rzulw 29.03.03, 17:18 To cos, co mialo sie "na dniach" pojawic... (z dekadencka kaffka) wlasnie sie pojawilo :) amigo.pop.pl/index.php?a=prog&fname=wierszownik pozdrawiam wszystkich i uciekam... papatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka rzulwik:-)) 29.03.03, 18:24 miło Cię rzulwiku widzieć, choć na tak krótką chwilę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: rzulwik:-)) 29.03.03, 18:42 dzieki rzulwik:))))))) milo ze jestes i ze pamietales :)))) jak dlugo u nas zagoscisz? bo wlasciwie dzieki Tobie tu jestesmy i na wzajem sie zabawiamy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko do rzulwika :)))))) 29.03.03, 19:10 zaistalowalam wierszownik, od razu poszukalam autorow amatorow, potem Twoje nazwisko i juz wiem skad ten wiersz o kawie ktory niegdys mi napisales:))) reszta tez jest cudnie napisana. ostatnio dostalam "liryki najpiekniejsze" J.Tuwima od meza na walentynki. ale Twoje sa wyjatkowe bo sa inne :)))) dzieki piekne :))))) bede je czytac po tysiackroc razy i chyba mi sie nie znudza :))))) a Ty pisz dalej, zycze owocnej weny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś