jtka 27.04.04, 18:23 i nie widzimy ,że nową setkę zaczęłyśmy)))))) przekroczyłyśmy już 3600)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: piszemy, piszemy... 27.04.04, 19:00 zaaferowane tak pisaniem ze naprawde nie wszyscy zauwazyli nowa "seteczke" dzieki wam dziewczatka..... pedzimy wiec dalej po nastepne "numerki" Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 27.04.04, 19:49 no prosze jak to szybko zlecialo setka za setka i niedlugo kilka tysiecy bedzie)))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 27.04.04, 20:03 zeby tak jeszcze w portwelu przybywalo a nie ubywalo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 27.04.04, 20:29 tzw marzenia Dyzia ja juz przestalam miec jakiekolwiek nadzeje i marzenia ale tam, faaajnie jest (chyba) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 27.04.04, 20:32 Slooo a gdzie mowisz ze fajnie jest???? bo cos niezaskoczylam chyba ??) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 28.04.04, 08:05 a chyba wszedzie a bynajmniej tak mi sie wydaje tzn pewna jestem, ze tu jest fajnie Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 28.05.04, 11:46 i zaraz nowy tysiecznik wpadanie.... ciekawe czy bede brac w nim udzial bo w niedziele wyjezdzam,ale wracam we wtorek Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 28.05.04, 19:51 jasne gospodyni w pierwszym rzedzie. Jtka i jak zwykle orkiestra deta, panienki w strojach ludowych, dywan na lotnisku, gozdziki czerwone no nie? acha i dzieci z ludowa piosnka a Kendo nie plakac, nie plakac Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 28.05.04, 23:39 hi,hi,hi,....ale dobre Sloo rechotam sie caly czas.... az sie lezka w oczku zakrecila... naogladalam sie tych powitan w TV) czerwony dywan tez mam w glownym halu,,, dla tesciowej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 30.05.04, 15:48 tak sie Kendo martwila, ze tysiecznik zdobedziemy. a tym czasem czekamy na Ciebie, wracaj czem predzej Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 31.05.04, 14:24 chyba trzeba będzie, bo kendusiowi przykro się zrobi... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 31.05.04, 18:20 a jutro zrobimy wyscigi cyfrowe znaczyjak keidys na poduchach Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 01.06.04, 23:01 ludziki Kochane jestescie, czekaliscie na mnie. jestem zmeczona tylko jazda niczym wiecej, bylo bardzo goraco i pieknie....) sloneczko mnie opalio) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 04.06.04, 20:27 no juz jestem .... zaraz wpadnie oczekiwany poscik) Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy... 05.06.04, 06:11 i dopisaliśmy się 4000))))))))))))) ehhh... i to jakos ładnie nam poszło Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 05.06.04, 09:52 **Itus nadspodziewanie szybciutko poszlo, dzieki za mile towarzystwo..) milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 04.07.04, 22:41 i tak sie zagapilam ................ a tu wpadlo nam znow okraglutko..... dzieki Wam..... Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 06:04 kendo , przegapiłam(((((((((((( a wczoraj jeszcze mi komp siadł, tzn. serwer(((((((((((((((((((( Ale GRATULUJĘ CI))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) BUZKA*** Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 09:58 jtka napisała: > kendo , przegapiłam(((((((((((( > a wczoraj jeszcze mi komp siadł, tzn. serwer(((((((((((((((((((( > Ale GRATULUJĘ CI))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > BUZKA*** Itus to ja Wam Wszystkim dziekuje, przeciez dokladamy po koleii "cegielki" i numerki wzrastaja....usciski.)))))))))) Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 17:21 ale taka pikna to cyferka była, aż żal duszę ściska))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 19:20 jtka napisała: > ale taka pikna to cyferka była, aż żal duszę ściska))))))) ..beda nastepne rownie piekne) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 21:18 kendo napisała: > jtka napisała: > > > ale taka pikna to cyferka była, aż żal duszę ściska))))))) > > > ..beda nastepne rownie piekne) > > ** > milego wieczoru. a mnie nie bylo((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 22:01 **sloo bylas pewnikiem na innych numerkach) ** milej nocy. Odpowiedz Link
mala20033 Re: piszemy, piszemy... 05.07.04, 23:54 Kendus ..jeszcze dojsc do siebie nie moge po tym numerze tego..wiesz o tym wpisie..mam nadzieje ze Dziewczyna nie wie tego. Odpowiedz Link
kendo Re: ¤ 5555 ¤ 31.07.04, 22:04 piszemy sobie ,piszemy... a Sloo piekny numerek wpisala..... sama piateczki...fajnie.... GRATULACJE SLOO ¤ Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 06.08.04, 19:08 mam nadzieje, zew przyszlym tygodnia swieto obchodzic bedziecie 6 tysiecznika?))) fajnie to wyglada ))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 06.08.04, 21:24 slo-onko napisała: > mam nadzieje, zew przyszlym tygodnia swieto obchodzic bedziecie 6 > tysiecznika?))) > fajnie to wyglada ))) ..postaramy sie Sloo ale bez Ciebie pewnie nie damy rady, moze poczekamy na Ciebie) Odpowiedz Link
kendo Re: ¤¤ 6000 ¤¤ 12.08.04, 20:55 i tak moi Drodzy Vistulaki i Vistulki zlapalismy okraglaczka, a wlasciwie Kasikk "dopisala" Dziekuje Wam przeslicznie za wspoludzial i GRATULUJE tematow/milych dyskujsji.... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ 6000 ¤¤ 13.08.04, 14:06 kendo napisała: > i tak moi Drodzy Vistulaki i Vistulki > zlapalismy okraglaczka, > a wlasciwie Kasikk "dopisala" > > Dziekuje Wam przeslicznie za wspoludzial i GRATULUJE > tematow/milych dyskujsji.... ...tak sobie myślę że 60000 wygląda lepiej niż 6000... ...ciężki miałem tydzień to i bredzić zaczynam... ...ale zawsze istnieje możliwość że dobijemy... Odpowiedz Link
kendo Re: ¤¤ 6000 ¤¤ 13.08.04, 17:48 ..o swiecie Nicku... ale Ci sie marzy... ale zaluzmy..mamy taki cel Wszyscy ,prawda???????? PS;.. biedactwo przepracowane, chyba jutru masz wolne od pracusiowania???? to odpoczniesz wreszcie..) Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ 6000 ¤¤ 13.08.04, 22:55 kendo napisała: > ..o swiecie Nicku... > ale Ci sie marzy... > ale zaluzmy..mamy taki cel Wszyscy ,prawda???????? > > PS;.. > biedactwo przepracowane, > chyba jutru masz wolne od pracusiowania???? > to odpoczniesz wreszcie..) ...wiesz Kendo, bardzo Cię polubiłem... ...jakieś tam marzenia staremu nickowi jeszcze pozostały... ...niechaj to będzie wpis nr 60000... Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy... 13.08.04, 20:18 gratuluję przekroczenia 6000)))))))))) ładna cyferka Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 13.08.04, 22:51 jtka napisała: > gratuluję przekroczenia 6000)))))))))) > ładna cyferka ...jtka, Ty to masz racjonlne podejście do wszystkiego... ...aż zazdrość bierze /serio/... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 02.09.04, 19:19 i zaraz znowu okragla cyferke wystukamy) czy tez to zauwazylyscie?? Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 02.09.04, 20:58 Kendo!!! 7 tysiączków wystukała gratulacje!!! i buziaki Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 02.09.04, 21:05 a to bylam ja?????????????? ciesze sie) dziekuje Wam sloneczka kochane to rowniez i Wasza zasluga w wiekszosci.... Gratulacje Wszystkim NIck pewnie wypije cusik za "okragle" Odpowiedz Link
jtka HURA:-)))))))))))))) 02.09.04, 21:23 buziaki wszystkim vistulowcom))))) szalejemy Odpowiedz Link
kendo Re: HURA:-)))))))))))))) 03.09.04, 09:37 ..usciski i buziaczki pokoleii dla Vistulowcow , , Odpowiedz Link
nick000 Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 13:14 ...a co taka cisza na forum... ...poniedziałkiem przerażeni wszyscy czy jak... ...bo ja zdecydowanie i owszem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 13:56 nick000 napisał: > ...a co taka cisza na forum... > ...poniedziałkiem przerażeni wszyscy czy jak... > ...bo ja zdecydowanie i owszem... a mnie opanowala hurtownia ludzi i tez nie moge popisac ale za to dostalam kase i ide zaszalec ktos chetny isc ze mna? Odpowiedz Link
nick000 Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 14:09 ...szalone czasy szalona kasa... ...chętnie zaszaleje z Tobą... ...byle nie w sklepach z damskimi ciuszkami... Odpowiedz Link
slo-onko Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 14:18 nick000 napisał: > ...szalone czasy szalona kasa... > ...chętnie zaszaleje z Tobą... > ...byle nie w sklepach z damskimi ciuszkami... no przeciez wiem,ze za tym akurat nie przepadasz)))))) nie moglabym w ten sposob Ciebie molestowac rzucaj propozycje Odpowiedz Link
nick000 Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 14:37 ...na początek rajd po księgarniach i antykwariatach... ...dobra kolacja przy świecach z winem i wykwintnymi daniami... ...koncert muzyki klasycznej... ...eeeee, to nie jest szalone.... ...podprowadzimy komuś auto i szalony rajd ulicami miasta.... ...eeeee, to jest głupie... ...wesołe miasteczko... ...zbyt dziecinne... ...a może przetańczymy całą noc... ...skoczymy na chwile do Kendo... ...a to się zdziwi... ...i zabierzemy ją na lody do Wiednia... Odpowiedz Link
slo-onko Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 14:42 nick000 napisał: > ...na początek rajd po księgarniach i antykwariatach... > ...dobra kolacja przy świecach z winem i wykwintnymi daniami... > ...koncert muzyki klasycznej... > ...eeeee, to nie jest szalone.... > ...podprowadzimy komuś auto i szalony rajd ulicami miasta.... > ...eeeee, to jest głupie... > ...wesołe miasteczko... > ...zbyt dziecinne... > ...a może przetańczymy całą noc... > ...skoczymy na chwile do Kendo... > ...a to się zdziwi... > ...i zabierzemy ją na lody do Wiednia... wowwwwww )) jestem za a nawet przeciw byleby nam wystarczylo kasy DDDD ale z tym u Kendo to nie zly pomysl zeby tak mozna bylo naprawde?)))))) miasteczko? heh fajnie wygladalabym na koniku na biegunach z nogami pod broda?DDD kolacja czemu nie? moze zabierzmy tone lodow i skonczmy szalona impreze za morzem?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 14:52 ...tak sobie Slo myślę... ...różne dziwne miłe lub zabawne sytuacje w życiu się zdarzyć mogą... ...a więc nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link
kendo Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 19:56 nick000 napisał: > ...na początek rajd po księgarniach i antykwariatach... > ...dobra kolacja przy świecach z winem i wykwintnymi daniami... > ...koncert muzyki klasycznej... > ...eeeee, to nie jest szalone.... > ...podprowadzimy komuś auto i szalony rajd ulicami miasta.... > ...eeeee, to jest głupie... > ...wesołe miasteczko... > ...zbyt dziecinne... > ...a może przetańczymy całą noc... > ...skoczymy na chwile do Kendo... > ...a to się zdziwi... > ...i zabierzemy ją na lody do Wiednia... ..pomysl wcale nie glupi.... ..ale bym byla mile zaskoczina.... od dzzis wywieszam kartke na drzwiach "jestem na grzybkach" i tam mnie trzeba szukac...) Odpowiedz Link
slo-onko Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 20:01 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...na początek rajd po księgarniach i antykwariatach... > > ...dobra kolacja przy świecach z winem i wykwintnymi daniami... > > ...koncert muzyki klasycznej... > > ...eeeee, to nie jest szalone.... > > ...podprowadzimy komuś auto i szalony rajd ulicami miasta.... > > ...eeeee, to jest głupie... > > ...wesołe miasteczko... > > ...zbyt dziecinne... > > ...a może przetańczymy całą noc... > > ...skoczymy na chwile do Kendo... > > ...a to się zdziwi... > > ...i zabierzemy ją na lody do Wiednia... > > ..pomysl wcale nie glupi.... > ..ale bym byla mile zaskoczina.... > od dzzis wywieszam kartke na drzwiach > "jestem na grzybkach" i tam mnie trzeba szukac...) taaaaa lody, ksiazka, grzybki i bieguny, nie zla skladanka Odpowiedz Link
kendo Re: HURA:-)))))))))))))) 06.09.04, 20:39 ..wszystkiego poprobujemy po kolei.... a wieczorem mozemy isc nozka pokrecic, jak beda jeszcze sily) Odpowiedz Link
kendo Re:ale mi sie kicika:-)))))))))))))) 06.09.04, 21:57 w mim kompie dzis.... zle przewraca storny, nic niechce wchodzic.... a Wy nie macie problemu z wejsciem na forumy na gazecie?? Odpowiedz Link
nick000 Re:ale mi sie kicika:-)))))))))))))) 06.09.04, 21:59 ...cały dzień sypie im się serwer... ...też tam mają poniedziałek niestety... ...i mają prawo być zmęczeni po niedzieli... Odpowiedz Link
kendo Re:ale mi sie kicika:-)))))))))))))) 06.09.04, 22:01 ..pocieszyles mnie.. ..myslalam,ze jakiegos wiruska podlapalam)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:ale mi sie kicika:-)))))))))))))) 06.09.04, 22:06 kendo napisała: > ..pocieszyles mnie.. > ..myslalam,ze jakiegos wiruska podlapalam)))))))))) ...ot typowa kobieta... ...nie dość że grzybków nakosiła... ...to jeszcze wiruska się jej zachciewa... Odpowiedz Link
nick000 Re:ale mi sie kicika:-)))))))))))))) 07.09.04, 14:15 ...przed chwilą uświadomiłem sobie że prędzej piszę niż myślę... ...jesli kogoś urazilem czy wnerwilem to przepraszam... ...postaram się odwrócić ten proces... Odpowiedz Link
kendo Re:ale mi sie kicika:-)))))))))))))) 07.09.04, 14:32 ha...nic jeszcze nie zdazylam zauwazyc... czyscilam kompa ...wczoraj podlapalam viruska i juz(((((( a teraz juz czysciutki)))))))))) najprawdopodobniej przez kamerke go zlapalam w panice wylaczylismy kamery i pozniej kompy a i tak mnie dosieglo(((((((((( ciekawe jak po tamntej stronie???? narazie cisza.... Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:20 ale gnamy do przodu , przed chwila spojrzalam na licznik a tu juz nowy tysiaczek wpadl:::: ponad 8048 GARATULUJE WSZYSTKIM PIEKNEGO NUMERKA.... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:22 a wzajemnie i może szampanik?? v v ^ ^ Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:23 kasikk napisała: > a wzajemnie > i może szampanik?? > v v > ^ ^ ...jednak grochówka Kasi przyda się do czegoś... ...taki oryginalny grochówkowy toast... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:25 a może być i grochówkowy tylko zawiesista i chyba łyżki się przydadzą ) Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:28 kasikk napisała: > a może być i grochówkowy > tylko zawiesista i chyba łyżki się przydadzą ) Kasikku, lubie zawiesiste zupki.... mozemy miec odmienne swietowanie.... podaje jeszcze nalesniczki z lodami lub kto z czym lubi.... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:29 same - ze śmietaną tylko poproszę Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:32 kasikk napisała: > same - ze śmietaną tylko poproszę ...toż to cała uczta się robi... ...lece po żubra... ...a gybym powiedział Wam czego dzisiaj próbowalem?... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:34 to teraz musisz powiedzieć, bo ciekawość we mnie, jak w kocie ) Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:36 kasikk napisała: > to teraz musisz powiedzieć, bo ciekawość we mnie, jak w kocie ) ...mogę Cię trochę podręczyć... ...ale tego nie zrobię... ...albo zrobię.... Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:38 kasikk napisała: > no dobra, to nie pisz ...no dobra napiszę... ...produkt regionalny lepszy niż łąck sliwowica... ...żytniówka z dąbrowy białostockiej 60 volt mocy... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:41 łeee... czystej nie lubię ale co innego pigwówka... mmmm... albo winko jabłkowe mojego tatusia... Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:39 ja tez czekam na ciekawostke kulinarna) ale lubi sie znecac Nick nad kobitkami) Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:37 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > to teraz musisz powiedzieć, bo ciekawość we mnie, jak w kocie ) > > ...mogę Cię trochę podręczyć... > ...ale tego nie zrobię... > ...albo zrobię.... ale z nas niezle numerkiDDDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:38 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > to teraz musisz powiedzieć, bo ciekawość we mnie, jak w kocie ) > > ...mogę Cię trochę podręczyć... > ...ale tego nie zrobię... > ...albo zrobię.... ciekawosc mnie zzera Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:41 ...no co Was tak zamurowało... ...to widocznie nie tylko moja specjalność... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:42 piszemy o alkoholu albo pijemy?? Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:49 nick000 napisał: > ...a co wolisz... naleweczki i winka a piwo - żywiec biały a na słodko tylko grzańca Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:44 kasikk napisała: > piszemy o alkoholu > albo pijemy?? to moze lepiej pijmy do alkoholu przy tym zwykle jest wesolo choc nam dzis tego nie potzreba bo i numery nie zle wykrecamy ale nie pogardzilabym czyms mocniejszym Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:43 nick000 napisał: > ...no co Was tak zamurowało... > ...to widocznie nie tylko moja specjalność... co?kulinaria? no chyba nie to juz wiemy ale co dalej? pieczenie, gotowanie bylo, grillowanie tez no chyba ze.......... Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:47 slo-onko napisała: > co?kulinaria? no chyba nie > to juz wiemy ale co dalej? > pieczenie, gotowanie bylo, grillowanie tez no chyba ze.......... ...Slo przecie pisalem że byla żytniówka prawdziwa... ...w ilościach oczywiście mikroskopijnych... ...tylko do degustacji... Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:50 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > co?kulinaria? no chyba nie > > to juz wiemy ale co dalej? > > pieczenie, gotowanie bylo, grillowanie tez no chyba ze.......... > > ...Slo przecie pisalem że byla żytniówka prawdziwa... > ...w ilościach oczywiście mikroskopijnych... > ...tylko do degustacji... aaaaaa zytniowka powiadasz?, heh a aa aa oo sssssssssoooooooo choziiii? Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:51 ya hyba jusz powinnnamm issss spassssss, bo hybaaaaaa zuprowka mi żaszumiałłłaDDD a jótro ómuwiłam sie z Nikim na cafffe Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:50 ja juz sie pogubialm.... ale jestem w dalszym ciagu ciekawa..... Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:52 kendo napisała: > ja juz sie pogubialm.... > > ale jestem w dalszym ciagu ciekawa..... yaaa yusz Kendzio nis nie wiem nis nie widże i jusz Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:52 sam chyba wyglad zytniowki podzialal na mnie odurzajaco Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:53 a zwlaszcza ten klosek na butelce albo jego ziarenka Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:54 slo-onko napisała: > a zwlaszcza ten klosek na butelce > albo jego ziarenka ludziki nie moge juz sie smiac)))))))))))) wesolutko mamy) od oparow tez mozna byc "nacpanym" Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:56 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > a zwlaszcza ten klosek na butelce > > albo jego ziarenka > > ludziki nie moge juz sie smiac)))))))))))) > wesolutko mamy) > od oparow tez mozna byc "nacpanym" ja juz na prawde zmykam. moje galki oczne juz wyskakuja na klawiature(( dobranoc wszystkim i do uslyszenia )) cmok na dobranoc w czolko oczywiscie po bratersku Odpowiedz Link
slo-onko Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:56 aha zapomnailam o czyms: KOCHAM WAS paaaaaaaaaaaaaa ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 21:57 ...serio jest to tak niesamowity trunek... ...że np. przeciętnego francuza czy innego szweda zwaliłby z nóg na tydzień... ...mozecie tylko pozazdrościć... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:00 aj szkoda mi francuzów i szwedów innych... a jeszcze wam jedno napiszę - nie mam nigdy kaca ) Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:04 kasikk napisała: > aj szkoda mi francuzów i szwedów innych... > a jeszcze wam jedno napiszę - nie mam nigdy kaca ) ....uuuuuuuuuuuu tylko pozazdrościć.... ...przed laty też nie znałem tego stanu... ...dobrze że jest niezbyt intensywny i krótkotrwały... Odpowiedz Link
kasikk Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:05 dlatego piję sobie różne rzeczy mogę mieszać i próbować różności ) Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:05 kasikk napisała: > aj szkoda mi francuzów i szwedów innych... > a jeszcze wam jedno napiszę - nie mam nigdy kaca ) oj,ja kaca mialam chyba raz jeszcze w kraju... tu bedac czlek nie myslal o trunkach.... a wodek wcale nie lubie, nie znosze tych zapachow, wole winkczerwone lub likier..... Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:08 kendo napisała: > tu bedac czlek nie myslal o trunkach.... > a wodek wcale nie lubie, > nie znosze tych zapachow, > wole winkczerwone lub likier..... ...nie zrozumcie mnie źle... ...wychodzi że ja tylko o jednym myślę i to tylko czynie... ...nie jest tak żebym odmawiał... ...ale nieczesto trunkuję... ...kil piwek z kumplami raz na tydzień lub rzadziej ot i cała rozpusta... Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:15 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > tu bedac czlek nie myslal o trunkach.... > > a wodek wcale nie lubie, > > nie znosze tych zapachow, > > wole winkczerwone lub likier..... > > ...nie zrozumcie mnie źle... > ...wychodzi że ja tylko o jednym myślę i to tylko czynie... > ...nie jest tak żebym odmawiał... > ...ale nieczesto trunkuję... > ...kil piwek z kumplami raz na tydzień lub rzadziej ot i cała rozpusta... nie, Nicku....moze zle mnie zrozumiales.... nie mialam zadnych podtekstow.... moj lubial sobie podrinkowac jak kazdy przecietny mezczyzna przy okazjach roznych.... teraz zostal przy piwkach....wiem ze panowie lubia ten zloty napuj.... Odpowiedz Link
nick000 Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:18 ...pewnie że tak... ...panowie lubią też inne rzeczy... ...lubia pogadać lubią kobiety lubią sport (gorzej z jego czynna stroną)... ...i wiele innych podobnych ptaszków... Odpowiedz Link
kendo Re:STOP :-)))))))))))))) ponad 8048 15.09.04, 22:40 nick000 napisał: > ...pewnie że tak... > ...panowie lubią też inne rzeczy... > ...lubia pogadać lubią kobiety lubią sport (gorzej z jego czynna stroną)... > ...i wiele innych podobnych ptaszków... sport???? OK jezeli jest dostosowany do kazdej osoby,idywidualnie nie dlatego ze akurat jest trend na dana dystyppline, ja nareszcie cos znalazlam dla siebie i jestem bardzo zadowolona,pasuje pod kazdym wzgledem do mnie..... Odpowiedz Link
kendo Re:wszyscy juz .................. 15.09.04, 22:43 poszli do swoich lozeczek.... poczytam sobie na wolnych obrotach co opuscilam gdy "wartkim nurtem "plynala Vistula.. Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 14:07 slo, uratuj mnie ) jejku... mam dość... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 14:27 kasikk napisała: > slo, uratuj mnie ) > jejku... mam dość... ok kasik a TY ratuj mnie bo tez juz mam dosc razem sie uratujmy uwaga rzucam kolo))))) ratunkowe )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 17:20 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > slo, uratuj mnie ) > > jejku... mam dość... > > i co zlapalyscie????? mnie tez dzis by sie przydalo) mam zaleglosci w nieodpisanaj poczcie( i nie moge sie zebrac.... za co Was przepraszam....odpisze napewno...usciski.. > ok kasik a TY ratuj mnie bo tez juz mam dosc > razem sie uratujmy > uwaga rzucam kolo))))) ratunkowe )))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 17:28 jeju Kendos to teraz pisze do Ciebie czasem potzrebna mi jest mobilizacja))) w razie co tos zukaj mnie w skrzynce mailowej Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:35 ...wybaczcie nie będę się zbyt często odzywał... ...pęka mi głowa... ...czytać Wasze posty oczywiście bardzo chcę... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:38 nick000 napisał: > ...wybaczcie nie będę się zbyt często odzywał... > ...pęka mi głowa... > ...czytać Wasze posty oczywiście bardzo chcę... o jestes????? a nie miales dzisiaj cos "moczyc"?? a jak to bylo z "tym wdechem" Nicku, co mi radziles na "trzeszczacy moj leb" niedaj sie bolowi!!!!!!!!!... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:41 kasikk napisała: > ciśśśś... > koty tupią po dywanie... a nie bylo to, ze mewy tupia?????????????)))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:42 też, ale myślę, że nasz nick w pieleszach domowych siedzi ) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:47 ...jak widać i troszkę słychać jestem w pieleszach... ...a leb mi pęka nie z powodu "moczenia"... ...sam nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:51 kasikk napisała: > pogoda - cisnienie?? > tak bywa... Nick,a moze Ty jestes ONA i tak jak co miesiac boli glowa??)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:53 kendo napisała: bywa... > > Nick,a moze Ty jestes ONA > i tak jak co miesiac boli glowa??)))))))))))))))))))))) ...KEEEEENDOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:01 nick000 napisał: > kendo napisała: > > bywa... > > > > Nick,a moze Ty jestes ONA > > i tak jak co miesiac boli glowa??)))))))))))))))))))))) > > ...KEEEEENDOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!... no nie kzrycz na nia ))))))) niech sie dziewcze wyszaleje Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:50 nick000 napisał: > ...jak widać i troszkę słychać jestem w pieleszach... > ...a leb mi pęka nie z powodu "moczenia"... > ...sam nie wiem dlaczego... biedny Niczek <głask głask> <przytul> Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:54 slo-onko napisała: > biedny Niczek > <głask głask> > <przytul> ...... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:57 kasikk napisała: > nie nick stanowczo jest ON ...dziewczyny zejdźcie ze mnie... ...jest tyle wspanialych tematów... ...jakieś szmatki szminki i inne takie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:00 kasikk napisała: > kiedy się dajesz sam sie nawet prosi o to faceci tak lubia poudawac by ich tulic Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 20:56 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > biedny Niczek > > <głask głask> > > <przytul> > Nicku ja tylko tak zazartowalam))))))))))))))~ przeoraszam jak urazilam wiesz jak to kobitki maja z tym i tamtym bolem))))))) > ...... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:00 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > biedny Niczek > > > <głask głask> > > > <przytul> > > > Nicku ja tylko tak zazartowalam))))))))))))))~ przeoraszam jak urazilam > wiesz jak to kobitki maja z tym i tamtym bolem))))))) > > ...... to zmieniamy temat.... co sie w siwecie dzieje?????????? para krolewska Dunska sie rozchodzi Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:03 kendo napisała: > to zmieniamy temat.... > co sie w siwecie dzieje?????????? > > para krolewska Dunska sie rozchodzi ...nareszcie coś konkretnego... ...jak rozwodził się mój kolega to w gazetch o tym nie pisali... ...to niesprawiedliwe... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:04 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > to zmieniamy temat.... > > co sie w siwecie dzieje?????????? > > > > para krolewska Dunska sie rozchodzi > > ...nareszcie coś konkretnego... > ...jak rozwodził się mój kolega to w gazetch o tym nie pisali... > ...to niesprawiedliwe... a co on tez by chcial zostac gwiazda telewizyjna? tzreba sobie zasluzyc jak sie rozwiedzie po raz 77 to na pewno o nim napisza DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:06 slo-onko napisała: > a co on tez by chcial zostac gwiazda telewizyjna? > tzreba sobie zasluzyc > jak sie rozwiedzie po raz 77 to na pewno o nim napisza DDD ...drobny detalista z niego... ...jak twierdzi pierwszy i ostatni raz... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:08 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a co on tez by chcial zostac gwiazda telewizyjna? > > tzreba sobie zasluzyc > > jak sie rozwiedzie po raz 77 to na pewno o nim napisza DDD > > ...drobny detalista z niego... > ...jak twierdzi pierwszy i ostatni raz... zacytuj mu przyslowie : nigdy nie mow nigdy)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:12 slo-onko napisała: > zacytuj mu przyslowie : nigdy nie mow nigdy)))) ...w jego przypadku to się już więcej nie powtórzy... ...wiem co mówię... ...to ten od sms-a... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:13 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > zacytuj mu przyslowie : nigdy nie mow nigdy)))) > > ...w jego przypadku to się już więcej nie powtórzy... > ...wiem co mówię... > ...to ten od sms-a... jajacarz znaczy wesoly on musi byc co Nik? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:18 slo-onko napisała: > jajacarz znaczy > wesoly on musi byc co Nik? ...niesamowicie... ...w tej wesołości swojej może mnie jeszcze dzisiaj około północy nawiedzić... ...znam go lepiej niz siebie... ...wychowaliśmu sie w sumie razem... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a co on tez by chcial zostac gwiazda telewizyjna? > > tzreba sobie zasluzyc > > jak sie rozwiedzie po raz 77 to na pewno o nim napisza DDD > > ...drobny detalista z niego... > ...jak twierdzi pierwszy i ostatni raz... masz racje nicku, jeno my zyjemy na tej nizszej polce w swerze asocjety.... a oni sa w centrum.... Aleksandra kobieta biznesu nudne zycie miala w cieniu meza,ale to on ja zdradzal.... bedzie miszkac w swej rezydencji z dziecimi ... Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:13 wierz, kendus, ja myslę że zawsze wina jest po obu stronach widocznie dała mu powody do zdrady... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:14 kendo napisała: > masz racje nicku, > jeno my zyjemy na tej nizszej polce w swerze asocjety.... > a oni sa w centrum.... > Aleksandra kobieta biznesu nudne zycie miala > w cieniu meza,ale to on ja zdradzal.... > bedzie miszkac w swej rezydencji z dziecimi ... ...bidula... ...az sie popłakałem nad jej losem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:16 a ja tm nigdy nie rozstzrasam co kto komu? widac taki mial byc final sielanki i tyle. Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:17 cos sie keidys zaczyna i cos kiedys konczy. zawsze byly ,sa i beda rozwody-ponoc to tez dla ludzi. Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:18 no i znowu cieniasto sie zrobiło inny temat?? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:19 kasikk napisała: > no i znowu cieniasto sie zrobiło > inny temat?? ...zdecydowanie inny... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:20 kasikk napisała: > na czym ostanio byliście w kinie?? ja na Shreku))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:22 ja na filmie nikotyna polecam, polecam wchodzi dopiero do kin, ale jest super komedia, ale na poziomie ) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:20 slo-onko napisała: > a ja tm nigdy nie rozstzrasam co kto komu? > widac taki mial byc final sielanki i tyle. oczywiscie,mozna dzielic wine na dwoje.... bo ona nie chcial uczesniczyc w zyciunocnym na parkiecie tak jak on i nie chciala jezdzic szybkimi samochodami na kazde raycyngi.... i tera mozesz poplakac nicku.... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:22 kendo napisała: > oczywiscie,mozna dzielic wine na dwoje.... > bo ona nie chcial uczesniczyc w zyciunocnym na parkiecie tak jak on > i nie chciala jezdzic szybkimi samochodami na kazde raycyngi.... > i tera mozesz poplakac nicku.... ...chyba ze śmiechu... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:25 ...przed chwilą uświdomiłyście mi że od wieków nie byłem w kinie... ...i zrobiło mi sie głupio... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:28 nick000 napisał: > ...przed chwilą uświdomiłyście mi że od wieków nie byłem w kinie... > ...i zrobiło mi sie głupio... bylam w maju i w czerwcu.... a teraz niemam z kim isc(((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:29 kendo napisała: > bylam w maju i w czerwcu.... > a teraz niemam z kim isc(((((( ...pójdźmy razem... ...zapraszam... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:32 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > bylam w maju i w czerwcu.... > > a teraz niemam z kim isc(((((( > > ...pójdźmy razem... > ...zapraszam... )))))))))) ~dziekuje...juz sie zbieram na jaki seans prosisz?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:34 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > bylam w maju i w czerwcu.... > > > a teraz niemam z kim isc(((((( > > > > ...pójdźmy razem... > > ...zapraszam... > > )))))))))) ~dziekuje...juz sie zbieram > na jaki seans prosisz?? ale taks erio Kendo a mzoe teatr jak juz bedziesz pzrejazdem co?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:36 kendo napisała: > )))))))))) ~dziekuje...juz sie zbieram > na jaki seans prosisz?? ...hmmmm Kendo... ...coś mi sie przypomniało... ...wiesz co robiliśmy w kinie z dziewczynami... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:38 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > )))))))))) ~dziekuje...juz sie zbieram > > na jaki seans prosisz?? > > ...hmmmm Kendo... > ...coś mi sie przypomniało... > ...wiesz co robiliśmy w kinie z dziewczynami... aaaaaaaaaale podstepny nooooo)))))))) ja wiem ja wiem (tu reka w gore )-siadalo sie w ostatnich rzedach i jak bylo ciemno to mozna bylo sie calowacDDD chlopak dziewczyne i na odwrot DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:42 slo-onko napisała: > aaaaaaaaaale podstepny nooooo)))))))) > ja wiem ja wiem (tu reka w gore )-siadalo sie w ostatnich rzedach i jak bylo > ciemno to mozna bylo sie calowacDDD > chlopak dziewczyne i na odwrot DDDD ...zgadłaś iwygrałaś cukierka... ...a może nie zgadłaś tylko wiesz... ...oooooo podstępna jaka oddawaj cukierka... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:50 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > aaaaaaaaaale podstepny nooooo)))))))) > > ja wiem ja wiem (tu reka w gore )-siadalo sie w ostatnich rzedach i jak b > ylo > > ciemno to mozna bylo sie calowacDDD > > chlopak dziewczyne i na odwrot DDDD > > ...zgadłaś iwygrałaś cukierka... > ...a może nie zgadłaś tylko wiesz... > ...oooooo podstępna jaka oddawaj cukierka... hahahahahaa DDDDDDDDDDD nie oddam zapros mnie do kina to pogadamy Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:29 możesz nadrobić ) ja chodzę bardzo rzadko, bo nie lubię po prostu w ogóle nie lubię filmów Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:31 kasikk napisała: > możesz nadrobić ) > > ja chodzę bardzo rzadko, bo nie lubię po prostu > w ogóle nie lubię filmów > ja tez nie, nawet w domu rzadko ogladam. ale jak cos fajnego graja to z checia ide do tych nowozcesnych kin teraz graja laweczke tylko nie wiem keidy pojde, eeeeehhhh Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:33 kasikk napisała: > ja chodzę bardzo rzadko, bo nie lubię po prostu > w ogóle nie lubię filmów > ...przed laty chodzilem do filharmonii na koncerty do teatru potrafiłem jechać 300 km kino obowiązkowo... ...ludzie co się stało?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:35 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > > ja chodzę bardzo rzadko, bo nie lubię po prostu > > w ogóle nie lubię filmów > > > ...przed laty chodzilem do filharmonii na koncerty do teatru potrafiłem jechać > 300 km kino obowiązkowo... > ...ludzie co się stało?... to sie stalo,ze bilety nie dla kazdego. u nas bilet na sztuke kosztuje 25-30 zl na jednego czlowieka. razy dwa to juz jest niestety rezygnacja z czegos innego smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > > > ja chodzę bardzo rzadko, bo nie lubię po prostu > > > w ogóle nie lubię filmów > > > > > ...przed laty chodzilem do filharmonii na koncerty do teatru potrafiłem > jechać > > 300 km kino obowiązkowo... > > ...ludzie co się stało?... > > to sie stalo,ze bilety nie dla kazdego. > u nas bilet na sztuke kosztuje 25-30 zl na jednego czlowieka. razy dwa to juz > jest niestety rezygnacja z czegos innego > smutne ale prawdziwe. ..kultura taz droga u nas kino okolo 100skr, teatr jeszcze akcetobel opera 800-1000skr dla mnie marzenie .... koncert ? mozna sosbie pozwolic Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:33 kasikk napisała: > możesz nadrobić ) > > ja chodzę bardzo rzadko, bo nie lubię po prostu > w ogóle nie lubię filmów > Kasikku odrobie jak z wnukami bedze na matine chodzic))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:36 niewiem co sie dziej z niektorymi.... moj stracil ochote na "zycie wyjciowe" a ja czuje sie jak w klatce.... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:40 kasikk napisała: > etam, będziesz tyle czekać?? nieraz sie zastanawiam kasikku czy warto na cos czekac??? chyba tylko na marzenia....,ktore sie chyba nigdy nie spelnia Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:41 nie warto skąd wiesz, co będzie jutro?? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:45 kendo napisała: > chyba tylko na marzenia....,ktore sie chyba nigdy nie spelnia ...nie poznaję Cię Kendo... ...popracuj nad spełnieniem marzeń... ...dobrze mi radzić... ...moje się MUSI spełnić... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > chyba tylko na marzenia....,ktore sie chyba nigdy nie spelnia > > ...nie poznaję Cię Kendo... > ...popracuj nad spełnieniem marzeń... > ...dobrze mi radzić... > ...moje się MUSI spełnić... a to tak mozna nakazac marzeniem by sie spelnialy? to ja tez tak chce ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:50 slo-onko napisała: > > > a to tak mozna nakazac marzeniem by sie spelnialy? > to ja tez tak chce ))))) ...że chcesz to juz bardzo dużo... ...tylko jeszcze maly drobiazg... ...musisz chcieć mocniej i trochę koło tego pochodzić... ...co mówię troche jak juz chodzę od lat... ...o mało mi sie już nie udało ale w życiu jest zbyt wiele niespodzianek... ...nie koniecznie miłych... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:52 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > > a to tak mozna nakazac marzeniem by sie spelnialy? > > to ja tez tak chce ))))) > > ...że chcesz to juz bardzo dużo... > ...tylko jeszcze maly drobiazg... > ...musisz chcieć mocniej i trochę koło tego pochodzić... > ...co mówię troche jak juz chodzę od lat... > ...o mało mi sie już nie udało ale w życiu jest zbyt wiele niespodzianek... > ...nie koniecznie miłych... hmmmmm, zebym tylko jeszcze wiedziala od ktorego marzenia zacac skoro ich bez liku Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:53 chyba zmykam humor mi jakoś opadł papa do jutra Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 17.09.04, 21:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > > > chyba tylko na marzenia....,ktore sie chyba nigdy nie spelnia > > > > ...nie poznaję Cię Kendo... > > ...popracuj nad spełnieniem marzeń... > > ...dobrze mi radzić... > > ...moje się MUSI spełnić... > > > a to tak mozna nakazac marzeniem by sie spelnialy? > to ja tez tak chce ))))) na niektore marzenia, zadne nakazy nie pomagaja..niestety( Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...¤ 9000 ¤ 20.09.04, 17:26 tak bylysmy z sloo zapisane, ze nawet nie zauwazylismy jak zaokraglilismy znow "numerek" GRATULACJE WSZYSTKIM BYWALCOM VISTULI ~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...¤ 9000 ¤ 20.09.04, 20:06 kendo napisała: > tak bylysmy z sloo zapisane, > ze nawet nie zauwazylismy jak zaokraglilismy znow "numerek" > GRATULACJE WSZYSTKIM BYWALCOM VISTULI ~~~~~~~~~~~~~~ a mialam zdis skontrolowac licznikDDD ale nam to idzie, jestesmy jak blyskawica )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...¤ 9000 ¤ 20.09.04, 20:08 slo-onko napisała: > a mialam zdis skontrolowac licznikDDD > ale nam to idzie, jestesmy jak blyskawica )))) ...szczęśliwi czasu nie liczą... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...¤ 9000 ¤ 20.09.04, 20:16 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a mialam zdis skontrolowac licznikDDD > > ale nam to idzie, jestesmy jak blyskawica )))) > > ...szczęśliwi czasu nie liczą... masz racje, dla nas ten zegar cyfrowy nie ejst absolutnie wazny) nie dzis, nie jutro i nigdy Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...¤ 9000 ¤ 20.09.04, 20:18 ...dokładnie co nas zresztą jakiś tam czas interesować może... ...my nie wtrącamy się w jego sprawy niech on zostawi nas w spokoju... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...¤ 9000 ¤ 20.09.04, 20:21 ...nieźle sie nam ten tydzień zaczyna... ...żeby tak całe życie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy... 05.12.04, 11:25 piszemy piszemy i znow przegapilismy kolejny 1000)))))) a jest ich juz 16000 z hakiem komu gratulowac? Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 05.12.04, 12:37 slo-onko napisała: > piszemy piszemy i znow przegapilismy kolejny 1000)))))) > a jest ich juz 16000 z hakiem > komu gratulowac? ojej!!!!!...ale sie rozkrecilo w pewnym momecie~~~~~~~~~ wszyscy zajeci byli wywijaniem numerkow)))))))))))) Dziekuje Wam za to)))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy... 22.05.05, 10:29 na pewno, kendusiu jak znowu zaczniemy wymyslać wycieczki na sabaty czarownic ) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 22.05.05, 10:31 jak dolaczy nasz najwiekszy CZARODZIEJ to pojdzie migiem) tu mysle oczywiscie o naszym nicku) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 22.05.05, 20:12 nie jestem pazerny, kto chce zdobyc następna setkę???? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy... 22.05.05, 20:16 wygląda mi, ze razem z Kendo zdibylismy następny szczyt Szefowo, nalezy sie jakas butelczyna Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy... 22.05.05, 20:22 nick000 napisał: > wygląda mi, ze razem z Kendo zdibylismy następny szczyt Szefowo, nalezy sie > jakas butelczyna a to chyba Tobie uchyle kapelusza nicku) GRATULUJE) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:25 JAKBY NA TO NIEPATRZEC TO NARESZCIE BEZ ZADNEGO NACIAGANIA NASZ NICZEK ZLAPAL NUMEREK) i co fajnie sie czuje prawda?? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:27 kendo napisała: > JAKBY NA TO NIEPATRZEC TO NARESZCIE BEZ ZADNEGO NACIAGANIA NASZ NICZEK ZLAPAL > NUMEREK) > > i co fajnie sie czuje prawda?? tak sie dziwnie w zyciu składa, ze ciężko jest teraz określić kto z nas numerek złapał, dodalismy wpisy o tej samej porze, ja w tym wątku, mozna to sprawdzić, napisałem, ze nie jestem pazerny a Ty w watku mazi Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:31 minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczymy wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa glowke przyodziewam ) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:33 kendo napisała: > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczymy > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa glowke przyodziewam ) ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nalezy sie Tobie i już, jeśli przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę bardzo grzeczny i nawet Slo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:35 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczymy > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa glowke przyodziewam ) > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nalezy sie Tobie i już, jeśl > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę bardzo grzeczny i nawet S > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście cmok cmok cmok)))) wszytskim zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slabo chodzi gazeta(((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczymy > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa glowke przyodziewam > ) > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nalezy sie Tobie i już > , jeśl > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę bardzo grzeczny i n > awet S > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > cmok cmok cmok)))) > wszytskim > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slabo chodzi gazeta(((((( cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem to Kendo)) a gazeta faktycznie chodzi jak chce Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczymy > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa glowke przyod > ziewam > > ) > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nalezy sie Tobie > i już > > , jeśl > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę bardzo grzecz > ny i n > > awet S > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > cmok cmok cmok)))) > > wszytskim > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slabo chodzi gazeta( > ((((( > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem to Kendo)) a gaze > ta faktycznie chodzi jak chce HA HA HAAAAAAA to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na lewo i prawo))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:45 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczymy > > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa glowke > przyod > > ziewam > > > ) > > > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nalezy sie > Tobie > > i już > > > , jeśl > > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę bardzo > grzecz > > ny i n > > > awet S > > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > > > cmok cmok cmok)))) > > > wszytskim > > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slabo chodzi gaz > eta( > > ((((( > > > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem to Kendo)) > a gaze > > ta faktycznie chodzi jak chce > > HA HA HAAAAAAA > to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na > lewo i prawo))))) no i co? znowu zaczynasz? szukasz zwady? juz zapomniałaś jak było? biorę wszystkich na świadków, ze ta oto niesforna Slo szuka zaczepki Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:49 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczym > y > > > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa g > lowke > > przyod > > > ziewam > > > > ) > > > > > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nale > zy sie > > Tobie > > > i już > > > > , jeśl > > > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę b > ardzo > > grzecz > > > ny i n > > > > awet S > > > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > > > > > cmok cmok cmok)))) > > > > wszytskim > > > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slabo chod > zi gaz > > eta( > > > ((((( > > > > > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem to Kend > o)) > > a gaze > > > ta faktycznie chodzi jak chce > > > > HA HA HAAAAAAA > > to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na > > lewo i prawo))))) > > no i co? znowu zaczynasz? szukasz zwady? juz zapomniałaś jak było? biorę wszys > tkich na świadków, ze ta oto niesforna Slo szuka zaczepki a ja powiem,"smiech to zdrowie" hi,hi,hi, a nick jest skarzepyta) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:51 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezo > baczym > > y > > > > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na > Twa g > > lowke > > > przyod > > > > ziewam > > > > > ) > > > > > > > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo > , nale > > zy sie > > > Tobie > > > > i już > > > > > , jeśl > > > > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze > będę b > > ardzo > > > grzecz > > > > ny i n > > > > > awet S > > > > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > > > > > > > cmok cmok cmok)))) > > > > > wszytskim > > > > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slab > o chod > > zi gaz > > > eta( > > > > ((((( > > > > > > > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem t > o Kend > > o)) > > > a gaze > > > > ta faktycznie chodzi jak chce > > > > > > HA HA HAAAAAAA > > > to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na > > > lewo i prawo))))) > > > > no i co? znowu zaczynasz? szukasz zwady? juz zapomniałaś jak było? biorę > > wszys > > tkich na świadków, ze ta oto niesforna Slo szuka zaczepki > > a ja powiem,"smiech to zdrowie" hi,hi,hi, > a nick jest skarzepyta) jaaaaaa skarżypyta????? nic z tego, tylko stwierdzam fakty Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:52 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezo > baczym > > y > > > > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na > Twa g > > lowke > > > przyod > > > > ziewam > > > > > ) > > > > > > > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo > , nale > > zy sie > > > Tobie > > > > i już > > > > > , jeśl > > > > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze > będę b > > ardzo > > > grzecz > > > > ny i n > > > > > awet S > > > > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > > > > > > > cmok cmok cmok)))) > > > > > wszytskim > > > > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slab > o chod > > zi gaz > > > eta( > > > > ((((( > > > > > > > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem t > o Kend > > o)) > > > a gaze > > > > ta faktycznie chodzi jak chce > > > > > > HA HA HAAAAAAA > > > to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na > > > lewo i prawo))))) > > > > no i co? znowu zaczynasz? szukasz zwady? juz zapomniałaś jak było? biorę > > wszys > > tkich na świadków, ze ta oto niesforna Slo szuka zaczepki > > a ja powiem,"smiech to zdrowie" hi,hi,hi, > a nick jest skarzepyta) to kata Nicka postawimy? e nie, nie mialabym sumienia czasem ma wyskoki ale ogolenie jest the best Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:51 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezobaczym > y > > > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na Twa g > lowke > > przyod > > > ziewam > > > > ) > > > > > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo, nale > zy sie > > Tobie > > > i już > > > > , jeśl > > > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze będę b > ardzo > > grzecz > > > ny i n > > > > awet S > > > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > > > > > cmok cmok cmok)))) > > > > wszytskim > > > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slabo chod > zi gaz > > eta( > > > ((((( > > > > > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem to Kend > o)) > > a gaze > > > ta faktycznie chodzi jak chce > > > > HA HA HAAAAAAA > > to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na > > lewo i prawo))))) > > no i co? znowu zaczynasz? szukasz zwady? juz zapomniałaś jak było? biorę wszys > tkich na świadków, ze ta oto niesforna Slo szuka zaczepki niesforna, niesfooorna? czekaj no tylko jak sie spotkamy to popamietasz te (ż)aluzje Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > minuty sa te same 20:12,ale sekundowo niezo > baczym > > y > > > > > > > wiec ncik bez kapryszenia wienic laurowy na > Twa g > > lowke > > > przyod > > > > ziewam > > > > > ) > > > > > > > > > > > > ugnij się chociaz raz, nie daj sie prosić Kendo > , nale > > zy sie > > > Tobie > > > > i już > > > > > , jeśl > > > > > > i przyjmiesz palme pierwszeństwa, to obiecuję ze > będę b > > ardzo > > > grzecz > > > > ny i n > > > > > awet S > > > > > > lo nie będe zaczepiał, do czasu oczywiście > > > > > > > > > > cmok cmok cmok)))) > > > > > wszytskim > > > > > zanim sie tu dostalam musialm 10 min odczekac, tak slab > o chod > > zi gaz > > > eta( > > > > ((((( > > > > > > > > cmok)) teraz juz wiesz, ze jestes bezpieczna obiecałem t > o Kend > > o)) > > > a gaze > > > > ta faktycznie chodzi jak chce > > > > > > HA HA HAAAAAAA > > > to jeste moj smiech na to bezpieczenstwo o ktorym tak krzyczysz na > > > lewo i prawo))))) > > > > no i co? znowu zaczynasz? szukasz zwady? juz zapomniałaś jak było? biorę > wszys > > tkich na świadków, ze ta oto niesforna Slo szuka zaczepki > > niesforna, niesfooorna? > czekaj no tylko jak sie spotkamy to popamietasz te (ż)aluzje no właśnie, zaluzje powinny być zaciągnięte Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:55 zeby nikt nie podgladywal jak bedziemy sie godzic? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:01 slo-onko napisała: > zeby nikt nie podgladywal jak bedziemy sie godzic? tak mysle od tego one są Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:38 oj,to tragedia sie robi z serwerem( witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciestwem i pijmy...az do dna Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:39 kendo napisała: > oj,to tragedia sie robi z serwerem( > > witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciestwem i pijmy...az do dna: > ) juz jest dobrze a co popijacie? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:40 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > oj,to tragedia sie robi z serwerem( > > > > witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciestwem i pijmy...az d > o dna: > > ) > > juz jest dobrze > a co popijacie? Slo, Ty zawsze rozsadnie na wszystko patrzysz, powiedz Kendo, że a zreszta powiedz jej co chcesz))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:42 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > oj,to tragedia sie robi z serwerem( > > > > > > witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciestwem i pijmy. > ..az d > > o dna: > > > ) > > > > juz jest dobrze > > a co popijacie? > > > Slo, Ty zawsze rozsadnie na wszystko patrzysz, powiedz Kendo, że a zreszta > powiedz jej co chcesz))) Kocham Kendo Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:44 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > oj,to tragedia sie robi z serwerem( > > > > > > > > witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciestwem i > pijmy. > > ..az d > > > o dna: > > > > ) > > > > > > juz jest dobrze > > > a co popijacie? > > > > > > Slo, Ty zawsze rozsadnie na wszystko patrzysz, powiedz Kendo, że a zr > eszta > > powiedz jej co chcesz))) > > Kocham Kendo oj Kochane z Was ludziki.... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:46 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > oj,to tragedia sie robi z serwerem( > > > > > > > > witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciestwem i > pijmy. > > ..az d > > > o dna: > > > > ) > > > > > > juz jest dobrze > > > a co popijacie? > > > > > > Slo, Ty zawsze rozsadnie na wszystko patrzysz, powiedz Kendo, że a zr > eszta > > powiedz jej co chcesz))) > > Kocham Kendo ja też Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > oj,to tragedia sie robi z serwerem( > > > > > > > > > > witaj sloo...i Tobie puchar napelniam nickowym zwyciest > wem i > > pijmy. > > > ..az d > > > > o dna: > > > > > ) > > > > > > > > juz jest dobrze > > > > a co popijacie? > > > > > > > > > Slo, Ty zawsze rozsadnie na wszystko patrzysz, powiedz Kendo, że ; > ) a zr > > eszta > > > powiedz jej co chcesz))) > > > > Kocham Kendo > > ja też ja Was tez) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:41 napojem wiosny sie raczymy i wszystkich na niego prosimy) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:37 a ja Ci i tak niewierze w obiecanki.... tylko plecki odwroce a bedziecie i tak szeptac ze sloo o-) podaj puchar,a napelnie go trunkiem zwycieskim i pijmy za nastepne zdobycia) PS;..a drugiej palmy juz nieche) bo slubne twierdzi ze jedna juz mam )))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:39 kendo napisała: > a ja Ci i tak niewierze w obiecanki.... > tylko plecki odwroce a bedziecie i tak szeptac ze sloo o-) > > podaj puchar,a napelnie go trunkiem zwycieskim > i pijmy za nastepne zdobycia) > > PS;..a drugiej palmy juz nieche) > bo slubne twierdzi ze jedna juz mam )))))))))))))) hmmm, nalezy uszanowac twierdzenie Odina)) to jak, polewamy? Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:42 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a ja Ci i tak niewierze w obiecanki.... > > tylko plecki odwroce a bedziecie i tak szeptac ze sloo o-) > > > > podaj puchar,a napelnie go trunkiem zwycieskim > > i pijmy za nastepne zdobycia) > > > > PS;..a drugiej palmy juz nieche) > > bo slubne twierdzi ze jedna juz mam )))))))))))))) > > hmmm, nalezy uszanowac twierdzenie Odina)) to jak, polewamy? zapamietam solidarnosc meska) napelniam po raz wtory...i pijmy....za wieniec i potwierdzona "palme"aj,ja Ci tego niezapomne) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:47 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a ja Ci i tak niewierze w obiecanki.... > > > tylko plecki odwroce a bedziecie i tak szeptac ze sloo o-) > > > > > > podaj puchar,a napelnie go trunkiem zwycieskim > > > i pijmy za nastepne zdobycia) > > > > > > PS;..a drugiej palmy juz nieche) > > > bo slubne twierdzi ze jedna juz mam )))))))))))))) > > > > hmmm, nalezy uszanowac twierdzenie Odina)) to jak, polewamy? > > zapamietam solidarnosc meska) > napelniam po raz wtory...i pijmy....za wieniec i potwierdzona "palme"aj,ja Ci > tego niezapomne) następna pamietliwa, taka sama jestes jak Slo Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:50 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a ja Ci i tak niewierze w obiecanki.... > > > > tylko plecki odwroce a bedziecie i tak szeptac ze sloo o-) > > > > > > > > podaj puchar,a napelnie go trunkiem zwycieskim > > > > i pijmy za nastepne zdobycia) > > > > > > > > PS;..a drugiej palmy juz nieche) > > > > bo slubne twierdzi ze jedna juz mam )))))))))))))) > > > > > > hmmm, nalezy uszanowac twierdzenie Odina)) to jak, polewamy? > > > > zapamietam solidarnosc meska) > > napelniam po raz wtory...i pijmy....za wieniec i potwierdzona "palme"aj,j > a Ci > > tego niezapomne) > > następna pamietliwa, taka sama jestes jak Slo w niektorych wypadkach udzielam "taryfy ulgowej")))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:52 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja Ci i tak niewierze w obiecanki.... > > > > > tylko plecki odwroce a bedziecie i tak szeptac ze sloo > o-) > > > > > > > > > > podaj puchar,a napelnie go trunkiem zwycieskim > > > > > i pijmy za nastepne zdobycia) > > > > > > > > > > PS;..a drugiej palmy juz nieche) > > > > > bo slubne twierdzi ze jedna juz mam )))))))))))))) > > > > > > > > hmmm, nalezy uszanowac twierdzenie Odina)) to jak, polewam > y? > > > > > > zapamietam solidarnosc meska) > > > napelniam po raz wtory...i pijmy....za wieniec i potwierdzona "palm > e"aj,j > > a Ci > > > tego niezapomne) > > > > następna pamietliwa, taka sama jestes jak Slo > > w niektorych wypadkach udzielam "taryfy ulgowej")))))))))))))))))) pozyjemy zobaczymy, trzymam Cie za słowo)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:54 no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:56 slo-onko napisała: > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? o! a sloo co robi?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:58 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? > > o! a sloo co robi?? zaczynam sie bac,ze jesli bede dla Nicka niedobra to spotka mnie jaka kara to juz wole sie do niego tulic albo co Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:01 slo-onko napisała: > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, lubisz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, lubisz? o tym co zawsze? to lubie Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:04 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, lubisz? > > o tym co zawsze? to lubie po stokroć tak, o tym co zawsze i nie tylko Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, lubisz? > > o tym co zawsze? to lubie a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:08 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, lubisz? > > > > o tym co zawsze? to lubie > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? no własnie co? hę? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:08 a ja sobie wino popijam dobre, acha Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:09 nick000 napisał: > a ja sobie wino popijam dobre, acha dawaj nam tu zaraz lyka albo dwa Kendos lubi czerwone mnie obojetnie byle mokre Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > a ja sobie wino popijam dobre, acha > > dawaj nam tu zaraz lyka albo dwa > Kendos lubi czerwone mnie obojetnie byle mokre hahahaha, a skad szanowna Slo wie, ze czerwone????)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:14 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a ja sobie wino popijam dobre, acha > > > > dawaj nam tu zaraz lyka albo dwa > > Kendos lubi czerwone mnie obojetnie byle mokre > > hahahaha, a skad szanowna Slo wie, ze czerwone????)) jak to skad? przeciez siedze tak wysoko,ze wyzej juz nie moznastad widac wszytsko i np. Ciebie widze keidy usmiechasz sie czytajac pewien tekst Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:10 nick000 napisał: > a ja sobie wino popijam dobre, acha no !! sprawowac mi sie tu) prosze o dopelnienie kielicha Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:13 po ktorym zaczne spiewac i tanczyc Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:09 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, chcesz? > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, lubisz? > > > > o tym co zawsze? to lubie > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? Nick namawial mnie do psot znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem burzyc moje babki))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:12 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przytule, c > hcesz? > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do uszka, l > ubisz? > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > Nick namawial mnie do psot > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem burzyc moje babki;- > )))))) a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... chyba zabiore wam winko, bo zaczniecie dopiero brykac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:14 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przyt > ule, c > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do us > zka, l > > ubisz? > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > > > Nick namawial mnie do psot > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem burzyc moje > babki;- > > )))))) > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > chyba zabiore wam winko, > bo zaczniecie dopiero brykac) jesli juz to wesolo i we trojke Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:17 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie > przyt > > ule, c > > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci > do us > > zka, l > > > ubisz? > > > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > > > > > Nick namawial mnie do psot > > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem burzyc > moje > > babki;- > > > )))))) > > > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > > chyba zabiore wam winko, > > bo zaczniecie dopiero brykac) > > jesli juz to wesolo i we trojke czasami trojka jest dobra) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie przyt > ule, c > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci do us > zka, l > > ubisz? > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > > > Nick namawial mnie do psot > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem burzyc moje > babki;- > > )))))) > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > chyba zabiore wam winko, > bo zaczniecie dopiero brykac) co zabiorę, przyniesiemy nowe i juz Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:21 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata to Cie > przyt > > ule, c > > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu szepnę Ci > do us > > zka, l > > > ubisz? > > > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > > > > > Nick namawial mnie do psot > > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem burzyc > moje > > babki;- > > > )))))) > > > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > > chyba zabiore wam winko, > > bo zaczniecie dopiero brykac) > > > co zabiorę, przyniesiemy nowe i juz a drzwi pozamykalam,klucz wyrzucilam i jestescie zamknieci... niema lazenia gdziesk po jakowys katach) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:24 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata > to Cie > > przyt > > > ule, c > > > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu sze > pnę Ci > > do us > > > zka, l > > > > ubisz? > > > > > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > > > > > > > Nick namawial mnie do psot > > > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem b > urzyc > > moje > > > babki;- > > > > )))))) > > > > > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > > > chyba zabiore wam winko, > > > bo zaczniecie dopiero brykac) > > > > > > co zabiorę, przyniesiemy nowe i juz > > a drzwi pozamykalam,klucz wyrzucilam i jestescie zamknieci... > niema lazenia gdziesk po jakowys katach) ale chitra no znajac Nicka pzremycil cos za pazucha Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:26 wlasnie dlatego poczynilam takie kroki... ten nasz nick,to lis przechera) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:28 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedzowata > to Cie > > przyt > > > ule, c > > > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewanżu sze > pnę Ci > > do us > > > zka, l > > > > ubisz? > > > > > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he ?? > > > > > > > > Nick namawial mnie do psot > > > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a potem b > urzyc > > moje > > > babki;- > > > > )))))) > > > > > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > > > chyba zabiore wam winko, > > > bo zaczniecie dopiero brykac) > > > > > > co zabiorę, przyniesiemy nowe i juz > > a drzwi pozamykalam,klucz wyrzucilam i jestescie zamknieci... > niema lazenia gdziesk po jakowys katach) o nareszcie, ale nam przysługę zrtobiłas))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:33 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > no dobra Nick,zeby nie byc jedz > owata > > to Cie > > > przyt > > > > ule, c > > > > > hcesz? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasne, tylko o tym myslałem, w rewan > żu sze > > pnę Ci > > > do us > > > > zka, l > > > > > ubisz? > > > > > > > > > > > > > > o tym co zawsze? to lubie > > > > > > > > > > > > a co bylo przed chwila mowione o szeptaniu ?? he > ?? > > > > > > > > > > Nick namawial mnie do psot > > > > > znaczy chcial mnie podstepem zwabic do piaskownicy, a p > otem b > > urzyc > > > moje > > > > babki;- > > > > > )))))) > > > > > > > > a to klamczuch jeden,zaczyna niedotrzymywac obietnicy.... > > > > chyba zabiore wam winko, > > > > bo zaczniecie dopiero brykac) > > > > > > > > > co zabiorę, przyniesiemy nowe i juz > > > > a drzwi pozamykalam,klucz wyrzucilam i jestescie zamknieci... > > niema lazenia gdziesk po jakowys katach) > > o nareszcie, ale nam przysługę zrtobiłas))) dobrze ze na ostatnim pietrze...to niema szansy nawet z balkonu sie zesliznac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:38 a propos balko to opowiem Wam o pewnej scenie, ktora widzialam na wlasne oczy. bedac u rodziny przyuwazylismy jak z balkonu powyzej (I pietro) zjezdza w koszyku na linie pies byl to maly czarno bialy kundel zwany PInioDD panom nie chcialo sie wychodzic wiec nauczyli psine zjezdzac w koszyku z I p. DD smialismy sie w nieboglosy na ten widok na dokladke jak smiesznie nazywal sie ten piesek droge powrotna mial juz po schodach, sasiedzi wpuszczali PInia do bloku Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:46 slo-onko napisała: > a propos balko to opowiem Wam o pewnej scenie, ktora widzialam na wlasne oczy. > bedac u rodziny przyuwazylismy jak z balkonu powyzej (I pietro) zjezdza w koszy > ku na linie pies byl to maly czarno bialy kundel zwany PInioDD panom nie c > hcialo sie wychodzic wiec nauczyli psine zjezdzac w koszyku z I p. DD > smialismy sie w nieboglosy na ten widok na dokladke jak smiesznie nazywal sie > ten piesek droge powrotna mial juz po schodach, sasiedzi wpuszczali PInia d > o bloku ciekawa historyjka) a psiunek odwazny,,,,ja bym bala sie ...moglby przez wyskoczyc i krzywde sobie zrobic Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:47 nie uwierzysz Kendo, to co pisze o psie Slo jest fraszka przy koniu,,który mieszkał w bloku na II piętrze, serio. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:50 nick000 napisał: > nie uwierzysz Kendo, to co pisze o psie Slo jest fraszka przy koniu,,który mie > szkał w bloku na II piętrze, serio. na filmie widzaialm....tam tresuja,a swojego ?? bala bym sie.... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:53 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > nie uwierzysz Kendo, to co pisze o psie Slo jest fraszka przy koniu,,któ > ry > mie > > szkał w bloku na II piętrze, serio. > > na filmie widzaialm....tam tresuja,a swojego ?? bala bym sie.... to aytentyk, gość był wozakiem woził wegiel i namietnie naduzywał trunków rozlicznych, zawaliła mu sie chatka i dostał mieszkanie w bloku, nie wiedzial co robić z koniem i zamieszkali razem, dopiero po interwencjiach innych lokatorów musiał sie wyprowadzić. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:56 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > nie uwierzysz Kendo, to co pisze o psie Slo jest fraszka przy koni > u,,któ > > ry > > mie > > > szkał w bloku na II piętrze, serio. > > > > na filmie widzaialm....tam tresuja,a swojego ?? bala bym sie.... > to aytentyk, gość był wozakiem woził wegiel i namietnie naduzywał trunków rozl > icznych, zawaliła mu sie chatka i dostał mieszkanie w bloku, nie wiedzial co ro > bić z koniem i zamieszkali razem, dopiero po interwencjiach innych lokatorów mu > siał sie wyprowadzić. chyba mi tu cusik "polewasz " nicku historja niesamowita..... Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 22:00 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > nie uwierzysz Kendo, to co pisze o psie Slo jest fraszka prz > y koni > > u,,któ > > > ry > > > mie > > > > szkał w bloku na II piętrze, serio. > > > > > > na filmie widzaialm....tam tresuja,a swojego ?? bala bym sie.... > > to aytentyk, gość był wozakiem woził wegiel i namietnie naduzywał trunkó > w > rozl > > icznych, zawaliła mu sie chatka i dostał mieszkanie w bloku, nie wiedzial > co > ro > > bić z koniem i zamieszkali razem, dopiero po interwencjiach innych lokato > rów > mu > > siał sie wyprowadzić. > > chyba mi tu cusik "polewasz " nicku > historja niesamowita..... jak babcię kocham ze nie polewam, opowiem Ci jeszcze historie o gosciu co swinkę w mieszkaniu trzymał, w bloku zresztą Straszne zapachy rozchodzily sie z jego mieszkania, ludzie wezwali komisję a ze ów jegomość miał w administracji znajomego, to zostal uprzedzony o ich wizycie. Komisja bardzo wazna przybyła i nic nie stwierdziła, juz mieli sobie iść gdy nagle z szafy słychac chrum chrum, otóz facio ukrył tam swoja swinkę, to tez fakt Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 23.05.05, 09:01 niesamowite nicku ) wprost nie do uwierzenia) konie/swinki w bloku mieszkajace ?? a moze to moda XXI wieku ? ) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 20:54 naprawde....taka jestem..masz jak w banku) jak nadejdzie czas na "taryfe" Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:02 kendo napisała: > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > jak nadejdzie czas na "taryfe" hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to Odin przeczyta moga być problemy))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:06 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to Odin przeczyta moga > być problemy))) o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz....) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:07 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to Odin przeczyt > a > moga > > być problemy))) > > o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz....) jakie znowu podteksty, cos o banku i taryfie tylko piszemy inne sprawy przesuniemy na bardziej stosowny czas Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:09 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > > > > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to Odin pr > zeczyt > > a > > moga > > > być problemy))) > > > > o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz....) > > jakie znowu podteksty, cos o banku i taryfie tylko piszemy inne sprawy przes > uniemy na bardziej stosowny czas OK...poprzesuwamy wtedy wszystko ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:11 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > > > > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to Odin pr > zeczyt > > a > > moga > > > być problemy))) > > > > o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz....) > > jakie znowu podteksty, cos o banku i taryfie tylko piszemy inne sprawy przes > uniemy na bardziej stosowny czas czyli kto siedzi na vacie a kto na picie czyli podatki i urzedowe sprawy skarbowe)) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:14 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > > > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > > > > > > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to O > din pr > > zeczyt > > > a > > > moga > > > > być problemy))) > > > > > > o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz....) > > > > jakie znowu podteksty, cos o banku i taryfie tylko piszemy inne sprawy > przes > > uniemy na bardziej stosowny czas > > czyli kto siedzi na vacie a kto na picie czyli podatki i urzedowe sprawy ska > rbowe)) i sloo,wyklarowala w czym rzecz) chociaz i tak malo kumam z tego) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:18 vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was tez jakies sa picie-PIT -zeznanie rocznego podatku stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i picie juz wiesz? Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:22 slo-onko napisała: > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was tez jakies s > a > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i picie > juz wiesz? wiem ,wiem sloo, ale ten >pit> po szwdzku to troche takie slowo co raczej na afiszowanie publiczne niebardzo))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:25 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was tez ja > kies > s > > a > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i picie > > juz wiesz? > > wiem ,wiem sloo, > ale ten >pit> po szwdzku to troche takie slowo co raczej na afiszowanie > > publiczne niebardzo))))))))))) hehehehe o tym nie wiedzialam Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:28 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was > tez ja > > kies > > s > > > a > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i pic > ie > > > juz wiesz? > > > > wiem ,wiem sloo, > > ale ten >pit> po szwdzku to troche takie slowo co raczej na afisz > owanie > > > > publiczne niebardzo))))))))))) > > hehehehe o tym nie wiedzialam to teraz dowiedzialas sie niechcacy,ale sama tego nieuzywaj,bo to troszke wulgarnie brzmi w ustach kobiety, sa ladniejsze nazwy dla nas) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:31 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. > u Was > > tez ja > > > kies > > > s > > > > a > > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie > i pic > > ie > > > > juz wiesz? > > > > > > wiem ,wiem sloo, > > > ale ten >pit> po szwdzku to troche takie slowo co raczej na > afisz > > owanie > > > > > > publiczne niebardzo))))))))))) > > > > hehehehe o tym nie wiedzialam > > to teraz dowiedzialas sie niechcacy,ale sama tego nieuzywaj,bo to troszke > wulgarnie brzmi w ustach kobiety, > sa ladniejsze nazwy dla nas) ale u nas ten skrot jest pospolity i normalny , dotyczy zupelnie czegos innego dlatego pewnie z niczym innym mi sie nie kojarzy poza tym to wymyslily nasze "madre glowy" Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy > inny. > > u Was > > > tez ja > > > > kies > > > > s > > > > > a > > > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na > vacie > > i pic > > > ie > > > > > juz wiesz? > > > > > > > > wiem ,wiem sloo, > > > > ale ten >pit> po szwdzku to troche takie slowo co rac > zej na > > afisz > > > owanie > > > > > > > > publiczne niebardzo))))))))))) > > > > > > hehehehe o tym nie wiedzialam > > > > to teraz dowiedzialas sie niechcacy,ale sama tego nieuzywaj,bo to troszke > > > wulgarnie brzmi w ustach kobiety, > > sa ladniejsze nazwy dla nas) > > ale u nas ten skrot jest pospolity i normalny , dotyczy zupelnie czegos innego > dlatego pewnie z niczym innym mi sie nie kojarzy poza tym to wymyslily nasze > "madre glowy" zgadzam sie sloo,wiele jest takich zbieznych znaczeni, juz kiedys chyba wspominalam jak po szwedzku mowi sie na zakret?) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:41 slo-onko napisała: > nie pamietam. jak? wulgarnie nazywajac "panienke lekkich obyczajow" Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:41 slo-onko napisała: > nie pamietam. jak? nie bądź taka ciekawska maleńka Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:40 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak > kazdy > > inny. > > > u Was > > > > tez ja > > > > > kies > > > > > s > > > > > > a > > > > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze sie > dza na > > vacie > > > i pic > > > > ie > > > > > > juz wiesz? > > > > > > > > > > wiem ,wiem sloo, > > > > > ale ten >pit> po szwdzku to troche takie slowo > co rac > > zej na > > > afisz > > > > owanie > > > > > > > > > > publiczne niebardzo))))))))))) > > > > > > > > hehehehe o tym nie wiedzialam > > > > > > to teraz dowiedzialas sie niechcacy,ale sama tego nieuzywaj,bo to t > roszke > > > > > wulgarnie brzmi w ustach kobiety, > > > sa ladniejsze nazwy dla nas) > > > > ale u nas ten skrot jest pospolity i normalny , dotyczy zupelnie czegos > innego > > dlatego pewnie z niczym innym mi sie nie kojarzy poza tym to wymyslily > > nasze > > "madre glowy" > > zgadzam sie sloo,wiele jest takich zbieznych znaczeni, > juz kiedys chyba wspominalam jak po szwedzku mowi sie na zakret?) no no!, jesli to z łaciny to prosze mi tu nie cytować Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:42 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podate > k jak > > kazdy > > > inny. > > > > u Was > > > > > tez ja > > > > > > kies > > > > > > s > > > > > > > a > > > > > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > > > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego, > ze sie > > dza na > > > vacie > > > > i pic > > > > > ie > > > > > > > juz wiesz? > > > > > > > > > > > > wiem ,wiem sloo, > > > > > > ale ten >pit> po szwdzku to troche takie > slowo > > co rac > > > zej na > > > > afisz > > > > > owanie > > > > > > > > > > > > publiczne niebardzo))))))))))) > > > > > > > > > > hehehehe o tym nie wiedzialam > > > > > > > > to teraz dowiedzialas sie niechcacy,ale sama tego nieuzywaj,b > o to t > > roszke > > > > > > > wulgarnie brzmi w ustach kobiety, > > > > sa ladniejsze nazwy dla nas) > > > > > > ale u nas ten skrot jest pospolity i normalny , dotyczy zupelnie cz > egos > > innego > > > dlatego pewnie z niczym innym mi sie nie kojarzy poza tym to wym > yslily > > > > nasze > > > "madre glowy" > > > > zgadzam sie sloo,wiele jest takich zbieznych znaczeni, > > juz kiedys chyba wspominalam jak po szwedzku mowi sie na zakret?) > > no no!, jesli to z łaciny to prosze mi tu nie cytować a juz to zrobilam ale dyskretnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:22 slo-onko napisała: > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was tez jakies s > a > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i picie > juz wiesz? jasniej nie mozna, Slo na ministra finansów od zaraz Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:25 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was tez ja > kies s > > a > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i picie > > juz wiesz? > > jasniej nie mozna, Slo na ministra finansów od zaraz oj,ludziki smiac mi sie chce))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:30 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was > tez ja > > kies s > > > a > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i pic > ie > > > juz wiesz? > > > > jasniej nie mozna, Slo na ministra finansów od zaraz > > oj,ludziki smiac mi sie chce))))))))))))))) z czego, Slo jest ładna a ministrowie nasi jakby nie bardzo Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:34 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. > u Was > > tez ja > > > kies s > > > > a > > > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie > i pic > > ie > > > > juz wiesz? > > > > > > jasniej nie mozna, Slo na ministra finansów od zaraz > > > > oj,ludziki smiac mi sie chce))))))))))))))) > > > z czego, Slo jest ładna a ministrowie nasi jakby nie bardzo ich wlasnie mozna by bylo nazwac" pitami))))))))))" Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > vacie-odnosnik do podatku vat, czyli podatek jak kazdy inny. u Was tez ja > kies s > > a > > picie-PIT -zeznanie rocznego podatku > > stad zart o pracownikach urzedu skarbowego,ze siedza na vacie i picie > > juz wiesz? > > jasniej nie mozna, Slo na ministra finansów od zaraz nie radze mnie kasa sie raczej nie tzryma caly rzad z torbami bym puscila Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:16 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > > > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > > > > > > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz jak to O > din pr > > zeczyt > > > a > > > moga > > > > być problemy))) > > > > > > o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz....) > > > > jakie znowu podteksty, cos o banku i taryfie tylko piszemy inne sprawy > przes > > uniemy na bardziej stosowny czas > > czyli kto siedzi na vacie a kto na picie czyli podatki i urzedowe sprawy ska > rbowe)) hehehehehehehehehe, Slo, to sa powazne sprawy nadzwyczaj)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:18 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > naprawde....taka jestem..masz jak w banku) > > > > > > jak nadejdzie czas na "taryfe" > > > > > > > > > > hmm, tajemniczo brzmi i zachęcająco wielce, teraz ja > k to O > > din pr > > > zeczyt > > > > a > > > > moga > > > > > być problemy))) > > > > > > > > o boszzeeeeeeee..zaraz tam jakies poddteksty sobie myslisz... > .) > > > > > > jakie znowu podteksty, cos o banku i taryfie tylko piszemy inne > sprawy > > przes > > > uniemy na bardziej stosowny czas > > > > czyli kto siedzi na vacie a kto na picie czyli podatki i urzedowe spra > wy ska > > rbowe)) > > hehehehehehehehehe, Slo, to sa powazne sprawy nadzwyczaj)) oczywiscie i nikt w to nie watpi)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:10 dobrze,ze moj jest leniwy inaczej padlby tu po przeczytaniu chocby jednego postuDDDD Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:12 GRATULACJE!!!!! Szalejecie aż miło popatrzeć)) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:13 jtka napisała: > GRATULACJE!!!!! Szalejecie aż miło popatrzeć)) wiataj itus....Tobie tez GRATULUJE z usciskami i pucharm wina) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:17 jtka napisała: > GRATULACJE!!!!! Szalejecie aż miło popatrzeć)) cześć Jta imprezka trwa na vistuli bez przerwy Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:26 ja wiem ,że bez przerwy, zaluje tylko ze sama tak rzadko zaglądam ale milo mi ze w takiej radosnej chwili sie zjawilam))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:19 jtka napisała: > GRATULACJE!!!!! Szalejecie aż miło popatrzeć)) o czesc Jtusia cmok Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:15 slo-onko napisała: > dobrze,ze moj jest leniwy inaczej padlby tu po przeczytaniu chocby jednego post > uDDDD mialby wesolo....a moze i by w koncu dolaczyl do nas) Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:17 to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:19 jtka napisała: > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny tysiaczek) a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:20 kendo napisała: > jtka napisała: > > > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) > > milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny tysiaczek) > a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) starsznie szybko jestesmy chyba drugim forum w kolejnosci z taka iloscia postow? Nick zawsze byles zorientowany, czy tak to wyglada? Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:24 kiedys to sprawdzalam,a teraz jakos zapominam) najwazniesze ze mamy relaxik nielada) jak mazia napisala,"ze mamy klimacik fajny" Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:25 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > jtka napisała: > > > > > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) > > > > milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny tysiacze > k) > > a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) > > starsznie szybko > jestesmy chyba drugim forum w kolejnosci z taka iloscia postow? > Nick zawsze byles zorientowany, czy tak to wyglada? oscylujemy pomiedzy drugim a trzecim miejscem, podobnie jest w aktywnosci, ale po dzisiejszym wieczorze murowany rekord Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:30 u nas to idzie tak jak tsunami,albo kapeczke) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:24 kendo napisała: > jtka napisała: > > > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) > > milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny tysiaczek) > a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) sa fora gdzie pisze cała kupa luda i nie nastukali nawet połowy tego co garstka vistulan, a wiecie dlaczego, bo my się lubimy Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:28 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > jtka napisała: > > > > > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) > > > > milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny tysiacze > k) > > a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) > > sa fora gdzie pisze cała kupa luda i nie nastukali nawet połowy tego co garstk > a vistulan, a wiecie dlaczego, bo my się lubimy i to jest najwazniejsze salon Slogiego byl kiedys z masa wpisow, a ktore forum jest za nim? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:35 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > jtka napisała: > > > > > > > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!))) > ) > > > > > > milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny ty > siacze > > k) > > > a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) > > > > sa fora gdzie pisze cała kupa luda i nie nastukali nawet połowy tego co > garstk > > a vistulan, a wiecie dlaczego, bo my się lubimy > > i to jest najwazniejsze > salon Slogiego byl kiedys z masa wpisow, a ktore forum jest za nim? Salon, Dekameron, Vistula, taka jest kolejność pod wzgledem ilości postów. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:37 dla mie osobiscie zadawalajaca pozycja, nigdy nie pchalam sie do przodu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:41 kendo napisała: > dla mie osobiscie zadawalajaca pozycja, > nigdy nie pchalam sie do przodu) tymbardziej,ze wahamy sie pomiedzy 2 a 3 wiec w zupelnosci wystarczy i nie jest to walka choc swoja droga GW moglaby zasponsorowac za to jakas nagrode))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:44 tak myslisz?? ciekawe co by wymyslili.... chetnie bym na jakisi weekendzis zaczela wpisywac) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:46 i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dwuznaczna Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:47 nick000 napisał: > i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dwuznaczna jak to ?? kto wyskoczyl przez balkon? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:48 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dwuznaczna > > jak to ?? kto wyskoczyl przez balkon? niby nikt, Slo spi, Jtka gdzies bankietuje, tylko Ty i ja Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:51 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dwuznaczna > > > > jak to ?? kto wyskoczyl przez balkon? > > niby nikt, Slo spi, Jtka gdzies bankietuje, tylko Ty i ja i co ?? boisz sie zostac sam na sam zemna co ?? ))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:55 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dwuznaczna > > > > > > jak to ?? kto wyskoczyl przez balkon? > > > > niby nikt, Slo spi, Jtka gdzies bankietuje, tylko Ty i ja > > i co ?? boisz sie zostac sam na sam zemna co ?? ))))))) w świetle wczorajszej dyskusji o sabacie i tańcach przy ognisku jakos nie bardzo sie boje, zdecydowanie sie nie boję Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:58 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dwuznacz > na > > > > > > > > jak to ?? kto wyskoczyl przez balkon? > > > > > > niby nikt, Slo spi, Jtka gdzies bankietuje, tylko Ty i ja > > > > i co ?? boisz sie zostac sam na sam zemna co ?? ))))))) > > w świetle wczorajszej dyskusji o sabacie i tańcach przy ognisku jakos nie bard > zo sie boje, zdecydowanie sie nie boję czekaj,czekaj....niech zbiegnie sie reszta, wymyslimy cos extra dla Ciebie,zebys sie zdziebko pobal) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 22:01 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > i zostaliśmy sami, sytuacja ze sie tak wyrażę dw > uznacz > > na > > > > > > > > > > jak to ?? kto wyskoczyl przez balkon? > > > > > > > > niby nikt, Slo spi, Jtka gdzies bankietuje, tylko Ty i ja > > > > > > i co ?? boisz sie zostac sam na sam zemna co ?? ))))))) > > > > w świetle wczorajszej dyskusji o sabacie i tańcach przy ognisku jakos ni > e > bard > > zo sie boje, zdecydowanie sie nie boję > > czekaj,czekaj....niech zbiegnie sie reszta, > wymyslimy cos extra dla Ciebie,zebys sie zdziebko pobal) hehehe, obiecanki cacanki nie jestem strachliwy ale moze być ciekawie Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > dla mie osobiscie zadawalajaca pozycja, > > nigdy nie pchalam sie do przodu) > > tymbardziej,ze wahamy sie pomiedzy 2 a 3 wiec w zupelnosci wystarczy i nie jes > t to walka > choc swoja droga GW moglaby zasponsorowac za to jakas nagrode))) nie widze sensu w rywalizacji na forum, dobrze jest, popisujemy sobie dla przyjemnosci, lubimy sie i tylko oto chodzi Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:31 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > jtka napisała: > > > > > to w łapkę winko biorę i toast za Vistule i Vistulan!!!)))) > > > > milo,ze dolaczylas do imprezowania)...na zdrowko i za nastepny tysiacze > k) > > a bedzie to 30 000 ludzie ale sie kreci))))))))))))) > > sa fora gdzie pisze cała kupa luda i nie nastukali nawet połowy tego co garstk > a vistulan, a wiecie dlaczego, bo my się lubimy i jak duecik zacznie stukac to ho hoooooooo ,kreci sie kreci)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:43 kochani musze sie z Wami pozegnac, dochodzi 22 ,a moje dzieci chca spac. znow nadchodzi nowy tydzien, dobrze,ze krotki dobrej nocy zycze wszystkim i do zobaczenia jutro Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:45 a nie mówiłem, ze Slo to maluch, trzymaj sie i spij dobrze. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 21:48 milej nocki sloo do jutra. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 22:00 ja tez sie juz pozegnam nicku.... milej nocy zycze.... dziekujac jak zawsze za mily wieczor) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 22:02 śpij smacznie Kenduś, było bardzo fajnie, dziękuję Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 22.05.05, 22:04 nie bede sam ze soba gadał, swoja droga to dziwne, moje koleżanki chodza spac z kurami żegnam sie i ja, dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy...29 000 *Nick * 23.05.05, 08:57 nick000 napisał: > nie bede sam ze soba gadał, swoja droga to dziwne, moje koleżanki chodza spa > c z kurami żegnam sie i ja, dobranoc wszystkim o? co to to nie! my z kurami nie chodzimy spac, po co nam pierzaste w lozu, wolimy cos innego ) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 10:03 ciekawe czy dzis zaliczymy nastepny numerek?? ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 10:21 kendo napisała: > ciekawe czy dzis zaliczymy nastepny numerek?? ) mysle,ze zostalo nam nie duzo cyferek i dzis to zrobimy znaczy wykrecimy kolejny nie zly numer Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 10:33 i wiem nawet kto bedzie prowadzil "prim" ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 10:38 kendo napisała: > i wiem nawet kto bedzie prowadzil "prim" ) Ty musisz to zrobic Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 10:41 nie,nie....pierwszenstwo maja GOSCIE ) tz.WY i prosze sie nie licytowac,tylko biec do przodu)))))))))))))) a wyjdzie pewnie tak jak juz bywalo, ze w zaaferowaniu wpisow na licznik sie nie spogladalo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 10:55 kendo napisała: > nie,nie....pierwszenstwo maja GOSCIE ) tz.WY > i prosze sie nie licytowac,tylko biec do przodu)))))))))))))) > > a wyjdzie pewnie tak jak juz bywalo, > ze w zaaferowaniu wpisow na licznik sie nie spogladalo) jak bedziemy tak deliberowac to do 15 napewno go wystukamy stukamy czy dajemy szanse innym vistulakom wziac udzial w stukaniu? Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 11:04 nie oglądajcie sie tylko piszcie, a najlepiej w kuchennym wątku ) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 11:16 kazdy ma szanse na zdobycie a przyjemnie by bylo miec wspomnienie nowej "duszyczki zdobywajacej "szczyt" kasikk,jak ja najedzona,od kuchni nie mysle,trzymam sie jak najdalej od niej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 16:46 I ZNOW PRZELECIAL NAM NIEPOSTRZEZENIE )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 **mala** 06.06.05, 16:48 ZAPISALA SIE MALENIKA NA 31 000 NUMEREK )))))))))) GRATULACJE !!!!!!!!!!! . a wywinela szczesliwy numerek wpisem do vistulowej kuchni o 16:25..... Odpowiedz Link
kasikk Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 16:48 to na pewno malenka napisała ) Mała, gratulacje DD <tu powinien nastąpić uścisk dłoni prezesa, czyli kendusiowej, oraz wręczenie goździka różowego> Odpowiedz Link
mala20033 Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 16:51 ..moze byc bialy..hi,hi,...Buziaczki Wsiem... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 16:51 juz to zrobilam kasikku,wygratulowalam i wycalowalam malenka ale chcialam wniesc poprawke,ze mala wywinela nr.wpisem :witajac poniedzialek o 16:25 a pilnowalam i zagapilam sie na ogrodach) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 17:01 kendo napisała: > juz to zrobilam kasikku,wygratulowalam i wycalowalam malenka > > ale chcialam wniesc poprawke,ze mala wywinela nr.wpisem :witajac poniedzialek o > > 16:25 > > a pilnowalam i zagapilam sie na ogrodach) no to ja na te okolicznosc zabawie sie w orkiestre i zagram na trębie)) buziaki Mala Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 17:10 malenka "trzasnela" wpisy i poleciala na dalsze fora.... inaczej by nie byla malenka)))))))) usciski i buziaki mala.;* Odpowiedz Link
mala20033 Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 17:37 Znasz mnie..ide sie potluc z tymi nawiedzonymi..chopami..hi,hi,... Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 17:39 ja juz ich mam dosyc, nieraz nawet nie czytam nawiedzonych) a Ciebie podziwiam) Odpowiedz Link
mala20033 Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 17:45 Zaczepi mnie jakies takies,tio mu odpisze..niezdzierze,ale nerwow mnie to kosztuje..o jezuniu!!... Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 18:48 pozdrowienia poniedziałkowe dla zdobywców numerków)))) ale szalejecie))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 19:17 no pięknie, gratulacje Mala))))) wspaniały numerek, ale mnie ominęło, może sie na jakąś flaszczynę załapie Kendo, co jest? Szefowa w końcu jesteś) Mam jeszcze jedną piękną niespodziankę ale o niej w innym wątku napiszę))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 20:25 wiec co ?? stawiam skrzynke browara rogatego i skrzynke dla pani co sobie wybiora.... i mozemy zaczynac swietowanie " blizniacze",bo nowina piekan nicku i wszyscy sie cieszymy z tego. Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 20:27 wymagający nie jestem, może być rogaty, gorsza sprawa z naszymi paniami, znam jedna co chcialaby sie w szampanie kąpać)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 20:34 nick000 napisał: > wymagający nie jestem, może być rogaty, gorsza sprawa z naszymi paniami, znam > jedna co chcialaby sie w szampanie kąpać)) o kapac w szampanie? a ktoz to taki wymagajacy? Odpowiedz Link
nick000 Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 20:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > wymagający nie jestem, może być rogaty, gorsza sprawa z naszymi paniami, > znam > > jedna co chcialaby sie w szampanie kąpać)) > > o kapac w szampanie? a ktoz to taki wymagajacy? noo, to tak, co by tu rzec, najlepiej nic nie powiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 20:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > wymagający nie jestem, może być rogaty, gorsza sprawa z naszymi pa > niami, > > znam > > > jedna co chcialaby sie w szampanie kąpać)) > > > > o kapac w szampanie? a ktoz to taki wymagajacy? > > noo, to tak, co by tu rzec, najlepiej nic nie powiem he he he Nick, a co to za nimfa wodna Ci sie marzy? mow mi tu zaraz jak tzreba to i walczyc dzielnie bede jak lwica))))) Odpowiedz Link
jtka Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:05 a cała rzesza vistulanek wesprze Cie Sloo))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:11 oczywiscieja w pierwszym rzedzie do wsparcia Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:10 chyba nie bedziesz musial, bo przy kapaniu nachlepta sie babelkow i nie stanie do walki))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:14 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > wymagający nie jestem, może być rogaty, gorsza sprawa z nasz > ymi pa > > niami, > > > znam > > > > jedna co chcialaby sie w szampanie kąpać)) > > > > > > o kapac w szampanie? a ktoz to taki wymagajacy? > > > > noo, to tak, co by tu rzec, najlepiej nic nie powiem > > he he he Nick, a co to za nimfa wodna Ci sie marzy? mow mi tu zaraz > jak tzreba to i walczyc dzielnie bede jak lwica))))) juz nie tzreba Jtus, nie zamierazm walczyc o tego obludnika. Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:16 sloo, tak zle niebedzie,nick tylko ma dobra pamiec.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:20 kendo napisała: > sloo, > tak zle niebedzie,nick tylko ma dobra pamiec.... z Nickiem to ja juz nie bede dyskutowac. jesli przyjdzie mi o kogos walczyc to powroce do Leona Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:28 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo, > > tak zle niebedzie,nick tylko ma dobra pamiec.... > > z Nickiem to ja juz nie bede dyskutowac. jesli przyjdzie mi o kogos walczyc to > powroce do Leona oj,oj....cos mi sie tu zaczyna na zmiany jakowes szykowac.... i zacznie wtedy nick walczyc z niewidzialnym Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:08 cos Ty znasz nastepna??,bo ja tez jedna znam))))) ciekawe jak to sie czuje??chyba bedzie zimno, bo podgrzac tego nie mozna))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:19 kendo napisała: > cos Ty znasz nastepna??,bo ja tez jedna znam))))) > ciekawe jak to sie czuje??chyba bedzie zimno, > bo podgrzac tego nie mozna))))))))))))) z poczatku byloby chlodno ale koniec moglby byc goracy Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 31 000 06.06.05, 21:31 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > cos Ty znasz nastepna??,bo ja tez jedna znam))))) > > ciekawe jak to sie czuje??chyba bedzie zimno, > > bo podgrzac tego nie mozna))))))))))))) > > z poczatku byloby chlodno ale koniec moglby byc goracy a to napewno,jezeli nie bedzie sie samemu)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: piszemy, piszemy.. do 36 3 63 17.09.05, 11:18 sloo wystukala swietny numerek.... nic dziwnego,ze tak spryciara ze sniadankami) Odpowiedz Link