abap.error 04.04.05, 09:37 Witajcie Saperzy Chcialbym sie Was spytac jakie sa Wasze opinie dot. firmy BCC z Poznania? Czy warto tam aplikowac, jak firma traktuje swoich pracownikow (szkolenia,bonusy), ile plus/minus tam zarabia konsultant SAP`a ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terrago Re: praca w BCC 06.05.05, 00:32 Nie wiem jak BCC traktuje pracownikow ale wiem z doswiadczenie, ze to firma doskonale traktujaca firmy dla ktorych cos robi i ma genialnych pracownikow. Goscie sa NAPRAWDE dobrzy! Odpowiedz Link
zsawaw Re: praca w BCC 06.05.05, 08:53 Witam, Przepraszam że tak powiem kolego, ale denerwują mnie takie post-y na tym forum. Najpierw poszukaj na poprzednim post-ach - już tam coś jest o BCC. Wiem że chciałbyś otrzymać cenne opinie o BCC ale każda firma będzie miała ludzi/klientów zadowolonych i niezadowolonych a pytanie o bonusy/premie/szkolenia i ogólnie finanse to raczej nie oczekuj że dostaniesz jakąkolwiek konkretną odpowiedż - "sky is the limit". Wracając do tematu, osobiście uważam że BCC jest bardzo firmą z profesjonalnym podejściem i bardzo mało "ściemniają" co jest rzadkością na tym rynku. Zgadzam się z Terrago że mają dobrych ludzi ale brakuje im jednej rzeczy - globalnego/europejskiego brandu. No i BCC nie jest za drogie ale i nie stosują nietycznych praktyk dumpingowych jak np IDS Scheer Plaut. Pzd, zsawaw Odpowiedz Link