Dodaj do ulubionych

Głaskanie Słonka :))

20.05.03, 21:05
Słonko teraz Ty zdradź troszkę tajemnicy o sobie, skąd jesteś, jak masz na
imię i ile masz lat? :)))
Obserwuj wątek
    • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:06
      tak hurtowo?
      o kurcze boje sie :(((((
      • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:06
        ale skad jestem to juz wiesz :))))
        • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:09
          Słoneczko :) bądź dzielna :)
        • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:10
          Szczecin?
          • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:10
            tak pzreciez dostajesz listy
          • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:12
            MOje imie tez tam jest i nawet wiecej niz imie :))))))
            • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:16
              OK a wiek? :))
              • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:17
                98 :(
            • jtka Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:19
              Sloonko:-))))
              jesteśmy tuż za Tobą:-)))
              bądź dzielna;-)))
              • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:21
                Słonko :)) tylko nie bujaj!! ;)
                • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:23
                  ale ja nie bujam. co by mi dlonie sie nie trzepaly ze starosci podtrzymuje je
                  laska :)))))))))
                • jtka Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:23
                  bujaj , bujaja....
                  ale na huśtawce;-))))))
              • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:21
                ale ja sie boje :((((((((( boje sie ze moj wiek wystarszyl Texika :(
                • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 20.05.03, 21:29
                  Słonko się rozbujało na huśtawce i brnie... :)) a tak naprawdę jest
                  nastolatką :)
                  • slo-onko Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 10:29
                    Podpowiedz jest w poczcie Texik :)))))) Tzn podpowiedz ktora musisz
                    rozwiazac :))))) I BEZ DOMYSŁÓW RESZTA !!!!!! Mozecie jedynie pomoc :)))))))
                    • tex666 Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 15:16
                      masz 22 lata? :) to zadanie jest zbyt banalne żebym wpadł na coś innego hihi :)
                    • jtka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 15:35
                      Sloonko:-)
                      ale namieszałaś;-)))) hihihihi....
                      nawet mi, która dobra z matmy byłam, Twój wiek nie wyszedł ;-)))))
                      Tex to chyba matematykiem jest;-)))))ale niech jeszcze raz policzy;-))))
                      • ulalka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:07
                        no mówiłam, że nastolatka, tylko zapomniałam dodać, że należy 10 dodać ;)
                      • slo-onko Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:07
                        Ej tam co Ty :((((( jakie 22? chyba 22 razy 3 :))))
                      • ulalka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:07
                        matematyka inżynieryjna mi się nie ima, ale ima się Texa :)
                        • tex666 Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:11
                          ciągle wychodzi mi 0 ;))
                          • tex666 Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:13
                            chyba zaraz zadzwonie do Ciebie pod nr tel.444-12-15 i osobiście się dowiem ;))
                            • ulalka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:15
                              tex666 napisał:

> chyba zaraz zadzwonie do Ciebie pod nr tel.444-12-15 i osobiście się
                              dowiem ;))

a kto ma taki numer?? ;)
                          • ulalka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:14
                            niee.. no bo wtedy by Słonka nie było :) a jest, młodziutka istota :)) tylko
                            musisz ją podejść odpowiednio, żeby to się nie zakończyło odpowiedzią, że DAMOM
                            SIĘ TAKICH PYTAŃ NIE ZADAJE ;))
                            • tex666 Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:20
                              doszedłem do wniosku że wynik musi oscylować między 12 a 120 ;)))
                              • tex666 Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:21
                                może mizianie pomoże <miziu miziu miziu> , poproszę o koło ratunkowe 50-50 ;))
                                • ulalka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:23
                                  tex666 napisał:

> może mizianie pomoże <miziu miziu miziu> , poproszę o koło ratunkowe 50-5
                                  > 0 ;))

ej... przestań... mam łaskotki!.. ;))) a Słonko musiała wyjść... zresztą ja Ci
                                  i tak nie powiem ;P uparciuch jestem! :)) a tajemnicę może zdradzić tylko
                                  Słonko osobiście :)
                              • ulalka Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:22
                                mhmmm... i takie widełki powinny Ci jako diabełkowi wystarczyć ;)
                                • tex666 Re: Słonko nie wytrzymało i zapostowało :)))) 21.05.03, 16:33
                                  Słoneczko powiedz mi
                                  jak cyferka brzmi ?
                                  ;)
    • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 16:43
      cytuję Słonko : "jak dwa w jednym, młoda i stara zarazem, więc średnią już
      masz" i kieruję to do Texia :)
      • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:02
        ok, to tak jak ja :)
        jaki masz zodiak? :)))
        • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:21
          Skorpion:)
          • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:21
            I jedba cyferke jak Ty 3..... :)))))))
            • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:22
              I jeszce ten telefon? Szkoda ze mnie tam nie ma wiesz tEksiu?:)))))))
              • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:28
                no wiesz... ale go kusisz Słoneczko :)))
              • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:28
                Ale co ja tu widze ????????? To ja jak erka na sygnale a tu zaraz zadrosna
                zaczne byc chyba :[
                • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:29
                  Wiedzialm ze tak bedzie :(((((( rozkocha, rozkocha :((((( i rzuci :(((((((
              • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:30
                Skorpion??
                przeszedł i prąd, uciekam stąd :))))))))
                • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:33
                  aha :) boisz się Skorpioników?? ;)
                  • jtka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:34
                    Tex się boi? nieeeee.... no to chyba niemożliwe;-)))))
                • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:34
                  No wiedzialm nie dosyc ze stara jak brama portowa to jeszcze jad wpuszcza :
                  (((((( ale ja nie wpuszczam i jestem mlodsza od bramy portowej :(((((
                  • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:39
                    heh... nie mów tak :)) przecież wszyscy wiedzą, że duch jest najważniejszy :))
                    • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:43
                      jestem poprostu uczulony na jad skorpioników :)))))
                      • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:45
                        Ale moj jad nie ejst trujacy. To baaaardzo pzryjemny jad ;-)
                        • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:47
                          z pewnością jest bardzo słodki ;)
                      • jtka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:45
                        na skorpioników naturalnych, ale zauważ , czy Sloonko kiedykolwiek Ci jadek
                        wpuściło?
                        ...
                        no widzisz...
                        Sloonko JESTEŚ SUPER!!!!
                        :-)))))
                        • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:47
                          Dzieki Itus kochana jestes :)))))) Moze Tex pzrestanie sie mnie bac, co
                          Teksiątko?
                          • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:51
                            Słonko jesteś słodziudka jak Twoj jadzik i gdybyś mi nie powiedziała jaki masz
                            zodiak nie domyślił bym sie...
                            • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:52
                              Wiec lubisz mnie juz teraz momo, ze jestem skorpio-slonko?:(
                          • ulalka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:52
                            jako Watson powienien być dzielny ;)
                          • jtka Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:52
                            bo ja mogę zaświadczyć po raz kolejny, że Sloonko tylko pozytywne jadki
                            wpuszcza (w nasze poczty;-) ) , czym na duchu podtrzymuje:-)))))
                            Rób tak dalej Sloonko:-)
                            • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 17:55
                              Caly czas sie staram Itus :)))))))) I dzieki za wsparcie :)))))
                              • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 18:02
                                Słonko: milutka jesteś <głasku głasku głasku> i lubię Cię <głasku głasku
                                głasku> i wyrzuć z siebie te kompleksy bo wszyscy Cię kochamy!
                                • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 18:03
                                  Dzieki ulzylo mi. Kochany jestes. :)))))) 3... kilka wystarczy?
                                  • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 18:07
                                    Teksiu zmykam potem CI dopowiem reszte. Ale i tak duzo wiecej wiesz niz inni.
                                    Niezly dr W. z Ciebie w duecie z Ulalka :)))))))))
                                    • tex666 Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 20:02
                                      hihi, teraz raczej wszyscy wiedzą to co ja :)
                                      • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 21:03
                                        No teraz tak, ale jeszce duuuuuuzo nie wiesz :)
                                        A tak wogole to nie wiesz jeszcze tego i tego i tamtego tez nie wiesz ;-)
    • triassochelys Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 21:13
      A Sło-onko też wygłaskane ;)
      i też ładnych "parę" godzinek .....
      tak trzymać, tak trzymać ;-)
      • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 21:16
        Czy Ty to ten od tego smoka co zostal dyrektorem Wawelu?
        • rzulw Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 21:18
          tia.... ;-)
          Ale chwilowo oddelegowany...w sprawie melioracji. Żeby znów potopu nie
          było ;)))))
          • slo-onko Re: Głaskanie Słonka :)) 21.05.03, 21:21
            Ok ja rozumiec, tylko nie zbierajcie sie w kolko smoka co by ogladac.....
            hmmmmm wiadomo kogo ;-)
            • slo-onko c.d. 'zwierzen Słonka' albo cóś takiego :) 22.05.03, 10:04
              Widzisz Teksik, musze Cie niestety rozczarowac :(((( Moj wiek :( no coz:( jak
              wczesniej juz napisalm 98 :( A ta 3 -to pomylka w pisowni ;-)
              Babulka jestem :(
              Ale serio juz nie zmyslam wiec pzrygotuj sie na szok :) .To nie byl wiek moj
              tylko waga (sumo:)ale ponoc kochanego ciala nigdy nie za duzo ?
              Ale teraz to juz serio, serio :)
              Nie za duza nie za mala
              do rozmowy doskonala :)
              160/52/ ....?
              A gzdie pracuje to juz wiesz doktorze W. A gdybys zadzwonil i spytal slowami
              L.R. "Hello, is it me you're looking for? "

A o tym moze potwierzdic CI nasz Sherlock H., ona nawet nie sledzila ona
              widziala prawda Ulalka?
              • slo-onko Re: c.d. 'zwierzen Słonka' albo cóś takiego :) 22.05.03, 17:06
                A z reszta ja juz mam taaaaka wysoka liczbe ze moge upasc nisko w dol :(
                • tex666 Re: c.d. 'zwierzen Słonka' albo cóś takiego :) 22.05.03, 18:21
                  Słonko: miałaś juz nie narzekać, bo jak zaraz zaczne marudzić w marudniku to
                  sam dobije do 5000 ;)
                  • slo-onko Re: c.d. 'zwierzen Słonka' albo cóś takiego :) 22.05.03, 18:58
                    Oki juz nie bede, bede grzeczna dziewczynka ;-) a pomiziasz?;-)
                    • tex666 Terapia :) 28.05.03, 15:56
                      Pozwól Słoneczko moje że tutaj zaczniemy terapię od głaskania i miziania :))
                      Teraz proszę rozluźnij się, zamknij oczka, pomyśl o czymś przyjemnym...
                      Połóż się wygodnie na brzuszku i zrelaksuj się, a ja będę delikatnie i
                      pooowooooli smyrał Cie po pleckach z góóóóóóóóryyyyyy na dóóóóóółłłłłłł i w
                      praaaaaawwwooooo i w leeeeeewwoooooo i do góóóóóóóryyyyyy i na
                      dóóóóóółłłłł .... :)))) c.d.n.
                      • slo-onko Re: Terapia :) 28.05.03, 16:07
                        ......... nie wiem co powiedziec. to moze lepiej nic nie powiem. i czekam na
                        c.d.n.
                        • slo-onko Re: Terapia :) 28.05.03, 21:39
                          no gdzie ten ..... dalszy, ktory mial nastapic? Taka krotka terapia? Nie
                          jestem zadowolona :(((((((
                          A tk swoja droga procz masazysty i psychologa ile masz jeszcze fakultetow?
                          • tex666 Re: Terapia :) 28.05.03, 22:45
                            ... teraz kiedy jesteś już odprężona musisz opowiedzieć mi co było powodem tak
                            gwałtownego spadku nastroju, <a ja dalej masuję Ci plecki tu i tam...> :)))
                            • tex666 Re: Terapia :) 29.05.03, 00:49
                              czy już poczułaś się lepiej? :))
                              • slo-onko Re: Terapia :) 29.05.03, 08:20
                                Tak, poczulam sie calkiem zrelaksowana ale tylko dzieki masazowi. A jesli
                                chodzi o moj nastroj to straszny smutek mnie ogarnal ( i nietylko mnie) ze ktos
                                musi odejsc z naszej zabawy. Wydaje mi sie ze tworzymy zgrana grupe i dlatego
                                smutne by bylo zeby co rusz ktos wypadal.:((((((( Nie chce tego, nie chce zeby
                                ktokolwiek nas musial opuszczac, nie chce i juz!!!!!!!!!!!! Ale co zrobic kiedy
                                sila wyzsza?:((
                              • slo-onko Re: Terapia :) 29.05.03, 10:50
                                A tak wogole to nie wiem czy zauwazyles ale ja po tym cud-masazu o tej
                                popółnocnej godz. zdazylam usnac ;-) I tak okrutnie smacznie mi sie spalo az do
                                dzisiejszego ranka :))))) łłłąaaaaa jeszcze bym sobie tak po..... :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka