nick000 06.06.04, 23:04 miałem racje to jest to, forum oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: super.. 07.06.04, 06:24 Nicku, Ty nas po prostu rozpieszczasz;-))))) Ale jedno Ci przyznam, że każdy z nas "trzyma się" tego forum i poduch;-), mimo problemów wraca tu , by wypić herbatkę , kawkę, zagląda na krócej lub dłużej, cieszy się , jak zaglądną starzy znajomi i pojawiają się nowi:-)))))) Fajnie ,że do nas trafiłeś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: super.. 07.06.04, 08:23 cieszymy sie, ze podoba CI sie na naszych pieleszach i zostan tu jak najdluzej Nickusiu:) swojego czasu na naszym forum bylo bardzo cichutko ale dzieki takim osobom robi sie wesolo:) fajnie, ze ktos tu zaglada ale najfajniej jak chce na nim pozostac:) Jtka ma racje, wracamy tu kiedy tylko mamy ochote. a dzialo sie oj dzialo;-) wesolo i fajnie bywalo:) i pewnie nie raz jeszcze tak bedzie :) wiec nastepny "poduchowy" tysiac mamy nadzieje spedzic z Toba na wyscigach cyferkowych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: super.. 07.06.04, 08:41 cały sie uśmiecham bom jeszcze czegoś takiego nie spotkał, do następnego tysiąca przyczynię się walnie, pozdrawiam/nick Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: super.. 07.06.04, 09:23 jesli bedziemy brykac po poduchach w takim tempie jak od paru dni to ten tysiac bedzie juz niedlugo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: super.. 07.06.04, 09:53 slo-onko napisała: > jesli bedziemy brykac po poduchach w takim tempie jak od paru dni to ten tysiac > > bedzie juz niedlugo:) tym razem bede pilnowac. pora na moja wygrana ;) he he :))) milego dnia Wam Ludziki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: super.. 07.06.04, 09:59 jestem mile zaskoczona.... fajnie bedzie miec Cie z nami nicku milego dnia Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś