tylko.udaje.magnata 10.07.10, 07:19 Wszystko wyjechane ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Halooo..... 10.07.10, 08:36 Ja jestem Magnacie nie jestem w stanie wyściubić nosa,na wschodnim oknie jest 43st.Po południu będzie lepiej. Odpowiedz Link
kendo Re: Halooo..... 10.07.10, 11:26 i ja tez jestem Magnacie/Jago, no strasznosi upalowe, ale jescze ponad 40 stopni nie mamy, jest duchota.... milego odpoczynku z Zefirem zycze Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: Halooo..... 10.07.10, 19:30 Gorąco ? Mnie nie. Przecież w tej chwili tylko + 32. Gdzie tam do 100 ?! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Halooo..... 10.07.10, 21:30 Mówisz 100st?,to gdzie Ty jesteś Magnacie w kotle jakim.? Odpowiedz Link
dziewczyna.wariata Re: Halooo..... 10.07.10, 22:30 Ma Pani przepiękny widok z balkonu. Gdyby Pani wyżej podniosła aparat, widok byłby równie piękny? Pozdrawiam. Widok z okna jest przedłużeniem mieszkania, prawda? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Halooo..... 11.07.10, 09:50 Dziewczyno,dlaczego Pani,ja widzę tu same dziewczyny. Nie wyobrażam sobie balkonu bez kwiatów,pierwsza moja czynność poranna,to podlewanie.A to inne kwiatki. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: Halooo..... 11.07.10, 10:15 Witaj Jaguś. Kto kocha kwiaty i zwierzęta, jest dla mnie jak Anioł. Miłego dnia Jagula. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Ps. 11.07.10, 10:17 Same dziewczyny????????? To mnie do dziewczyn zaliczasz ???? Wrrrrrr..... Odpowiedz Link
kendo Re: Ps. 11.07.10, 14:06 *Magnacie, dodam za Jagusie, bom teraz wpadla do rzeczki dla ochlody mamy same Dziewczyny i Chlopce, zadowolony teraz jestes? upal straszeczny mamy, deszczyk na trawke by sie przydal, psiun ledwo ziapie wraz z panciem, wlanczaja co rusz flekt dla ochlody zycze milego odpoczynku wieczorkiem wybywam do siostry, juz zladowala i idziemy na "dni miasta" Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ps. 11.07.10, 14:28 Oj Magnacie,oczywiście,że nie jesteś dziewczyną,tylko Menem i trudno Ciebie nie zauważyć. Cieszę się z pokrewnej mi duszy.Nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt,zawsze coś chodziło po chacie. Przedstawiam Ci Pieszczocha,który jest zapalonym komputerowcem i potrafi tak od rana do wieczora dotrzymywać mi towarzystwa. Nieraz się niecierpliwi,wtedy zaczyna też uzywać klawiatury. a oto i on. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: Ps. 12.07.10, 06:47 Czy Szanowne Vistulanki mają L- 4, lub lenia ? Gdzieśta som ? Ha ? Ja tu sam jak palec ? Ani wypić, ani zjeść, tylko Pieszczoch na mnie spoziera jak klikam. Piękny kocurek. Dorodny i uczony. Poprawiał mój styl, który nie zawsze jest poprawny. Miłego dnia Dziewczyny. Poprawcie się. Odpowiedz Link
jaga_22 Witajcie.... 12.07.10, 08:41 Witaj Magnato,ja też wstałam o 6-tej,bo kwiatki wołały pić,a potem śniadanko,ale Pieszczoch zajął miejsce dawno przede mną i też chciał się przywitać. Odpowiedz Link
greis52 Re: Halooo..... 12.07.10, 08:37 wszystko co dobre szybko sie konczy no to tyramy pozdrawiam Was... Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: Halooo..... 13.07.10, 07:27 Powiedziałem Pieszczochowi na ucho co ma przekazać. Z pewnością powtórzy jota w jotę. Miłego dnia Vitulanki. Odpowiedz Link
greis52 Re: Halooo..... 13.07.10, 09:58 a co tez trzasne drzwiamiwpadne i wypadne Dzien dobry Wam! i dotrwania do wieczornego chłodu... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Halooo..... 13.07.10, 11:25 Witajcie Wszyscy......Magnato,Pieszczoch powtórzył,ale to tajemnica. Ledwom żywa,bo wróciłam z badań,ale i tak miałam szczęście,słonko zaczęło doskwierać,jak już wróciłam.Na szczęście trafiłam na autobus klimatyzowany. Pomarzyć nie zabronione. Odpowiedz Link
kendo Re: Halooo..... 14.07.10, 18:44 haloooooooooooooooooo.... jestem pot zaczyna oczy zalewac, pokoik od poludnia,/zaluzje zaciagniete/fletk chodzi.... psiun wedruje po wszystkich podlogach i szuka chlodniejszych miejsc, szkoda zwierzaczkow w takie upaly, Odpowiedz Link