kendo Re: nick000 17.09.04, 20:40 slo-onko napisała: > dziekuje Ci starszy bracie ))))))))))) juz masuje skronie i glaskam po glowie.... usciski rowniez posylam i niedaj sie bolowi.... nie zapomnij o "wydechu/wdechu" co mi radziles moze pomoze..... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.09.04, 11:11 odpisze....potrzebuje czasu.... az sie czasami przerazam sama siebie,ze strzelam w dziesiatke.. nieraz to cieszy,nieraz smuci.... ale jest zawsze wyjscie.. trzymaj sie ...PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 20.09.04, 16:32 wlasnie od parunastu minut wybieram sie do sklepuDDDD ale ejstem tak padnieta,ze musze odpoczac)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 20.09.04, 16:43 moj "tragarz" przysnal wiec ww razie czego mam wymowke a w duchu liczylam na to DDDD ale ejstem znow okrutna ale to po raz ostatni)))) (tu dwie rece w gorze)DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 20.09.04, 16:55 nick000 napisał: > ...ostatni raz?... > ...chyba świat się skończył... > ...trzpiotka ... hahahahaha czy Ty zawsze musisz miec ostatnie slowo? a ostatni ))))) chocby nie wiem co)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.09.04, 21:52 i spoznilam sie do Was buuuuuuuuuuuuuuuu.... chcialam wyslac rozwodce zalaczniki i przez telefon,robilysmy poprawke na jej hotmailu.... dziekuje za sny grzybkowe.... moze trafie na pozimkowa polanke, nigdy nic niewiadomo gdzie poswiadomosc nas zaprowadzi) zycze rownie pieknej nocy w poswiacie ksiezyca na polance poziomkowej) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.09.04, 22:31 brodze sobie wlasnie w poszukiwaniu "näcka"duszek wodny grajacy na skrzypcach.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.09.04, 22:38 odpowiedzialam Ci w moim watku...jestem ustresana, psiun rozdrapal poduszke piora musialam lapac,bo pancio sie usapalo)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: nick000 20.09.04, 22:40 kendo napisała: > odpowiedzialam Ci w moim watku...jestem ustresana, > psiun rozdrapal poduszke > piora musialam lapac,bo pancio sie usapalo)))) ...czy to istotne w jakim watku... ...masz wesoło... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.09.04, 22:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > odpowiedzialam Ci w moim watku...jestem ustresana, > > psiun rozdrapal poduszke > > piora musialam lapac,bo pancio sie usapalo)))) > > ...czy to istotne w jakim watku... > ...masz wesoło... ta wesolo????? piora mam we wlosach....,na mnie calej,jak po wojnie poduchowej, a psiun jeszcze sobie cos mruczal, ze z wyrka musial zejsc wiec zycze pieknym snow co sie spelniaja.... i do napisania nastepnego.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 21.09.04, 10:26 zatem do nastepnego napisania.... a druga kanape moge zamowic z salata krewetkowa/cytryna/szparagami...mniam..mniam..... milego pracusiowania.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 21.09.04, 14:15 w takim razie jest on biednym skonsumowanym miesiemDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 21.09.04, 14:38 wychodzi na to,ze te kobiety sa bardziej biedne niz ten mis a cielecie bylo wysmienitezwlaszcza jego maslene usmialam sie do rozpuku))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 21.09.04, 16:48 Nikos powiedz,ze z tym tzresieniem to nic starsznego????????? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.09.04, 11:25 a moze chodzisz tez czasami w plaszczu, czy golfie????????????????)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 22.09.04, 14:48 >...istniejesz naprawdę... ...czy to wszystko tylko mi się śniło... ...niech mnie ktoś uszczypnie...< watpisz w to? powtarzam, ja mam 4 tys. lat DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.09.04, 15:26 oj,szkoda..... ale i tak Cie lubie nawet bez tych rzeczy) czemu mezczyzni nie lubia golfow?? moi panowowie tez ich nie cierpia, zreszta ja tez.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.09.04, 21:00 kendo napisała: > Dobry wieczor nicku) mialam powitac z dizej litery.... Dobry Wieczor Nicku) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.09.04, 21:55 i teraz mowie Dobranoc Nicku.... zycze wyspanej nocy..... ale jak chcesz to posiedze chwilke z Toba.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.09.04, 22:02 dziekuje...zaraz wloze Ci pod poduszeke bajeczke @ cobys mial o czym snic....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 23.09.04, 22:06 acha,,,,tu Cie mam.... to Ty lubisz zeby Cie straszyc????? poczekaj ,niech sie na odwage zdobede..... zaraz wskocze,po zaliczeniu altanki .... milej nocki zycze.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 23.09.04, 22:26 hmmmmmmmmmmm...to Ty rycerz na bialylm koniu jestes????????????? z tych nieustraszonych/najwaleczniejszych ????????????? bede musiala obmyslic jakis podstep bys sie zaczal bac)))))))))))))) natti,natti.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 23.09.04, 23:38 no dobrze.... jak sie zdobede na odwage,napisalam, a umnie z zdobyciem sie na cokolwiek to trwa wieki, (czy tylko ja tak mam?) wiec pozostaje stan obecny/neutralny))))))))) natti,natti.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 24.09.04, 10:36 poslalam deser do kawci) mam nadzieje,ze bedzie smakowal) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 24.09.04, 17:02 co? co? ja nie plotkuje a mocna glowa musi byc czyz nie? w razie czego pozycze Ci tej mocy ode mnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 25.09.04, 20:50 dzieki Nik, takich informacji trzeba mi bylo a swoja droga to fajne miasto Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 26.09.04, 00:57 oczywiscie,jutrzejszy dzien(wlasciwie juz dzis jest) bedzie tak przyjemny jak dziesiejszy (wczorajszy) a zasypiajac myslimy jak pieknie spedzamy niedziele zycze Ci tego Nicku.... spokojnej i wypoczetej nocy..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 26.09.04, 20:01 ha,usmiechnelam sie do ostatniej linijki i pomyslalam sobie ,ze wole zostac psycholazka,jak w reklamie pamietasz, za kanapke???? podoba mi sie ta reklama z tymi dzieciakami))))))))) a reszte bedzie potem ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 26.09.04, 22:52 dziekuje rowniez za piekny wieczor, choc nie mogalam nadazyc, przez telefony i papieroski, jutro odkladam sluchawke tel, i lancuchuje sie do biurka))))))))))))) a teraz sie nie moge polapac , nadczym mam pomyslec do jutra???? czy cos z watkow "zgubilam"???? sij smacznie.....a dzisiejszy sen nareszcie zapamietalam o-) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 27.09.04, 09:58 juz golabka poslalam.... jestes kochany pod tym wzgledem jak Kajtulo.... dzieki przesliczne z usciskami. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 27.09.04, 23:38 milej nocy zycze, wypoczecia oczat) dziekuje za piekny wieczor i do jutra....PA,.. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 27.09.04, 23:48 to taka ciekawostka krajowa skad mogles wiedziec, ale zdazylo mi sie kiedys cos niesamowitego, wlasnie o tak poznej godzinie bladzac po necie,wlazlam na jakis czat, tak mi sie wydawalo ....ha,ha, to byly poczatki poznawania netu.....reszte w e-mailu)))))))) PA;..wypoczetj nocy.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 29.09.04, 07:50 dlaczego kolega Nik kaze mi czytac od rana jakies gazety? najpierw chce usiasc, napic sie kawy, wejsc na mailowa skrzynke i poczytac listy i poczytalam))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 30.09.04, 12:56 melduje sie poslusznie Panie Nicku... juz wrocilam ze sniadanka w miescie. opisalam w temacie"jesienne witanko" zalozony przez Kasikka. **milego dnia zycze. PS;.. rano nie zdazylam do kompa,przepraszam musialam byc na firmie przed 9:00 i zostawic samochod. oj nie lubie sie tak wczesnie zrywac ) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 30.09.04, 22:22 ) to zapukaj w okieneczko.... otworze, proszac na kawke.... a teraz zamykamy obejscia i na spoczynek sie udajemy z ksiazeczka .... PA;..dzieki za wieczor.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.10.04, 22:35 teraz nie zagladalam. ale rano mi narobili balaganu, przy spastaniu duzo przez pomylke skasowalam( bylo kiedys ,ze pisalam do nich,ze chce miec zawartosc skrzynki ponownie, a bylo tez raz ,ze nastepnego dnia wrocilo wszystko i trzeba bylo sobie ukladac odnowa Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.10.04, 22:41 zajzalam do skrzynki, strasznosci...po moim sprzataniu , nic nie widac dalej balagan... mieli przeciez rano dzis zakonczyc modernizacje poczty, tak przeciez pisza.....wrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.10.04, 22:49 oj! biedaku!!!!!!!! strasznosci... na razie nic nie wypada jak czekac do jutra, napewno wskoczy wszystko....mialam podobnie, a jak nie to napiszesz donich i juz! niezamartwiaj sie) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 04.10.04, 10:21 czesc Nicku poniedzialkowy) bardzo lubie poniedzialki, mam wlasnie w planie do sklepu jechac po papu, popatrze jak zwykle na "szmaty" hi,hi, tego widoku,chyba zadna kobitka sobie nie odmowi) samopoczucie dobre po weekendzie???? ** milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 04.10.04, 10:29 pocieszajace Nicku, ja tez w poniedzialek,jakbym zaczynala nowe zycie,) a slepy ze "szmatkami" uwielbiam, wiem,wiem,...moj tez nie lubi tych sklepow od dawna przestal chodzic ze mna na takie zakupy( Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 04.10.04, 10:36 ..dokladnie ,jakbym "slyszala" swojego slubnego, ale w nastepnym sklepie moze byc cos ladniejszego i tanszego.... ale Wy nie,zaliczacie jedn i do domciu gnacie.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 04.10.04, 10:49 rozumie,Wy jak sobie cos upatrzycie, niema mocnych do przebicia,,,,ale to chyba wasze szybkie zdecydowanie tak robi, my bardziej chcemy zdecydowanie wiecej wyboru i skal porownawczych...coz taka mamy nature) dzieki za " chwilke milej rozmowy" zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 06.10.04, 18:44 rozumiem co oznacza "wpadlem na chwile"-dlatego po 3 swoich postach zaprzestalam sie odzywac licze na to,ze opowiesz nam o niej Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 06.10.04, 22:25 ..nazdrowko Nicku) udalo Ci sie humory nam poprawic) dziekuje Ci ze jestes z nami....usciski Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 06.10.04, 22:46 pamietam,pamietam zaprosilam Cie i bardzo sie z tego ciesze) ** milej nocy zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 07.10.04, 22:14 tak,dziewczyny musialy isc spac, odin takze,chodzi razem z kurami.... ja go nie poklepie ,a poglaskam moze cos wskoram????ale cos czuje,ze wszystkie moje zabiegi pojda na marne( jutro witamy nowy dzionek z tym samym skladem osobowym a moze ktos jecze dolaczy do nas?? spokojnej nocy Nicku..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 09.10.04, 11:29 kajtulo 09.10.2004 11:05 + odpowiedz cytując + odpowiedz Nie było mnie tu "chwilkę" i co widzę? Nicku, nawet JA, wielki smakosz piwa, nie umiem sobie wyobrazić piwa NA CZCZO!!! Zdarzyło mi się raz, spałam cały dzień. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.10.04, 15:04 ..szanowyny kolego nicku! onegdaj kolega zapodal recepte na chlebus jestem obecnie przy czasie i ochocie do pieczenia i nikaj jej nie moge znalesc((((((((( czy kolega moze mi pomoc???????????????????????????????????????????????????????? tzn .w odszukaniu tej recepty) .. dziekuje z gory za pomoc) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.10.04, 20:17 dzieki Nicku-san, teraz skopiowalam sobie, i juz mi sie nie zapodzieje, upieklam inny nie z wyprobowanej recepty, jeszcze zyjemy)))))))))))))) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.10.04, 21:14 jutro przed polodniem bede piekla, bo ten dzisiejszy ptaszki beda dostawac) wiec jak sie nie zjawie do 21:00 tzn,ze mnie "djabli wzieli" dzieki Nicku..usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.10.04, 21:22 hi,hi,fajni z was pomocnicy.... gdzies tak kolo 11:==powinnam zastartowac.... a wiesz mam maszyne, wszystko wsypoje do niej w 6 min.i gotowe rosnie,pozniej na chwilke wlacze by przerobilo, i na deche,uformuje chlebki i po wyrosnieciu do pieca. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.10.04, 21:29 uda sie ,uda, jest podobny do recepty co zawsze pieke..... kiedy nie mialam maszyny robilam reka, pozniej lapcieta coraz slabsze i Mikolaj przyniosl nam w perzecie ta maszyna Boscha wspaniala.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.10.04, 21:54 ha,to Mikolaj -Tesciowa, co nam taki prezent sprawila, praktyczna bardzo maszyna..... a my juz dorosli przestalismy sie w Mikolaja bawic jestem co rugi rok w kraju u Mamy choc nieraz mnie cos nawiedzi i na 6 grudnia cos wsune pod poduszeczke) zastanawiam sie teraz,....ech,chyba nic nie kupie) dziekuje za mily wieczor zycze milej nocy..dobranoc) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 12.10.04, 16:40 a powiedz mi teraz ** na ktorej przedzialce pieczesz to w piecu???? na smym dole czy po srodku???? **smarujesz jsjkiem tuz przed samym wstawieniem do piekarnika ,prawda???? za jakies pol godziny bede go piekla. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 12.10.04, 18:28 hi,hi,ale intuicja mnie nie zawiodla, juz jedne wyjelam i pobieglam je "zmgielkowac" hi,hi,.... wlozylam nastepne....czyli na kolacje papusiam dobry chlebus) piec juz ma prawie dwadziescia lat , ale piecze rowno,chce wymienic na nowy a slubne"stawia sie okoniem",po co jak jest dobry???? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 12.10.04, 20:36 och Ty zdrajco... trzymasz z odinem)))))))))))) piec ma 19 lat,ciagnie duzo pradu, uchwyt do piekarnika juz odlecial musialam prowizorycznie go przyczepic, by moc otwierac drzwiczki.... i co kto ma raje hee??..wrrrrrrrrrrrrrrr.... to samo z maszyna do mycia garow.... trzeba ja tylko "odkamienic"..... a niech zmywa sam teraz gary i juz... i po co ma chopa?????hee???? wrrrrrrrrr....)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 12.10.04, 20:46 hi,hi,....uwaza ,ze dopuki co nieco funkcjonuje to OK.... a znasz ten kawal zona chciala skoczyc w bok, mowi slubnemu,ze idzie do Zoski.... maz sprawdza ...dzwoni do Zoski i pyta o zone Zoska mowi,ze tu jej niema.... maz robi skok w bok i mowi do zony , ze do Zbycha idzie.zonoa dzwoni i prosi o meza.... nie teraz nie moze podejsc do telefonu odpowiada Zbychu,bo karty rozdaje.... znam ta meska solidarnosc))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 13.10.04, 13:39 a pro´po chlebka pomyslalam,ze mozna buleczki sniadaniowe tez z czesci upiec posypac np;startym zoltym serem lub wmieszci go do ciasta,tylko ser musialby byc troszke pikantniejszy, probowales to kiedys?? albo wiesz co??? zawinac w ciasto paroweczki polane keczupem i musztarda mozna by bylo dodac tez cebulke zeszklonal hmmm...chyba tak sprobuje,az sie juz zaczynam slinic ..hi,hi,na sam smak) chowaj lenia pod dywan i do dziela nicku) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 13.10.04, 16:38 ..jak mowi moja siostrzenica: "ciotke nawiedzilo" hi,hi, jutro zabieram sie za experymetn) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 14.10.04, 14:11 a Pan Nick to co taki dziś spokojny i cichy??? hmmmm????? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 14.10.04, 22:07 wzajemnosci nocnych zycze i za mily dzien pieknie nigam)PA;.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 19.10.04, 21:52 a gdzie Ty sie podziewasz Nicku co???? nie ma komu zaczepiać Sloo.... a jeszcze czeka cie szorowanie podłogi po kolacji na której Cie zresztą nie było..... hehehe)) pozdrawiam....a rano prosze mi tylko nowego watka o środzie nie zakładać... rezerwuję go dla siebie Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 19.10.04, 23:15 ..i Ty tez ??,jestes dla mnie jak moj pies??????????? tzn.budzi mnie zawsze nosem rano...wrrrrrrrrrrrrrr ja wtedy na drugi boczek i dalej spie)))))))))) ale nispodzianki lubie robic) wiec kto wie.....?? Odpowiedz Link
nick000 Re: nick000 20.10.04, 10:00 kendo napisała: > ..i Ty tez ??,jestes dla mnie jak moj pies??????????? > tzn.budzi mnie zawsze nosem rano...wrrrrrrrrrrrrrr > ja wtedy na drugi boczek i dalej spie)))))))))) > > ale nispodzianki lubie robic) > wiec kto wie.....?? dopiero przed chwilą przeczytałem , że jestem podobny do Kendusiowego psa, drogo Cie to będzie kosztować))) zmieniam ofiarę, odpuszczam Slo i zaczynam taniec z Kendo.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.10.04, 10:10 ciesz sie z tego, bo moj psiunus jest najprzystojnieszym/rasowym najukochanszym/najslodszym stworzonkiem na padole ziemskim 0!-))))))))))))))))))))) dla niego jestem gotowa zrobic wszystko, nawet kara ,pociagniecie za ucho jest slodka <<<<))))))))) a ja sie i tak nieboje w sobote wyjezdzam, wiec nienacieszysz sie zadlugo<<<<)))))))))))))) ** milego poranka zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.10.04, 10:30 usch!!!! kamyczek z serducha mi spadl)))))))))))) slo lubi takie "przepychanki slodkie" powodzenia))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 29.10.04, 17:32 Bede...druga polowa wybywa na dwa tygodnie..Pozdr.Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 29.10.04, 07:50 witaj NIku widze,ze nasz kolega bardzo nudzi sie albo ma taki humor,ze wszytskiem posyla swoj zdrowy i ladny usmiech Odpowiedz Link
kasikk Re: nick000 02.11.04, 22:23 owszem i psocić też lubię a w ogóle to łatwiej się żyje, jak człowiek jest pogodny ) Odpowiedz Link