mala20033 Re: nick000 03.11.04, 14:35 No problem...poczekam,zjem sniadano,kawke wypije.....a na nowe pantofelki ta setka sie przyda i na cusik jeszcze...Mala Odpowiedz Link
jtka Re: nick000 03.11.04, 20:14 hihihihi Nicku, patrzę,że wyciagasz nas dziś w góry za uszy))))))) oj , dłuuugie teraz będą te uszy))) ;D Odpowiedz Link
jtka Re: nick000 03.11.04, 20:47 no wiem , wiem...ale jakoś ciężko to wprowadzić w życie... jakos to mi nie wychodzi... Odpowiedz Link
jtka Re: nick000 03.11.04, 20:56 pogodę , dowcip i uśmiech to już mam))) gorzej z wyrabianem się z niektórymi rzeczami, jakości czasu brak a że doby mi nie przedłużą to już wiem)))) zatem ...dalej biegam w kółko z pusta taczką ;DDD Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: nick000 06.11.04, 11:37 Nicku! Częściej, częściej, więcej, hehe. Sto uśmiechów życzę sobotnich. Odpowiedz Link
kajtulo Re: nick000 12.11.04, 11:47 Wracam tu do Frediego M.; nie sposób wyliczyć wykonawców, których uwielbiam, bo jest tego spora lista, ale Fredie zajmuje na niej miejsce szczególne; wciąż przebiegają mnie ciarki po plecach, gdy słyszę jego "I still love you". Jeśli można tak powiedzieć, odszedł pięknie... Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 12.11.04, 17:22 A dla Nicktusia kawal.. Pewien człowiek w zakładzie dla psychicznie chorych odmawia przyjmowania posiłków, żądając koszernego jedzenia. Jego żądania zostają spełnione i otrzymuje jedzenie przygotowanie zgodnie z żydowskimi przepisami religijnymi. W sobotę można zobaczyć, jak ten sam człowiek z przyjemnością pali cygaro. Lekarz z oburzeniem zwraca mu uwagę, że ktoś, kto przestrzega przepisów religijnych, nie powinien tego dnia palić. - To na co by mi było moje wariactwo? Milego Dzionka..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 17.11.04, 17:16 Milego dzionka A może kiedyś ,a może teraz ,usmiechnę sie raz jeszcze i życie swe streszcze ,zapisze na karcie różowe wspomnienia , wymienie po kolei ważne wydażenia .Ze byłam że żyłam ze czułam ze miałam ,płkałam i śmiałam czekałam wracałam .Choć mam wątpliwości i nie mały mętlik w głowie, bo po cóż właściwie dla kogo ja to robie. Mala Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 21.11.04, 00:35 czesc nicku.... dziekuje za przywitanie w kraju , bylo bardzo mila niespodzianka, nie zasypalo Was sniegiem???????, u nas juz bialo,ale tylko w naszym osiedlu, po drodze lekko przypudrowane kraiobrazy widzialam.... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Smutny Pan Nick 22.11.04, 19:57 A Pan Nick to taki jakiś smutny, zadumany chodzi ostatnio.... Co Panu Panie Niczku???? Żle się Pan czuje??? Coś Pana boli??? Cos Panu doskwiera??? Coś chyba naprawdę jest u Pana ostatnio nie tak... Zapraszam do siebie na zwierzenia i żale...... Głowa do góry Niczku kiedyś nastanie i ten dobry Czas, a już wtedy tego cCasu nie puścisz i bedziesz Go zawsze trzymał mocno w sercu i za rękę... uwierz mi - orzeszkowej dziewczynce.... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 22.11.04, 22:16 Niku to idzie do Ciebie meil na poprawienie humoru )))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 22.11.04, 22:23 Niku odmnie juz wyszedł więc powinieneś już dostac przesyłkę chyba że listonosz gdzies pod płotem pijany lezy pijany znów ))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 28.11.04, 18:53 wiesz nicku ,ze jestes wspanialy?? ale juz to kiedys napisalam.. przesliczne dzieki..usciski ... strasznie ten wiersz mi sie podoba zawiera w sobie wszystkie marzenia prawda??????????? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 28.11.04, 19:11 ..jestem pod wrazeniem..... piekny wiersz,a czemu go nieznalam przedtem?? jestem pocieszona do glebi, ze mogalam sie do czegos pozytywnego przyczynic) ..dzieki nicku.. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.12.04, 20:42 niezamartwiaj sie.... my tu bedziemy czekac na Cibie.. butelczyne szampana rezerwujemy rowniez.. wiec widzisz ....chyba jestes pocieszony??) milych wieczorow bez vistulanek i rownie puchowych snow zyczymy) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Cmokaski dla Nika:))) 06.12.04, 13:43 cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmokcmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok no to tyle co miałam do napisania )))) Śpieszmy się Kochać ludzi, tak szybko odchodzą.... Odpowiedz Link
kendo Re: Cmokaski dla Nika:))) 09.12.04, 11:38 Autor: nick000 Data: 09.12.2004 11:08 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- nie potrafię pisać wierszy, do tego potrzebna jest piękna dusza, **mylisz sie nicku, kazdy z nas ma piekna dusze, musimy tylko gleboko spojzec w siebie a zobaczymy tp piekno .... rozumiem jednak poezję i umiem ją ocenic i docenić, wiersze z tego atku są piękne. **i chyba najbardziej smutne.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 09.12.04, 21:57 Drogi Niku, zwracam się z uprzejma prosbą o nie dotykanie klawiatury na ocencym forum w którym jestes w dniu 10.12.2004r. mniędzy godziną 0:00 a godziną 7:40. Łicze na pozytywne rozpatrzenie mojeje prosby. Łącze wyrazy szacunku. Orzeszek_rania, Pistacja, Wariatka ) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 10.12.04, 11:41 i znowu mam proble z kuchnia.... wczoraj zakupilam kuraka swiezego i dzis mam zamiar rolade zrobic z Twojej recepty, nie znalazlam jej w kuchni na stole( pewnie dla mnie tez trzeba wszystko na sznureczkach wieszac, bym w "leb" dostala recepta pamietasz,gdzie ja umiesciles????? przesliczne dzieki za pomoc.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 10.12.04, 19:48 wspanialy smak rolady kurczakowej.... pieknie wyglaa na polmisku, popisowy obiad np.dla tesciowej)))))) zostalo z obiadu zdziebko i teraz na klacje na kanapki pokroilam, wysmienite....slubne chce miec to na swoim stole. a tak mysle,czy probowales z podsmazonymi pieczarkami?? tez chyba by bylo papusne. buzka soczysta za papusna recepte) ** dzieki ** Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.12.04, 09:37 nie bujam,nie bujam..... mowie najszczersza prawde) papusne to....jako planowaniec jadla rodzinnego, to stwierdzam,ze tanie "obkladanie" na chlebek.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.12.04, 09:47 bardzo prosze!!!!!!!!! jestem zawsze rada za probowaniem czegos nowego, no coz ,przy wszystkim trzeba sie "napracowac" by cos osiagnac, wiec caly czas probuje wszystkiego nawet tego niekulinarnego) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 14.12.04, 19:26 a Pan Nik to czemu tak zaniedbuje Vistulowe Panie wieczorami???? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 14.12.04, 19:39 orzeszek_rania napisała: > a Pan Nik to czemu tak zaniedbuje Vistulowe Panie wieczorami???? dolacze niesmialo do pytania orzeszka) czy caly czas net zle chodzi?? Odpowiedz Link
kendo Re: Zyczenia swiateczne 24.12.04, 21:48 nicku w tak piekny dzien jak dzisiaj dziele sie oplatkiem z Toba zyczac wszystkiego tego co sobie samej, a najwazniesze zdrowia/spelnienia tych najskrytszych marzen **WESOLYCH SWIAT. Odpowiedz Link
kendo Re: na telegram odpisalam 27.12.04, 19:01 )))))))))))))... i ciesze sie okropecznie)))))))))))))usciski) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 29.12.04, 12:18 no co? mam powiedziec kogo kochasz?)))))) mam? mam?)))))) <a SLo zczerwienialo i dziala na NIka jak plachta na byka-Nik atakuj albo zacznij sie bronic licze do pieciu: raz, dwa, piec DDDDD>)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 29.12.04, 13:57 doprawdy?????/ niegzreczny?????/ jeszcze tego jakos nie doswiadczylam i nie wyganiaj mnie do paiskownicy, obiecalm dzis wyjawic tajemnice i powiem o wszytskim Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 29.12.04, 14:38 nic z tego moj kochany ani cukierki ani inne lakocie nie wchodza w rachube do tego ta szydercza podstepnego NIka, nie nie nie )))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 29.12.04, 14:44 <Slo tuli NIka-po bratersku> no dooooobra moga byc a jakie lubie?))))) Odpowiedz Link
kajtulo Re: nick000 03.01.05, 10:44 Nicku, mam mało czasu, a internet mam niestety tylko w pracy, ale się zastanowię. Powiedz tylko, gdzie tą powieść w końcu piszemy? tak normalnie, nowy wątek na forum? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 07.01.05, 22:41 zycze jutrzejszej milej imprezki) i dzieki za wieczor Milej nocy zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 07.01.05, 22:54 moze byc temacik....obszerny jest cusik stworzymy barwnego) milego poczatku zycze))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 08.01.05, 21:09 utarta jest rzecza, ze mezczyzni sa lepszymi kucharzami i cukiernikami niz kobiety) moje dziecie jak zrobi pize to palce lizac) Odpowiedz Link
kajtulo Re: nick000 13.01.05, 10:47 Nicku, w ogóle miałam pewną koncepcję, gdzie i Osoba Druga miała swoją rolę i obraz "Sąd ostateczny". W każdym razie w tej chwili wszystko wymknęło się spod kontroli i sama już nie wiem, jak wybrnąć z tego wątku. Mogę Ci go wspaniłomyślnie podrzucić)) Ja muszę robić raport A jutro krótszy dzień pracy, bo idę na chemię( Już mi niedobrze Odpowiedz Link
kajtulo no to ja zawsze myślałam... 17.01.05, 12:32 ... że ze mnie jeszcze młoda babka)) Ale chciałam o czym innym: może nareszcie będę mogła z kimś podyskutować "filozoficznie"? Niedawno "odkryłam" Simone Weil, bardzo zafascynowała mnie ta osoba! W ogóle miałam ostatnoi okazję przebywać w towarzystwie, gdzie i o filozofii się rozmawiało i spotykało ludzi działających na tej niwie, co prawda w pewnym określonym kontekście, ale zawsze to jest pretekst do głębszych rozważań i poszukiwań na własną rękę. A na sam koniec powiem, że jeśli zostawisz świat odrobinę lepszym, to naprawdę warto!!! Odpowiedz Link
kendo Re: przeniesione z "UWAGA..." 18.01.05, 22:05 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI Autor: slo-onko Data: 18.01.2005 20:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz ----------------------------- Odpowiedz Link
kendo Re: przeniesione z "UWAGA..." 18.01.05, 22:10 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI Autor: slo-onko Data: 18.01.2005 20:30 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz ----------------------------- Odpowiedz Link
kendo Re: przeniesione z "UWAGA..." 18.01.05, 22:23 • Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI slo-onko 18.01.2005 20:37 + odpowiedz nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Slo,jak się Kendo odwróci to po cichutku szepniesz mi swój adres, > juz da > > wno my > > > ślałem zeby Cię o niego prosić, alem sie okropnie wstydził przy lud > ziach, > > bo ja > > > jestem nieśmiałym nickiem)) > > > > HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAADDDDD DDDDDDD > DDDD > > niesmialy?????????DDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD > > a czy to ładnie sie tak ze starszych wyśmiewać, chcesz powrotu do dawnej woj > ny??? do piaskownicy??? zaśmiej sie jeszcze raz a popamietasz <SLo turla sie ze smiechu)))))))))))> nawet w piaskownicyDDDDDDDD z Nicka DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: przeniesione z "UWAGA..." 18.01.05, 22:24 • Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI slo-onko 18.01.2005 20:58 + odpowiedz nick000 napisał: > a turlaj się, turlaj), adres jest mi niezbędny bo, bo, bo....., do czego jes > t niezbędny nickowi adres Slo? za prawidłową odpowiedź nagroda bo, bo, bo sie Nick zakochalDDDDDDDDD mam nagrode????????)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: przeniesione z "UWAGA..." 18.01.05, 22:28 • Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI slo-onko 18.01.2005 21:17 + odpowiedz nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > a turlaj się, turlaj), adres jest mi niezbędny bo, b > o, bo. > > ...., > > > do cze > > > > go jes > > > > > t niezbędny nickowi adres Slo? za prawidłową odpowiedź > nagrod > > a > > > > > > > > > > > > bo, bo, bo sie Nick zakochalDDDDDDDDD > > > > mam nagrode????????)))))))) > > > > > > huraaaaa!!! Slo zdobyłaś nagrodę, jeszcze zgadnij w kim)) > > > > noz tym to juz gorzej > > nagrody nie bedzie?(((( > > moze podpowiedz jakas albo tel. do przyjaciela? > > a mozna pol na pol albo publicznosc?))))))))) > > ok, podpowiadam, jest ona jedna,ale jakby podwójnie, chyba coś nakręciłem Nick!!!!!!! przywoluje Ciebie do porzadku!!!!!!! ulatwiac masz mi a nie bardziej gmatwac. inaczej nigdy nie zgadne ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: a gdzie nasz ncik 19.01.05, 11:19 sie zapodzial?????????????????? pewnie nie zaplatal sie w poscieli ??, to az niepodobne do Ciebie nicku?? przybywaj....kawcia goraca/czrna czeka i kusi swym aromatem))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: a gdzie nasz ncik 19.01.05, 17:11 ha,ha..... widze,ze nadepnelam" na odcisk nicka" przewietrzajac watek"UWAGA") ale dla przykladu przytocze cosik takiego, jakby nick sie czul gdyby na jego polce w garderobie byly skarpeki niesparowana pomieszane z garderoba damska????? mnie by "trafilo" od razu... wiec pragne by chociaz "UWAGA"!! byla zorganizowana. na inne watki przymykam oko) ale jezeli nick lubi balagan to moge znow przenisc wszystko jak bylo nic trudnego, a pozatm mozecie juz sobie pisac gdzie chcecie i juz :o-)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: a gdzie nasz ncik 20.01.05, 11:32 nie umie mowic jednym slowkiem, wiec powiedzialam kilka....bo jestem gadula) ale to chyba dobrze) **milego dnia zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: przesylka;)))))))))))) 21.01.05, 18:11 przesliczne dzieki... juz sie nie moge niemal doczekac) a sloo mamy na codzien na vistuli, a jak sie spotkamy to "bedzie jazda") Odpowiedz Link
kendo Re: przesylka;)))))))))))) 24.01.05, 16:25 niezmiernie,ale to niezmiernie sie ciesze.... skacze z radosci.... dzis listowy w skrzynce zostawil przesylke) dziekuje .. buzka i usciski)))))))))))))))) nie liczylam,ze tak szybko dojdzie Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: nick000 27.01.05, 07:38 posłaniec dostał odpowiedź i bieganie z nią już przez zaspy i sniezyce do odbiorcy))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.02.05, 00:51 nicku! a czy Ty nie masz kotka?? bo jakos cos mi umknelo z pamieci.... Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.02.05, 10:53 ja ,nieraz tez sie zastanawiam czy go niemam)))))))))) ale juz wiem, poplatalam Cie, kota-zwierzatko ma rb13,,ktory goscil kiedys na vistuli) kazde zwierzadko wymaga ofiarnej pracy i zaangazowania. niemniej milunio z nimi,jak mozna dzielic opieke na dwoje. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 05.02.05, 02:13 Obejmij ten dzień swymi ramionami. Przyjmij z radością to, co niesie: światło, powietrze i życie, uśmiech, a także płacz. Cały cud tego dnia. Przyjmij go bez zastrzeżeń! (znalezione w necie) Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 05.02.05, 02:21 Ja tylko cichutko..szeptem przekaze Ci zyczenia spokojnej Nocy Slonecznego poranka pelnego usmiechow milych Ci osob...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 05.02.05, 02:31 mala20033 napisała: > Ja tylko cichutko..szeptem przekaze Ci zyczenia spokojnej Nocy > Slonecznego poranka pelnego usmiechow milych Ci osob...Mala i ja ciiiiiiiiiiichunio szepne w drugie uszko, ze tez juz ide nareszcie i odpisze ,chyba zdaze dzisiaj.PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 05.02.05, 11:33 no tak,tez mnie nawiedza bezsennosc czasami, nie chcialm przeszkadzac Ci w recytowaniu, ale nie moglam sie powstrzymac od komentarzy, piekne wiersze zamiesciles..- dziekuje Ci bardzo. miej sobie dobrze i milunio) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 06.02.05, 10:53 ** Kim jesteś? Kim jesteś? Ręki twojej gest i uśmiech drżący w cieniu ócz znam i nie mogę w sobie kształtu odtworzyć, jakbym szedł ulicą tak dobrze znaną, że mi patrzeć na domy bliskie i otwarte na oścież oczom Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 08.02.05, 18:08 Cicho wszedzie,glucho wszedzie i gdy Nika na Vistuli ubedzie nam,slychac bedzie jek stesknionych ..Dam..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 08.02.05, 22:13 nasz niczek Kochany) bardzo sie z tego ciesze) i napisze wiecje, ze tez Cie lubie i to bardzo) PS;..moze to nieladnie,ale przeczytalam liscik Twoj do malej, i stad moja w/w wypowiedzi) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 11.02.05, 10:40 dziekuje przeslicznie za ostatni liscik.... sprawdzilam i niemam tam nikogo odemnie))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 20.02.05, 12:15 jestes wspanialy nicku.... dziekuje przeslicznie..naprawde jest w czym wybierac. **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 07.03.05, 12:39 pszyla ! przyszla !!!!!!!! ksiazeczka ))))))))))))))))))))))))))))) dziekuje) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 10.03.05, 11:03 a to nick w kibica sie zabawial) moje slubne wczoraj nie wytrzymalo siedziec "przy meczu" poczlapalo wczesnie spac, az sie zdziwilam,ze taki zapalony kibic pilkarski jako On jest) a z netem,to widze,"ze pasztet" w dalszym ciagu masz,a moze by trzeba bylo zakupic jakas czesc do kompa w celu jego wzmocnienia?? nieznam sie zabardzo na tym,ale u nas tak niektorzy robia, by wzmocnic zasieg dzialania kompa) ** zycze lepszego netu nicku, bo wiesz,ze smutno na vistuli,gdy Ciebie brak) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 18.03.05, 17:28 -------------------------------------------------------------------------------- a czy mialam cos teraz dostac od Ciebie?? ja juz sie pogubilam chyba co nieco, wiem ,ze dla Itki wysylalam ostanio,czyzby to bylo to?? Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 18.03.05, 18:38 Kawal dla Nika Wsiada facet do bardzo zatłoczonego pociągu, wolne miejsce jest tylko obok babiny z ogromnymi tobołkami. Facet wskazuje tobołek i pyta się babiny, czy może na nim usiąść. Babina na to: - Tak, siadajcie panocku, ino na jajka uważajcie. - A, co tu są jajka? - Nie, gwoździe. Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 18.03.05, 18:48 I jeszcze jeden kawal dla Nika.. Pewien mocno podpity gość czeka na przystanku autobusowym, przyjeżdża autobus, gość wsiada mocno się zataczając. Właśnie chciał złapać się poręczy, gdy kierowca ruszył ostro z miejsca. Stracił równowagę i poleciał do tyłu potrącając stojącą tam kobietę. Z koszyka kobiety wysypały się na podłogę jajka. Kobieta z wielką dezaprobatą popatrzyła na gościa i po chwili oczekiwania rzekła: - No mógłby pan chociaż powiedzieć to magiczne słowo! Gość po chwili zastanowienia: - Abra-kadabra. Odpowiedz Link
mala20033 Re: nick000 18.03.05, 18:55 I jeszcze jeden.. Jaka jest najgorsza rzecz, jaką możesz powiedzieć przyjacielowi, który narzeka, że jego żona jest oziębła? -"Wcale nie." Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 25.03.05, 19:48 a juz myslalam,ze tak musi byc jednak skopiowalam zobacz sam chyba dobrze wyszlo ,prawda?? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 25.03.05, 20:02 ))))))))) oj ! zebys tego niepowiedzial w zla godzine ))))))))) niema sprawy...drobnostka i mi sie tez takie cusik przydaza) PS;..a na liscik troszke pozniej odpowiem, sprobuje sama zadzwonic moze w lany poniedzialek do "smoka wawelskiego" bedzie moze jaka nowa wiadomosc. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 07.04.05, 22:35 o! nareszcie jakies pozytywne wiesci nicku od Kajtula... dzieki przesliczne) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 21.04.05, 12:21 na rzie dziekuje przecudownie usciskami) za urodzinowa niespodzianke. w nastepny czwarte obszerniejsze podziekowanie zloze) milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 24.04.05, 10:29 hej nicku czy pamietasz,gdzie umiescilismy link o ptaszkach, pamietasz ten co byles tak nim zachwycony, wspominajac,ze przyda Ci sie.by podgladac swe ptaszyny?? nie moge sobie przypomniec,gdzie go wpisalam) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 28.04.05, 09:27 Piekna niespodzianke nicku zrobiles przesylajac ze sloo wspolne zyczenia i cudowna orchideje) bylam wzroszona czytajac je.... DZIEKI PRZESLICZNIE. Dzieki rowniez za "vedrujaca ksiazke" jak czytalam wszystkie dedykacje,az mnie scisneglo w gardle a lezki wzruszenia oczeta zamglily... piekna chwila i niezapomniana bedzie. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 19.05.05, 11:12 dziekuje... juz sie wlasnie wszystkiego na spokojnie doczytalam) zostaje tylko odpowiedz itki i orzeszka,na ktora czekam.... a reszta jest bardzo pozytywna) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 24.05.05, 20:45 tak niesmialo pytam,czy nick lubi poogladac duzo zdjec?? mam pare na zbyciu i moglabym poslac??)))))))) czy mozna? Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 25.05.05, 10:20 fajnie wyglada w tym plaszczyku prawda?? a wiesz?,przyslij moze wymiary to uszyje Ci taki plaszczyczek, fajnie bys w nim wygladal)))))))))))))) miej sobie mily dzionek i milej pracki zycze) Odpowiedz Link
odin-2 Re: nick000 25.05.05, 10:51 Stambul , i WIELKA PILKA PRZYPUSZCZAM ZE W 90-CIU MINUTACH BEDZIE REMIS W DOGRYWCE LUB 11-kach powiniem wygrac Pool za nimi kibicuje zalozymy sie Nick´u ? Odpowiedz Link
odin-2 Re: nick000 "Oddset" Lången 25.05.05, 11:46 .. no to obstawilem ,musialem dokoptowac dwa szwedzkie mecze-musza byc conajmniej trzy ,podaje odds : Milan - Liverpool 1- 1,90 X- 2,25 2- 3,60 , ta opcje wybralem wygoda od kilku lat,nie musze isc do punktu,-gram z domu via i-net Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 29.05.05, 20:56 juz odpowiedzialam i zaczynam z tymi nastepnymi wysylkami: Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 29.05.05, 22:37 no...tez odpisalam i duzo zalinkowalam )))) tak dla rozeznania co nieco) Odpowiedz Link
odin-2 Re: nick000 04.06.05, 16:31 Azerbejdzan - Polska trudny mecz, typuje remis 1:1 albo 2:2 zawsze to jeden punkt do przodu. Milej zabawy Nicku ================================================================================ Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 04.06.05, 18:39 hi,hi,....slubny kibicuje ze hej !! ) nawet biedny psiunek musi czekac do spacerku po meczu) Odpowiedz Link
odin-2 Re: nick000 04.06.05, 20:17 nick000 04.06.2005 18:58 Faormalności stało sie zadość • Re: odin nick000 04.06.2005 17:57 Do przerwy Polska prowadzi, po byle jakiej grze, 1 : 0. Myśle, ze nie powinno być problemów, zważ, ze poprzedni skończył sie pogromem Azerów az 0 : 8. Jeśli nasi zremisują, bedzie to porażka. Pozdrowienia kolego kibicu -------------------------------------------------------------------------------- Sugerowalem sie wypowiedziami "expertów" z Przegladu Sportowego ,twierdzili, ze skoro Anglia w Baku wygrala tylko 1:0 to Polsce bedzie ciezej,- na expertów nie ma co liczyc,ale ciesze sie ,totalnie 11:0 dla Polski z Azerami, jezeli wygramy w domu z Austriakami i Pn.Irlandczykami to mecz z Angla mozna sobie odpuscic. Pzdr. =============================================================================== Odpowiedz Link
nick000 Re: nick000 04.06.05, 20:37 Ci eksperci z Przegladu znaja sie na pilce jak ja na chińskim języku. Austryjacy i Irlandczycy są do przejścia, chociaz wszystko może sie zdarzyc, szczególnie z Austrią, ci sa nieobliczalni. Jest jeszcze problem czasu, to cztery miesiące, zalezy jak zostana przepracowane. Odpowiedz Link