyjscia naszych z grupy.ale gdzie te czasy, kiedy dowalalismy 5:1 z peru..tv wylaczylam i ide spac.szkoda chlopakow...
                                    • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 22:43
                                      No i dlaczego kibice nie śpiewają jak Irlandczycy? wink
                                      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 22:49
                                        felek_flaszka napisał:

> No i dlaczego kibice nie śpiewają jak Irlandczycy? wink

ja tv wygasilam po ostatnim gwizdku sedziego, jutro lukam tylko stacje typu TLC.ale wqrw jest, naprawde liczylam, ze wyjdziemy z grupy..
                                        • felek_flaszka Re: Euro 2012 16.06.12, 22:55
                                          A Ruscy jacy wkurwieni. Przecież to byli pewniacy wink To tylko sport. Napijmy się wink
                                          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 23:15
                                            felek_flaszka napisał:

> A Ruscy jacy wkurwieni. Przecież to byli pewniacy wink To tylko sport. Napijmy
                                            > się wink

ale wiara petardy na kabatch twardo odpalawinkno skoro juz kupili, to musza wykorzystac, pewnien do sylwestra nie maja terminu waznosciwink
                                            • anna_geras Re: Euro 2012 16.06.12, 23:19
                                              Wahadełko w kiblu spuszczamsmile
                                              • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 23:24
                                                anna_geras napisała:

> Wahadełko w kiblu spuszczamsmile

"nic sie nie stalo, gieras, nic sie nie stalo"wink
                                                • anna_geras Re: Euro 2012 16.06.12, 23:30
                                                  lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                                                  >
                                                  > > Wahadełko w kiblu spuszczamsmile
                                                  >
                                                  > "nic sie nie stalo, gieras, nic sie nie stalo"wink

a własnie sie kurwa stałosmile
                                                  • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 23:38
                                                    anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                                                    >
                                                    > > anna_geras napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Wahadełko w kiblu spuszczamsmile
                                                    > >
                                                    > > "nic sie nie stalo, gieras, nic sie nie stalo"wink
                                                    >
                                                    > a własnie sie kurwa stałosmile

za 30 lat znowu z grupy wyjdziemy, luzwinkna szczescie jestem stara i pamietam sukcesy naszych w hiszpanii anno domini 82 - trzeba bylo sie wczesniej urodzicwink
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 22:28
      no i po ojro - "nic sie nie stalo..".ja pierdole, jaki wstyd.
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.06.12, 22:56
      zastanawiam sie, czy flage z balkonu pod oslona nocy zwijac, czy jutro rano, zanim wiara pojdzie na sumewink?
    • anna_geras Re: Euro 2012 17.06.12, 09:34
      Powoli dochodzę do siebiesmile Czas otrzeć łzy i zacząć przygotowania do Mśsmile
      www.world-cup.com.pl/2014/europa/grupa,H.html
      7 września gramy z Czarnogórosmile
      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 17.06.12, 09:37
        anna_geras napisała:

> Powoli dochodzę do siebiesmile Czas otrzeć łzy i zacząć przygotowania do Mśsmile
        > www.world-cup.com.pl/2014/europa/grupa,H.html
        > 7 września gramy z Czarnogórosmile

to szaranowicz z synem luka pewnie bedzie za czarnogóra (kreska nad "o" specjalnie dla Ciebie gieras), bo maja czarnogorskie korzeniewink
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 17.06.12, 09:34
      orly odlecialy, flaga zwinieta, ale ogladam dalej!i blagam, niech miszczem bedzie jakakolwiek druzyna, byle nie niemcy!!
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 17.06.12, 09:40
      i mega sie ciesze, ze zeusy wyszly z grupy!!oslodzilo mi to gorycz porazki.bede im kibicowac.chociaz, po odpadnieciu orlow, bardziej zadowolona bylabym z konfiguracji grecja-rosja.
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 17.06.12, 09:50
      i zauwaz gieras, ze dzis dokonalysmy razem wpisu o 9.34 - coz za braterstwo duszwink
      • anna_geras Re: Euro 2012 17.06.12, 10:27
        lezka_z_posen napisała:

> i zauwaz gieras, ze dzis dokonalysmy razem wpisu o 9.34 - coz za braterstwo dus
        > zwink

faktikosmile
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 17.06.12, 10:10
      jeszcze musze odnotowac, ze bardzo wqrwia mnie niejaki maciej szczesny, no paczec na dziada nie moge!
    • anna_geras Re: Euro 2012 17.06.12, 20:03
      mistrzowie.org/439044/Polska-Czechy polecam komentarze pod spodemsmile
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 18.06.12, 20:05
      qrcze ci "boys in green" sa naprawde mega sympatyczni!jeszcze dzis na lawicy w posen ladowaly samoloty czarterowe z kibicami, ktorzy przylecieli dopingowac swoja druzyne, ktora, jak wiadomo, juz przejebala euro.nastepny kierunek, jesli idzie o podroze, kieruje na irlandie - na szczescie i blisko, i nie za drogowink
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 19.06.12, 08:46
      i bardzo sie ciesze, ze ta chorwacka trzoda wraca do chaty!
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 20.06.12, 13:24
      a jak sie zapatrujecie na miss euro?wink
      www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38123
      niezla ustawka, cikawe, kto za tym stoi.no i jak mozna tak miec ludzi za idiotow, ze to "przypadkowo wypatrzona piekna kibicka", zenadauncertain
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 20.06.12, 22:31
      komu jutro kibicujecie??felka nie pytamwinknie zebym przepadala za portugalia, ale jednak czechow nie lubie i zycze knedlom "na shledanou"wink
      • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 18:43
        Sprawa jest oczywista wink
        • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 21.06.12, 19:17
          felek_flaszka napisał:

> Sprawa jest oczywista wink

Čechy! Čechy! Čechy!
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 19:24
            oczywisice wygra portugalia, ale nie jest to az tak istotne - najwazniejsze, ze orly juz przelknely gorycz porazkiwink

www.lansik.pl/29090/lewandowski-i-szczesny-z-dziewczynami-na-imprezie-playboya-zdjecia/
            • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 20:33
              A na TVP1 pierwszy odcinek Ojca Mateusza!
              • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 20:51
                felek_flaszka napisał:

> A na TVP1 pierwszy odcinek Ojca Mateusza!

pierwszy odcinek nowej seriiwink?
                • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 20:58
                  Pierwszy w historii w ogóle! Czesi sobie jakoś radzą wink
                  • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 21:03
                    felek_flaszka napisał:

> Pierwszy w historii w ogóle! Czesi sobie jakoś radzą wink

zartowalam,w temacie mateusza nie jestem "prymasem", nie wiem, czy w ogole bylo wiecej serii, niz jednawinkno niestety, knedle jakos dychaja, mam nadzieje, ze krystyna ronaldo sie przebudziwink
                    • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 21:30
                      Mateusza chyba już z pięć serii przeleciało. Czesi Czechami, ale żeby ten buc Ronaldo dostał po dupie to by mnie zadowoliło wink
                      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 21.06.12, 21:36
                        Ronaldo może być dla wielu Krystyną, ciotą, nażelowanym pedziem, co się wywraca i wznosi ręce do góry śląc błagalne spojrzenie do sędziego. Sam go nie lubię. Ale nikt nie zaprzeczy, że jest on też 100-procentowym profesjonalistą, w odróżnieniu od Rafała Murwaskiego, co widać na tym zdjęciu:

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/29275/cr_murawski.jpeg
                        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 21:40
                          a ten murawski nie dosc, ze oblech to jeszcze jaki mega niesympatyczny buc!!!
                      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 21:36
                        felek_flaszka napisał:

> Mateusza chyba już z pięć serii przeleciało. Czesi Czechami, ale żeby ten buc R
                        > onaldo dostał po dupie to by mnie zadowoliło wink

jestem przekonana, ze ronaldo to giej, taka kryptociota (do czasu comming outu) a la ricki martinwink
                        • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 21:43
                          Pomijając piłkę, to podoba mi się jego metoda podrywu www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,10761859,Badz_jak_Cristiano_Ronaldo.html?bo=1
                          • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 21.06.12, 21:48
                            Kto wie, czy nie giej, bo z fejsu nawet do Ricky'ego podobny i przyjął podobną metodę na zdobycie potomka, czyli wynajął surogatkę. A we Włoszech prasa się emocjonuje poszukiwaniem gejów w squadra azzurra. Podobno jest ich dwóch, na co Antonio Cassano zareagował krytycznie. Na tyle krytycznie, że musiał potem przepraszać.
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 22:00
      bedO karnewink??
      • anna_geras Re: Euro 2012 21.06.12, 22:11
        Mam nadzieje,że jednak portugalczycy bramki nie szczelo i i ta piczka Ronaldo będzie płakać całą nocsmile nie lubię dziada jak mało kogosmile
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 22:15
          anna_geras napisała:

> Mam nadzieje,że jednak portugalczycy bramki nie szczelo i i ta piczka Ronaldo b
          > ędzie płakać całą nocsmile nie lubię dziada jak mało kogosmile

czy w tym domu tylko ja jestem za portugalia?wink
        • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 22:15
          Najważniejsze żeby Ronaldo nie szczelił
          • anna_geras Re: Euro 2012 21.06.12, 22:19
            felek_flaszka napisał:

> Najważniejsze żeby Ronaldo nie szczelił

josmile chiba właśnie taksmile
            • felek_flaszka Re: Euro 2012 21.06.12, 22:21
              Wykrakałem
              • anna_geras Re: Euro 2012 21.06.12, 22:24
                felek_flaszka napisał:

> Wykrakałem

teraz żeby drugiego nie szczeliłsmile
            • anna_geras Re: Euro 2012 21.06.12, 22:21
              i chujsad
              • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 22:33
                anna_geras napisała:

> i chujsad

krystyna, krystynawinkwink
                • anna_geras Re: Euro 2012 21.06.12, 22:39
                  lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                  >
                  > > i chujsad
                  >
                  > krystyna, krystynawinkwink

może laluś iść na dziwki terazsmile
                  • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 22:42
                    anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                    >
                    > > anna_geras napisała:
                    > >
                    > > > i chujsad
                    > >
                    > > krystyna, krystynawinkwink
                    >
                    > może laluś iść na dziwki terazsmile

raczej na dziwkarzywink
                    • anna_geras Re: Euro 2012 21.06.12, 22:47
                      lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                      >
                      > > lezka_z_posen napisała:
                      > >
                      > > > anna_geras napisała:
                      > > >
                      > > > > i chujsad
                      > > >
                      > > > krystyna, krystynawinkwink
                      > >
                      > > może laluś iść na dziwki terazsmile
                      >
                      > raczej na dziwkarzywink

a chuj mu w dupęsmile
                      teraz za Grecję kciuki czymamsmilechyba się z kibicami osobiście przywitamsmile
                      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 23:00
                        anna_geras napisała:
                        a chuj mu w dupęsmile
                        > teraz za Grecję kciuki czymamsmilechyba się z kibicami osobiście przywitamsmile

ja tez za zeusami jestem!!oni sa zdeterminowani, zeby dowalic "andżeli" merkel, wiec kto wie, moze dadza czadu, jak w 2008winkoby szkopy odpadly!
                        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 21.06.12, 23:01
                          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                          > a chuj mu w dupęsmile
                          > > teraz za Grecję kciuki czymamsmilechyba się z kibicami osobiście przywitamsmile
                          >
                          > ja tez za zeusami jestem!!oni sa zdeterminowani, zeby dowalic "andżeli" merkel,
                          > wiec kto wie, moze dadza czadu, jak w 2008winkoby szkopy odpadly!

w 2004 oĆiwiscie, mialo bycwink
                          • felek_flaszka Re: Euro 2012 22.06.12, 21:16
                            Niemcy chyba zaraz strzelą leniwym Grekom wink
                            • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 22.06.12, 21:18
                              Ostrzał Gdańska trwa.
                              Obrońcy greckiej bramki, poddajcie się!!! Dalszy opór nie ma sensu.
                            • lezka_z_posen Re: Euro 2012 22.06.12, 21:32
                              felek_flaszka napisał:

> Niemcy chyba zaraz strzelą leniwym Grekom wink

to nie ich wina - "grek rodzi sie zmeczony i zyje po to, zeby odpoczac"wink
                              • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 22.06.12, 21:48
                                Gol padł w '39 minucie
                                • felek_flaszka Re: Euro 2012 22.06.12, 21:50
                                  dymiacy_piecyk napisał:

> Gol padł w '39 minucie

I to w Gdańsku! Skandal!
                                  • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 22.06.12, 22:20
                                    Boję się myśleć, co by było, gdyby w miejscu Greków dziś grali biało-czerwoni
                                    • anna_geras Re: Euro 2012 22.06.12, 22:24
                                      dymiacy_piecyk napisał:

> Boję się myśleć, co by było, gdyby w miejscu Greków dziś grali biało-czerwoni

Właśnie o tym myślałamsmile teraz to niewyjście z grupy wydaje się całkiem rozsądnesmile
                                    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 22.06.12, 22:40
                                      dymiacy_piecyk napisał:

> Boję się myśleć, co by było, gdyby w miejscu Greków dziś grali biało-czerwoni

jak to co by bylo??riplej meczu wegry-salwador z espanii 82 - 10:1.z ta roznica, ze w przypadku niemcy-polska mogloby byc "do jaja"wink

orly moze i sympatyczne, ale nieloty w chuj!
                                      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 23.06.12, 20:35
                                        Żaby, czy Spaniele?
                                        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 23.06.12, 20:43
                                          dymiacy_piecyk napisał:

> Żaby, czy Spaniele?

zaby a la maisonwink!!
                                          • felek_flaszka Re: Euro 2012 23.06.12, 21:51
                                            Na razie to Spaniele po strzale Xabi (czyt. Szabi, Czabi, Czapi) Alonso chociaż żaby moga wyrównać
                                            • lezka_z_posen Re: Euro 2012 23.06.12, 21:59
                                              felek_flaszka napisał:

> Na razie to Spaniele po strzale Xabi (czyt. Szabi, Czabi, Czapi) Alonso chocia
                                              > ż żaby moga wyrównać

mam nadzieje, ze spaniele te jedna lekcje (45 minut) dadza rade i slimoki wypierdolo nad sekwanewink
                                              • felek_flaszka Re: Euro 2012 23.06.12, 22:11
                                                Właściwie też jestem za Czapim i kolegami.
                                                • lezka_z_posen Re: Euro 2012 23.06.12, 22:18
                                                  felek_flaszka napisał:

> Właściwie też jestem za Czapim i kolegami.

i to jest sluszna koncepcjawink
    • lezka_z_posen Re: Euro 2012 27.06.12, 09:45
      szkoda, ze niedlugo koniec, a nastepne emocje dopiero za 2 lata w brazylii (i kto wie, czy orly sie w ogole zakwalifikuja)...w ciagu tych 2 dni przerwy brakowalo mi meczow, bo do tej pory obejrzalam wszystkie (kiedy byly rownolegle, to skakalam miedzy jedynka i dwojka).na pocieszenie w poniedzialek na jedynce byl fajny dokument o ronaldo.dzis oczywiscie, konsekwentnie, jestem za portugaliasmile
      • felek_flaszka Re: Euro 2012 28.06.12, 20:57
        Portugalii nie wyszło.
        Dzisiaj jestem za Podolskim wink
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 21:01
          felek_flaszka napisał:

> Portugalii nie wyszło.
          > Dzisiaj jestem za Podolskim wink

szkoda mi bylo portugalii, cala opalenica pewnie plakalawinkja za espania, dzis sporo kibicow niemieckich w centrum widzialam - no ale skoro 111 dodatkowych samolotow z kibicami przylecialo, to rzucaja sie w oczy.
          • anna_geras Re: Euro 2012 28.06.12, 21:25
            Balotelli piękniesmile brawo!! kibicuje włochomsmile
            • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 21:32
              anna_geras napisała:

> Balotelli piękniesmile brawo!! kibicuje włochomsmile

az sie obnazyl z radosciwinkja tez oczywiscie za wlochami, bo z nerw wczesniej napisalam, ze za espania.
            • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 21:37
              a piec pewnie dzis w strefie kibicawinkmoglby zdac raport na goraco prosto z italiiwink
              • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 28.06.12, 22:07
                W moim 17-tysięcznym wypizdowie nie ma strefy kibica. Ale za to w każdej knajpie, w każdym barze, w każdej restauracji powystawiano telewizory, a ludzie siedzą, piją i oglądają. Przed meczem poszedłem pobiegać, wracałem, gdy już zaczęli grać. Na ulicach pusto, ani jeden samochód mnie nie mijał, a z każdego okna dobiegały odgłosy meczu. Podejrzewam, że jak się skończy awansem, to na ulice wyjadą samochody i będą trąbić do późnej nocy.
                • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 22:12
                  mam nadzieje, ze dzisiaj nie pospisz i pewne siebie szkopy pojada nach hausewink
                  • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 28.06.12, 22:27
                    lezka_z_posen napisała:

> mam nadzieje, ze dzisiaj nie pospisz i pewne siebie szkopy pojada nach hausewink

Od MŚ w RPA podoba mi się, jak gra 'manszaft', bo z dawnego panzerfussballu nic nie zostało. I w naszym Euro kibicowałem Niemcom, zaraz po Polakach i Anglikach. Ale dziś nie zasługują na finał. Włochów nie lubię, bo mają we krwi oszukiwanie na boisku i naciąganie sędziego na korzystne decyzje. Dzisiaj jednak grają kapitalnie. W takiej formie jest to zespół, który może pokonać Hiszpanów.
                • anna_geras Re: Euro 2012 28.06.12, 22:20
                  dymiacy_piecyk napisał:

> ulice wyja
                  > dą samochody i będą trąbić do późnej nocy.
                  i właśnie dlatego kibicuję włochomsmile
                  • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 22:22
                    anna_geras napisała:

> dymiacy_piecyk napisał:
                    >
                    > > ulice wyja
                    > > dą samochody i będą trąbić do późnej nocy.
                    > i właśnie dlatego kibicuję włochomsmile

tylko ciekawe, kto bedzie prowadzil, bo "prawdziwi kibice" sa raczej pod wplywemwink
                    >
                    • anna_geras Re: Euro 2012 28.06.12, 22:25
                      lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                      >
                      > > dymiacy_piecyk napisał:
                      > >
                      > > > ulice wyja
                      > > > dą samochody i będą trąbić do późnej nocy.
                      > > i właśnie dlatego kibicuję włochomsmile
                      >
                      > tylko ciekawe, kto bedzie prowadzil, bo "prawdziwi kibice" sa raczej pod wplywe
                      > mwink
                      > >

od razu prowadziłwink zaparkowane będą trąbićsmile
                      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 22:28
                        anna_geras napisała:

> od razu prowadziłwink zaparkowane będą trąbićsmile

piec wyraznie napisal, ze "wyjada samochody" - jak zwykle nie czytasz z uwaga, gieraswink
                    • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 28.06.12, 22:32

> tylko ciekawe, kto bedzie prowadzil, bo "prawdziwi kibice" sa raczej pod wplywemwink
                      > >

Jazda pod wpływem jest niestety we Włoszech nagminna. Tylko, że są pod wpływem wina, a nie gorzały. Gdyby policja czy karabinierzy ustawili się koło północy niedaleko od dowolnej ristorante, to by się nieźle obłowili. Ale przymyka się na to oczy.
                      • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 28.06.12, 22:39
                        Ale włoski komentator się drze! Szpak mógłby mu buty czyścić.
                        • anna_geras Re: Euro 2012 28.06.12, 22:44
                          dymiacy_piecyk napisał:

> Ale włoski komentator się drze! Szpak mógłby mu buty czyścić.

i gra gitarasmile
                      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 22:44
                        hurraa, makarony w finale, bede im kibicowala!wynik tego meczu - oprocz dobrze rokujacych remisow naszych orlow - ucieszyl mnie najbardziej z calego euro!chociaz szkopom trzeba oddac, ze walczyli do konca, ich bramkarz szalejacy niedaleko buffona to byl czadsmile
                        • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 28.06.12, 22:48
                          Jazda z klaksonami już się zaczęła.
                          Kretyni z naszej TVP uważają, że najważniejsze jest puszczenie wciąż tych samych reklam i oddanie głosu wciąż tym samym ekspertom. Tymczasem RAI pokazywał cały czas obraz ze stadionu. Z głośników leciała ta piosenka:
                          www.youtube.com/watch?v=sU4310-tynw&feature=fvwrel
                          A na płycie boiska rozwinięto wielką flagę biało-czerwoną, chyba tą samą, co we Wrocławiu, na pożegnanie Polski z Euro.
                          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 22:52
                            na tej sektorowce z meczu z czechami mialy byc wypisane podziekowania dla kibicow 16 krajow bioracych udzial w euro w ich ojczystych jezykach.a nasza dziadowska tv tego nawet nie pokazala, no chyba, ze przeoczylam.
        • lezka_z_posen Re: Euro 2012 28.06.12, 21:27
          najwazniejsze, ze franz smuda ma gdzie koic skolatane nerwywink
          www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/smuda-wybudowal-sobie-palac,261447.html
    • lezka_z_posen FINAŁ 01.07.12, 19:24
      no i prawie po eurosaddzis kibicuje wlochom, ale jesli wygra hiszpania, to wlosow z glowy rwac nie bede - najwazniejsze, ze odpadli niemcy!smile
      • anna_geras Re: FINAŁ 01.07.12, 20:25
        lezka_z_posen napisała:

> no i prawie po eurosaddzis kibicuje wlochom, ale jesli wygra hiszpania, to wloso
        > w z glowy rwac nie bede - najwazniejsze, ze odpadli niemcy!smile

dokładniesmile niech Balotelli z adhd im tyłki skopiesmile
        • lezka_z_posen Re: FINAŁ 01.07.12, 21:03
          la furia rocha wbila, ale dopiero kwadrans gry, balotelli jeszcze ma czas sie zemscicwink
        • lezka_z_posen Re: FINAŁ 01.07.12, 21:30
          espania daje czadusmile!
        • lezka_z_posen Re: FINAŁ 01.07.12, 22:31
          no i pozamiatane, espania miszczemsmilei git - najwazniejsze, ze dzis nie bedzie triumfalnego przemarszu przez brame brandenburskawink
          • anna_geras Re: FINAŁ 01.07.12, 23:03
            Ale im dojebali. Szkoda,że to już koniecsad
            • lezka_z_posen Re: FINAŁ 01.07.12, 23:08
              anna_geras napisała:

> Ale im dojebali. Szkoda,że to już koniecsad

szkoda, ze juz koniec i strasznie mi zal buffonasad
    • anna_geras Re: Euro 2012 02.07.12, 23:04
      Jak tak patrze w tivi ja się hiszpanie cieszo to i ja się cieszęsmile
      • lezka_z_posen Re: Euro 2012 02.07.12, 23:26
        anna_geras napisała:

> Jak tak patrze w tivi ja się hiszpanie cieszo to i ja się cieszęsmile

i ja mam radoche - ale buffona i tak zal..sad
    • anna_geras Re: Euro 2012 05.07.12, 22:38
      a przy korycie ciągle te same świniesmile
      gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/zdzislaw-krecina-wystartuje-w-wyborach-na-prezesa-pzpn_267278.html
      • felek_flaszka Re: Euro 2012 06.07.12, 23:56
        Zdzichu jest jak postać z Barei, ja bym na niego głosował wink
        • dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 07.07.12, 00:30
          Zdzich był dziś w sądzie i się mu przysnęło. Ciekawe, czy chrapał?
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12087168,Krecina_i_Liskiewicz_na_lawie_oskarzonych__Proces.html
          • lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 09:47
            na bank wystapil "drobny element chrapania", jak w pamietnej podrozy samolotemwinka ta rzeczniczka PZPN-u jaka pyskolicha, pasuje do grzecha i zdzicha jak ulalwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka